Nails - Sweet Candy Land

Hellow! Har fixat Hannas naglar, äntligen. Sorry att ni fick vänta!!!

Tog typ 2 timmar att fixa allt. Hon blev väldigt nöjd "Wow, ha aldrig haft så fina naglar!!! Tack!". Så yes, jag är nöjd.

Steg 1: Måla vitt underlag, måla över med glitternagellack (lite blåaktig), sedan turkosblå linje/fransk manikyr på toppen.


Steg 2: Måla vita lodräta linjer över den turkosblåa delen.


Steg 3: Sätt lite ljusrosa nagellack under det blåturkosa, låt det sedan rinna runt så att det ser lite kladdigt ut. Pynta sedan med pärlor, glitter, sötsaker, klistermärken mm. Det finns flera sätt att fästa dem, men jag fäster dem med genomskinligt nagellack/top coat.






 

 

 

 

 

Sen signerade jag hennes hand och KLART!

Hoppas det var värt er väntan!

Kramkram<3


Happy Fucking Glamorous Golden B-day!!!

Adam fyller år idag!!! Precis vid 00:00 svensk tid grattade jag honom. Var nog den första i sverige med Svensk tid som grattade!!!

Gud vad tiden går fort. Första gången jag såg honom hade han precis fyllt 27, känns inte alls som länge sen. Nu är han 29!!! HERREGUD! Still hot<3

Adam genom tiderna:

->->->->->->->->->->->->->

Gillar honom bättre i kort hår, men han klipper nog sig snart igen. Han är bara fierce och gillar omväxling!


Har också lite skvaller, men ni får vänta en stund med det! Här är en ledtråd:


Vet ni redan svaret? Nej, det är mycket mer än så!!!

Glittery kramar<3

Romme in my <3

Idag åkte jag med skolan (de som ville) till backen i romme, ca 3 timmars bussresa. Det var askul!!!

I bussen visade de Scary Movie 4 (har redan sett + suger) och Parlamentet.

Väl där åkte jag med Sara (skidor), Astrid (snowboard), Cornelia (skidor), Malin (skidor), Henrik (snowboard) och Alexander (skidor). Det var så jävla kul!!! Det gör jag mer än gärna om<3

Det var fint väder och perfekt snö. Kan det bli bättre? + att jag blev solbränd, var helt röd när jag kom hem, och har fortfarande "brännont" i kinderna. Hade märken efter mina googles (LOL).


Malin, Cornelia, jag och Sara<3


Astrid<3


..and me!

Så kul!

Kramkram

Makeup - Glamorous Chick

Hej! Makeup jag hade i torsdags:



Gumgum<3

Haha, shit vad många bilder..? Ego little me...

Sorry att bilderna hade lite olika färger. Fotade med mobilen och de är helt oredigerade. Hoppas ni inte dampar eller så... vilket jag verkligen hoppas ni inte gör för då har ni problem.

Använde: Svart Eyeliner (solid), Svart Mascara, svart ögonskugga, brun ögonskugga, glitter eyeliner och vit eyeliner (Den vita råkade blandas med den svarta och bli blått...).Simpelt och fierce!

Kramkram

Fail...

Ni vet mitt tidigare inlägg? Jag kunde inte klara av en enda av dem!!! Asså shit...

Jag känner mig så dum, ni alla tar er tid att läsa min blogg, men jag kan aldrig skriva om något vettigt!!! Något de flesta läsare väntar på! Kan aldrig hålla löften...

Jag vet att det är helt onödigt med en massa ursäkter, men om ni är intresserade så kan ni få veta orsakerna till att jag inte kunde göra det jag lovat:

Klippa håret - Egentligen började jag klippa mig lite försiktigt, har ju aldrig gjort det förut förutom luggen! Men sen fick jag panik och vågade inte klippa mer... Så ja, jag har klippt mig, men man ser INGEN skillnad! Får väl försöka en annan dag...

Fixa Hannas naglar - Hon var ute tills typ 6, sen var hon tvungen att skriva någon uppsats. Men jag antar att hon kommer tjata på mig om hennes naglar imorgon!

Fixa mina naglar - Jag har annars haft det rätt så fullt upp. Har en presentation imorgon och eftersom att jag inte var i skolan igår var jag tvungen att skriva den idag hemma... Sen såg mitt rum ut som ett helvete så jag tyckte att det var dags att städa och dammsuga. Sen tog jag en duch, och jag kanske duchade lite för länge..... Och min dag tog slut!

Fixa decobakelser - Samma orsak som ovan. Tänkte att jag skulle göra den nu, men när jag öppnade min deco-låda kom jag på att det tar ååår att packa upp allt, öppna alla lock på grädden osv. Sorry!

Vi får se vad som händer imorrn!


Kram

You asked for it!

Okey.. under resten av dagen ska jag försöka hinna med att:

Klippa håret (läskigt!!! Men kände att det var dags för mig att testa att klippa mig själv + topparna är kluvna!)

Göra decobakelser

Måla Hannas naglar

Måla mina naglar



Det blir intressant! I do it cuz you asked for it!<3



Gammal bild på mig och Candy<3

Kramkram


Outfit - Winter Wonderland

Hello!

Det är världens mysigaste väder ute! Gick typ 2km efter en busstation idag, men det var mest för att min buss inte skulle komma försen 30min. Men det var mysigt med snö, sol och musik i öronen!

Idag gällde varma Winter Wonderland-kläder!

 "WIIIH!!!"

Och under koftan hade jag en mysig tröja:


Och mina speciella strump-benvärmare som jag bara vek ner över skorna:


Benvärmare är inte världens coolaste grej just nu, men tyckte det såg lite sött ut när man viker ner dem över skorna!

Kram


Q&A



Tack så jätte mycket!<3
Nej, jag tycker inte att det är så svårt att fixa dem, men det beror självklart på hur designen ser ut. Ibland får man vara extra pillig när det gäller smala linjer eller små pärlor.
Att komma på själva designen är inte heller så svårt, jag kör med fri hand. När jag väl börjat fixa flödar det bara med massa idéer! Sen är det bra om man tar ut alla sina nagellack och smycken och har dem framför sig så att man vet vad man har att välja mellan, färgkombination osv.


Såhär stökigt kan det se ut efter att jag varit och fixat!

Hoppas jag kunde svara på din fråga!


Om ni har frågor eller kommentar, kommentera! Älskar kommentarer<3

kramkram

Plugglust? Näh..

Åkte aldrig till skolan idag, var som sagt sjuk. Har kollat på TV till typ 5, och sen pluggade jag. Har Scienceprov (NOprov) i elektronik imorgon! Scienceprov är det värsta jag vet! Är man född till att vara retarded kan det inte vara så lätt... stackars lilla mig. Har pluggat hela kvällen... eller inte.

Jag tror att ni alla känner igen det här med att man andrig kan sitta och plugga när man har mobil och dator framför sig. Så jag pluggade väl 15min, sen youtube 30min, pluggade 15min, Facebook 1 timme och lite sms-ande då och då... osv osv. Upsi.. Sen fick jag plötsligt för mig att sortera mina örhängen. Hjärnan fungerar inte riktigt som den ska när man pluggar. Man kommer alltid på massa andra "viktigare" saker man borde göra, bara för att slippa undan böckerna.

Men sen gick jag igenom allt med pappa, och nu har jag börjat fatta lite... eller? Aja, nu tror jag att jag ska sova, om jag inte får för mig annat som är "viktigare", för att slippa undan sängen.




Jag bytte också min helixpiercing!:



"Pierce for your brlliance". Tyckte det lät så gulligt!

Imorrn tänkte jag fixa Hannas naglar, har lovat henne så jag lovar er också! Nyp mig om jag inte håller mitt löfte.

C ya!


Sveriges flagga gul å blå

Imorse satte jag på mig en blå tröja och ett par gula jeans. Märkte precis nu att jag är värsta Sverige freaket. Hah, så retarded är jag. Men vad gör det? Har bara kombinerat två snygga färger!



Jag flashar bara liite..

Kramkram


Sjuk

När jag gick upp imorse fick jag världens kramp i magen. Har aldrig haft så ont, läskigt. I förhoppning på att det skulle gå över tog jag en duch, men nej. Och det är INTE mensvärk.
Så nu stannar jag hemma från skolan, kanske åker dit efter lunch om jag mår bättre, så skjutsar pappa mig :).

Har precis spelat in en cover på Count on me - Bruno Mars. Det lät faktiskt rätt bra, är stolt. Min röst låter som bäst på morgonen när jag är lite hes eller när jag är smått förkyld. Love it!

...och nu tänkte jag spela in Marry You, det också av Bruno. Älskar hans låtar<3.



Kram

Unik?

Att vara unik handlar inte bara om klädstil vilket allt för många tror. Det handlar även om personlighet, och att våga leva livet för den man är. Man ska inte behöva slösa bort sitt liv genom att slingra fast sig runt andra. Att våga vara sig själv är viktigt, och man ska inte ändra sin personlighet och börja försöka tänka som andra. Är du ung så lek, skrik, skratta och var allmänt galen. Det kan du bara göra nu, snart är det för sent. Är något kul så skratta så mycket och så högt du kan, få lite uppmärksamhet. Rulla runt och se sjuk ut. Det kan du bara göra nu. Klädstil spelar ingen roll, om du inte är intresserad av kläder, släng på dig något och var fin genom att utstråla din glada personlighet. Det är ditt liv.

Vill du klä dig unikt, klä inte på dig det som alla säger är unikt, för då är det inte längre unikt. "Åh, jag ska ha på mig retrobyxor för alla unika människor har det!". Nej, sånt ska du undvika. Är det svårt att klä dig på DITT sätt? Inspirera dig av någon kändis, kanske din idol? Håll koll på vad han/hon har på sig och twista det och gör din egna version av den stilen! Våga testa. Det kan aldrig gå dåligt!

Jag bryr mig inte om vad andra tycker om min stil, för jag trivs i den. Älskar jag min tröja som alla kollar sjukt konstigt på, tar jag på mig den för att jag tror på att jag, bara jag kan pull it off.

En helt vanlig t-shirt på en tjej kan vara jätte fint ibland, det känns avslappnande och samtidigt visar man att man är trygg med sin femeninitet. Man behöver inte visa halva brösten, man behöver inte visa rumpan eller benen. Var glad, stråla. Då känner sig alla i din omgivning trygga och de kommer inte äns tänka på vad du har på dig.


Det var mina tankar om att vara unik. Tack för att ni läste.

Och alla hatare:

Fuck you


Köpe å köpe

Hey!

Mamma köpte 2par SKIIITSNYGGA strumpbyxor till mig idag! Sen hade hon också köpt en skid/snowboardjacka, som var rätt snygg, men jag ville ha en annan så efter skolan åkte vi till Stadium Outlet och köpte en annan. Det är snyggast i världen, just sayin'... Bortskämd? Nejdå.
Sen fick jag skjuts till stallet för dagens insats inom hästyrket, men vi fick jobba över en och en halv timme, till halv 10. Taskigt? JAAA! Fick reda på att Sara har alzhemiers vid 15års ålder. Hm...



Råkade se priset..:
Check-Up 199:-
Crocodile 149:-

Och alla vet väl hur mycket jag älskar djurmönster??<333 Kärlek till dem från hela mitt hjärta.

Jackan kostade typ lite under 2000kr?

Aja, priser är ointressant. Men vissa gillar att läsa så here you go...


Remember, hugging is like dryhumping in public.

Mitt liv, min blogg.

Okej, såhär är det...

Min syrra har fått reda på att jag har en blogg. Fyfan vad jobbigt! Men hon har inte fått tag i adressen. Så jag ber er alla nu, snälla snälla ge inte ut adressen till henne! Hon tjallar om allt till alla! Fatta hur jobbigt det är när hon ska berätta om alla mina tankar, förhållanden, tonårsliv blahblah för mina föräldrar. Och så får de tag i adressen och börjar läsa min blogg. VAD HÄNDER DÅ MED MIN VARDAG?! "Åh vad menar du med det där du skrev om igår?" "Var du uppe till 5?!" "Varför har inte du berättat om honom?" osv. HERREGUD!

Så snälla, om du råkar känna en viss Hanna, berätta ALDRIG, upprepar ALDRIG mer om min blogg!!!


Ni ska bara veta när hon hade min facebook! Allt jag skrev och alla bilder jag la upp, fick ALLA reda på. Och när jag blockat henne går hon in på sina KOMPISARS konton för att få tag i mer skvaller. Och så ska allt diskuteras med mina föräldrar. -> jag låser in mig i rummet, somnar till musik och ännu en dag förstörd. Och att inte tala om när jag skrev till mina kompisar att de ska ta med alkohol till en fest!!! HERREGUD!

Nu är alla hennes vänner blockade... hoppas jag.

Snälla mina fina och fula läsare, zippa era munnar!

Kramar

Vargar ogillar hårdrock!



Ville lägga upp några klipp här men blogg.se krånglar och har gjort det länge, så jag visar er en annan kul sak:

Vem skulle kunna reagera på det sättet han gjorde?! Läs: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8453723.ab


Pimpellipimpla!

Ni slog läsarrekord idag! Tack!!!!

Idag gick jag och pimplade med pappa! Vi var ute i typ 4 timmar, men jag hade minst 8 lager kläder på mig så jag lyckades hålla värmen den mesta tiden! Vi fick upp sammanlagt 15 fiskar, och jag fick massa fler än pappa. Jag äger. Tell me about it!



Sen red jag finaste Starlight, men hon var på hugget idag så hon fick ihop några bakutsparkar, skuttningar och gav mig en liten cowboyfärd ut från linjen.

Sen pluggade jag i 10min. Duktig jag är! Och så åt jag Sweeties...


Imorrn ska jag jobba med Sara efter skolan igen, som varje måndag.

Det var väl det!

Pussåkram, jag har satt dig i en ram!


Nagelmodell?

Har märkt att läsarsiffrorna höjs 10ggr när jag skriver om naglar. Men eftersom att jag inte kan byta nagellack på mig själv flera gånger i veckan vill jag gärna ha några som jag kan fixa på. Du behöver inte ha speciella naglar, kan vara vilka former som helst! Självklart gör jag det inte gratis, eftersom att både nagellack och nagelsmycken kostar, och jag får inget för att blogga. Vanliga pedikyr-människor (?) kostar runt 300-500 spänn, men jag tar så otroligt mycket mindre, vi bestämmer tsm. Sen får vi se hur vi fixar allt annat, om vi kanske går i samma skola eller du bor på andra sidan landet (vilket inte går, du borde bo i Stockholms län). Sååå tveka inte att mejla [email protected] eller kommentera här nedan.



En annan kul sak är om du kan skicka bilder på dina egna nageldesigns som jag kan sätta upp här på bloggen!

Har redan en person på tur, så gör er beredda på nya designs!

Kramkram!

2 days

Tjena mina fina och fula bloggläsare! Det är så elakt av andra som alltid bara ska säga hej till sina fina läsare, så nu får ni fula också ett hej!

Jag har varit så upptagen, och har inte hunnit fixa deco... Får se om jag hinner imorrn!!!

Igår red jag på världens finaste Starlight, och det gick rätt bra. Ska rida henne imorrn oxå.


Kom precis hem från en middag, och jag känner att jag ätit för mycket choklad, så jag varvar ner med någon apelsinsort som heter Sweety. REKOMMENDATION! Shit... jag rekommenderar en apelsin... Men jag är speciell så jag är fortfarande coolast i världen. Sen var jag uttråkad så jag satte massa funnybands på mina byxor med småbarnen. Åter igen, coolast i världen.


Imorse var jag i japanska skolan. Det var inte så farligt idag, för vi spenderade Japanska- och SO lektionen med att göra sjuji. Jag typ suger på det..? Men efter att ha slösat ca 30papper gick det rätt bra. Sparade 3st, men läraren fick en för att sätta upp nånstans, här är de 2 left overs:


Master pieces huh? Ge mig 10000 så får ni en.

....Skoja ba ;)

Sen recordade jag och Astrid in några låtar hos mig, och så gjorde vi 3 random filmer. Det var kul :)

Kramiskramis


Nails, nails and nails

Okej, tånaglarna är fixade! Checka:


Djurmönster tröttnar man aldrig på!

Rawr från oss alla, till er alla. Ha det bra!

Barnvakt

Sitter och målar tånaglarna. Vet att jag borde sova men kunde inte låta bli!

Det var en lång och vanlig skoldag idag, vi slutade kl 4. Sämst!

Men direkt efter var jag barnvakt åt de 2 sötaste barnen i världen! Tjejen var 3 och killen var typ 8. De är så otroligt söta<333 Vi byggde ett hus med typ plattor (?) och sen lekte vi restaurang. Och det som är så bra är att killen har en tjejs hobbier, och han leker typ bara med tjejer. Det var fett lätt att kombinera så båda fick ha kul! Gu va de e söta...

Men sen drog jag iväg för att rida, så syrran fick ta över. Oooch det gick rätt bra att rida, fick massa beröm av instruktören IGEN! Det händer inte så ofta för mig...


Dagens frisyr:






PS. Boys should wear eyeliner!





Feel hot, look beautiful. Later!


Beauty Care

Den här kvällen har jag lekt med hårborttagnings produkter, ansiktsmask och kräm. Duchade oxå förstås.


...och så har jag en bad hair day....

Duchat   Otorkat hår
Oplattat  Bara fönat Plattat och klart!

Vet inte vad det är för fel... Mitt hår känns äckligt just nu, typ något som tynger ner det... Ska nog köpa dust-it snart!

Kram

Awkward girls in the corner

Idag hade vi inga lektioner, asskönt. Men det var en "speciell" dag....
Först åkte vår klass till Ungdomsmottagningen. Jag, Sara och Nora hittade inte dit och kom en halvtimme för sent. Rätt skönt ändå.

Sen i skolan blåste Nora, Sara och jag upp kondomer på toaletten (wtf?!). Det luktade jorbgubb överallt efter det.

Sen skulle vi till nån dans grej..? För det är någon annan dansgrej imorrn där alla 9or träffas och dansar. Jag orkar inte gå i alla fall. Där lärde vi oss hur man dansade. Det var så jävla awkward i början när man stod med någon man inte alls kände och skulle dansa... Men sen blev det lite roligare, men det beror på hur den andra var som man bytte till. I slutet blev det bara nått galet skämt av alltihop och så skämtade vi bara runt.

Men det som var mest awkward var att jag träffade alla från min gamla skola..... Det gillar jag ICKE!





Kramkram

Glam Nails

Tja.
Har precis fixat naglarna, det tog väl 2-3 timmar även om jag inte kunde måla på 3 naglar för de är brutna väldigt långt ner.
Ville ha lite fierce/glam naglar, så temafärgen var guld, silver, svart och blå. Sen lite små touches med andra färger!

Here you go:


Hope you liked it! Kramkram

Got It!!!

Gissa vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem?! Ett signerat Tour Edition album med CD + DVD av Adam Lambert och en Adam-nyckelring!!! Är lyckligast i världen!!!


...är inte han snyggast i världen?! <333

Tack Nina från Sony Music Entertainment! Jag är så otroligt glad!!!!

Glamorous and glittery hugs<3

Naglar??

Det blir tyvärr inga bilder på nyfixade naglar ikväll, hinner inte göra det eftersom att jag måste redigera några bilder tills på onsdag. Vi får se om jag fixar dem imorgon! Om ni har tips på design eller tema är ni välkomna att säga till! Har slut på idéer just nu men det löser nog sig ;)

Skitsnyggt töjningsörhänge från Mamika<3


Later fellas!

My Weekend

Tjenatjena. Jag lever, bara så ni vet..

I helgen sov jag över hos Astrid med de bästa människorna i världen (Eleonor, Cornelia, Astrid, Sara)efter japanska skolan. Fick skitcoola presenter från Mamika som vasit lite överallt, typ Thailand, Malaysien osv.


Har plåster på på typ alla mina fingrar så det e svårt att skriva, (wtf?!) men här är typ vad vi gjorde..

Vid 16:30 träffade jag Asta, Nell och Sara på BoxBox och hyrde film. Minns inte vad alla 4 hette, men de jag minns är "Backup Plan" och "The Road/ Vägen". Sen någon svensk sjukt dålig film som handlade 100% om alkohol och droger, och nån annan tråkig komedi... Favoriten var The Backup Plan, även om vissa scener var sjukt äckliga..

Vid 17:00 åkte vi till Ica och köpte mat, snacks och dricka. Sen åkte vi hem och kollade på 2 filmer. Sen ringde Cornelia och vi gick och mötte upp henne typ halv 23 vid tågstationen. Sen gick vi hem till Asta och fortsatte kolla på filmerna. Vi var uppe hela natten och det var AWESOME! Även om vi (i alla fall jag och Sara) mådde skit efter allt ätande och drickande. Men fortfarande, SÅ KUL!


Cornelia åkte hem vid 9 för hon skulle någonstans, tror det var stallet... Jag var inte helt vid "medvetandet" men jag tror det var så. Sen åt vi frukost vid 12... Spelade TV-spel och kollade på sjuka videos på youtube till typ 3, sen åkte vi hem för Sara och jag skulle åka och rida!





Ridningen gick skitbra på Starlight, och instruktören sa att jag var jätte duktig!!! Typ den strängaste som finns så man blev lite glad.. :D

....sen ut med hunden och somna i soffan. GRREAT!

Idag jobbade jag och Sara, gick väl helt okej!

...men nu mår jag inte så jätte bra efter några problem med "förhållanden"... Men det är en sak jag ska hålla utanför bloggen.

Kram!


Sorrysorry!!

Kan verkligen inte skriva något idag, men mycket har hänt under helgen. Uppdaterar er alla imorrn!!! Jag är jätte ledsen. Tänkte fixa mina naglar imorrn så då kommer lite intressanta saker!

Kramar


Snabbis

Min dag:
Skolan slutade typ en timme tidigare, så Sara och jag drog hem till mig och käka snacks, snackade om allt möjligt och kollade på sjuka videos på youtube.. Sen åkte vi och red. Jag red bokstavligt talat en orm, blev inputtad i väggen med stackars knät nonstop. Shit vad jobbigt det var... Hästen ringlade ju fram!!! På jumpan gjorde vi BIP test och jag typ dog.. Märkte min dåliga kondition men jag orkar inte gymma so I'll let it be. I can't get fat so I don't care. HAH!

Imorrn ska vi ha sleepover hos Astrid med Sara, Nora, Cornelia, Eleonor, Astrid och jag! Kommer bli skitkul!!!

Tråkigt inlägg, bätte kommer imorrn. Måste lägga mig nu, ska upp halv 8!!

Pussåhej


Alldeles för söt...

Ni vet människor som är så himla söta att vi andra känner oss väldigt nedtryckta? Ush, det är ju olagligt! Visst visst, om denna råkar vara en kille som råkar vara min är det helt okej men annars NEJ!

Markus är just en sån person. Han är alldeles för söt att han trycker ner oss andra, och han är inget mer för mig än min Balloon buddy. Hah, alla bara wtf?! Tänk inte mer på det, vi kallas oss för balloon buddies för vi är ballongfans. Dagisvarning!

Så.. som sagt är han inte min, men han får fortsätta vara söt, bara den här gången. Han är en som jag kan säga helt öppet "jag är skitkär i dig" och sånt... Han bara skrattar och tycker det är gulligt. Saken är ju att han är gay. So, what could I possibly do? Respektfull och snäll på alla sätt är han också!<3 Äntligen hittar man en 15årig MOGEN kille. Ibland önskar jag att jag var en homosexuell kille (haha)... Btw, bästa fotografen i världen.

'


Kolla hans bilder på dA! Jimmy1hitme1love heter han.

Kramkram


Överlycklig!!!

Gissa vad jag precis fick reda på? Jag kom trea i en Adam Lambert tävling på adamofficial.com!!! Jag fick värsta chocken när jag fick reda på att jag var en av de tre vinnarna. Har lyckats lugna ner mig lite nu, men jag är så himla glad! Har gett dem min hemadress nu och så kommer jag få priset i brevlådan om några dagar. Gud... jag vill gråta! Det är den första "internettävling" jag någonsin vunnit, och det är helt underbart!

Priset gick ut på att skriva vad man tror kommer hända Adam under 2011, och jag skrev om hans stöd för homo/bisexuella osv. Hur han lyckats få så många människor att stödja det osv osv. Kan inte tro att jag kom trea!!!! <333



Såhär känner jag mig just nu

Livet är underbart, c ya snart!


Celebration Video!

Idag redigerade jag klart vår Celebration Video, som många väntat på. Sorry att det tog så lång tid men here you go!



Den är i HD kvalitet, WOHO!

Imorrn ska jag försöka redigera klart en annan parodi. Så håll er uppdaterade!

..och besök gärna vår kanal: www.youtube.com/erypaint

Kramkram

Lambert T-

Igår skrev jag en hel uppsats som egentligen ska lämnas in imorrn men läraren förlängde deadline till tisdag... Aja, nu är jag glad för jag slipper göra den! Shit vad duktig jag är...

Dagens fierce me, here you go!

Adam Lambert T-shirt fick jag av Sara i julklapp, västen köpte jag i Japan (Harajuku) för ca 600 svenska kronor.


Choklad iPhone skal köpt i Japan (Harajuku). Nitarmband köpt i Myrorna.


Handfängsel-halsband fick jag av Mika, Rock-halsbandet köpte jag i Ur&Penn för typ 70kr, den tredje hade jag sedan länge sen.


Om du ska ut på fuktiga dagar och har sånt där hår som lockar sig i fukten är det skitbra att knyta en liten tofs och stoppa in allt i mössan. Om du inte har något emot att se ut som en kille... Men jag bryr mig inte så mycket. I'm so gay<3

Kram


I'll fix it for ya!

Många har frågar hur jag fixar "effekter" på mina foton. Tänkte svara på det en gång nu så slipper jag göre det 10ggr om dagen! :)

Så fort jag kommer på en cool idé på ett foto jag vill fixa, tar jag ett passande foto och redigerar denn i Adobe Photoshop Elements. Jag har några olika sorter eftersom att så fort vi köper en kommer det en ny variant av programmet. Men jag rekommenderar CS sorterna.

Om du kommer på en bra idé på ett foto på dig eller någon annan men inte vill redigera själv får du jätte gärna säga till mig så kan jag fixa det när jag har tid! Kommentera eller mejla [email protected] om idéer eller skicka ett foto som du vill att jag redigerar!

Ni kan få se några jag fixat åt folk eller frivilligt:










Här är de första två bilderna jag någonsin redigerat:


Kram

Död dag..

Tja.
Sorry att jag inte bloggade igår, men jag fick inte en enda minuts sömn förrförra natten även om jag BARA låg i sängen och det enda jag gjorde var att försöka somna. Men nej, min hjärna fungerar inte på det sättet. Tänkte bara på hur mycket jag hatar att skolan börjar, och en annan otrolig läskig sak jag inte ska berätta för er för jag vill inte förstöra er sömn. Sara förstörde min så, yea...

Var helt död i skolan, och lite annat hände som jag inte kan skriva såhär öppet. När jag kom hem kollade jag på TV och somnade. Sen gick jag och la mig typ halv 11. Så nu är jag väldigt utvilad!

Måste börja skriva på en uppsats som ska lämnas in på fredag. Tror jag börjar med den ikväll.

Trots att jag inte bloggat på ett dygn håller läsarsiffrorna. TACK!!<3

Kramkram!


Djurplågeri

SVT ska snart börja sända en dokusåpa som heter "Huset Fullt av Hundar". Där ska familjer få ta hand om sex hemlösa hundar, och de röstar ut en hund i veckan.
Hemlösa hundar har lidit, varför utsätta dem för mer stress?! HELT SJUKT!!!!! Nu tänker säkert många "Men det är samma sak som att leta runt i kennlar efter rätt hund". NEJ, det är inte alls samma sak! De skaffar 6 random hundar, och de VET att 5 MÅSTE röstas ut!!! Det är inte så att de verkligen försöker hitta rätt hund från början, utan de vet ju redan att 5 inte får passa ägaren. + att hundarna har själva inte valt att vara med i det här helvetesprogrammet. Människor får ta och tjäna pengar på annat vis än att använda djur!

STÄNG NER PROGRAMMET!!!!

Läs mer: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article8387365.ab

Skola... ew, äckligt

Fan, imorrn börjar skolan igen! Skitjobbigt... Men det blir kul att träffa några kompisar jag inte hunnit träffa under hela jullovet!!! Men lektioner och sånt, äckligt! Har lyckats glömma typ allt, vet inte äns när vi slutar! Ska kolla... åh 15:25.. FUUCK!!! Och så har vi matte och SO... DOUBLE FUCK! Det blir en asjobbig dag imorgon.

Har också lyckats vända helt upp och ner på dygnet. Hela lovet har jag gått och lagt mig runt 5-6, men idag tänkte jag lägga mig kl 1. Hur ska jag lyckas?! Men är rätt trött efter allt jobbande idag, vi fick jobba från 4 till 9 när vi egentligen ska sluta 8. Fan, hur mycket ska de kräva av oss egentligen?! Och så får man skäll när man går och äter också...

SNACKA OM JOBBIGT... Längtar till sportlovet!

Kul bild från i påsk när jag, Sara och Eleonor bodde ensamma i Borrud! Skitkul<3


Later!


I'm off!

Hinner inte skriva mycket just nu. Snart kommer mamma och hämtar mig för vi ska ut och äta, sen skjutsar hon mig till jobbet!
Har precis recordat ytterligare några covers, det lät rätt okej men jag är aldrig nöjd.


Ikväll ska jag skriva lite intressantare saker!
Puss<3

Ny celebrity på gång?!

Det är inte många som känner till Jessie J, men jag hoppas på en stor framtid för henne! Hon är en otrolig sångare, och är samtidigt lite unik. Hon är skitbra live, och är därför äkta till skillnad från Ke$ha som bara autotunas. Men bara så ni vet, jag går inte runt och hatar Kesha, hon är bra på sitt sätt, bara inte just som sångare!

Jag rape-ar replay knappen på denna skitheta musikvideo och låt!


Och hennes sångröst är äkta!<3


Let's make her famous!

Gay, so what?

Med titeln menar jag två saker:
- Någon är gay, men det gör inte dem mer olik än oss andra så dra inte ner dem, behandla dem som du skulle göra med en straight!! Skillnaden är bara att de älskar någon med samma kön. Världen handlar inte bara om kärlek.

- Folk som är öppet homosexuella vill ofta "visa världen" att de är speciella. Samma sak här, ni är inte mer speciella än oss andra. Jag blir överlycklig när homosexuella personer kan vara stolta över vilka de är, och kan vara det öppet. Men med öppet menar jag att de ska vara sig själva, och slippa dölja något. Men många "öppna" homosexuella människor vill gärna visa det i porr/snusk videos. SÅ LÅNGT BEHÖVER NI INTE GÅ!!! T.ex Chris Crocker "LEAVE BRITNEY ALONE!!!" killen har släppt en musikvideo som är olagligt för folk under 18år, som jag inte kunde playa för youtube vet hur gammal jag är. Men så intresserad av mediavärlden som jag är (dock verkligen inte intresserad av snusk), fick tag i denna musikvideo där alla kan se. Denna är samma som originalet, inte ocensurerad alls.

OBS!! Om du är yngre eller känslig, KOLLA EJ!


Lägger även upp en film på hans mormor/farmors reaktion på videon (rätt kul):

Back in Bussiness

Red fina Starlight idag och det gick åt helvete men det var skönt att få rida igen! Det var typ en månad sen som jag red, och det känns som en evighet!

Klicka på bilden

Det var synd att jag inte kunde rida med Sara idag, hon är lat hon, den jäkeln! Haha nejdå...

Slut med hästsnacket. Nu snackar vi godis! Har käkat alldeles för mycket godis idag så jag mår illa, men det var värt det! HOOH!!! Btw, jag älskar maskgodis, de e gött :)


OTROLIGT oseriöst och onödigt inlägg...!! Ni får tåla det ibland.

Skolan börjar på tisdag men imorrn börjar jobbet!! Jag måste alltid jobba övertid, och får skäll för allt jag gör. Här har ni mig, 15år och är redan nära på att få sparken! Wihoo..?

Tjarå!


Parodi!

Idag filmade vi en parodi till Erypaint. Jag kan bara avslöja att den är sjukt EPIC! Så nu har jag ont i axlar och häl för kameran var grymt tung, och det var jag som filmade det mesta. Självklart var jag själv med i den, men jag jobbar med en fet egoist så det är grymt svårt att få vara med lika mycket som denna jävel.... Haha, men jag klarar mig. Ska spela in ytterligare några scener där bara jag är med, och sen blir det redigering och finishing touch! Tar nog några dagar...

Lite bilder på mig från dagens filmning...



och innan jag lägger mig ska allt hårspray och smink tvättas bort...:



Sorry att jag fortfarande inte laddat upp den andra filmen jag skrev om tidigare, men den måste redigeras och superdatorn är alltid upptagen av pappa som också sitter och redigerar filmer... Får hinna först imorgon!

You gotta pull it off!

Alla har säkert någon gång tänkt att ni aldrig kunde gilla någon som var si och så. Men det gäller att pull it off, både personlighet och utseende/stil.

Jag har alltid tyckt att killar/män med skägg är äckliga, och skulle aldrig kunna ha något förhållande med sådana. Menmen, Adam kan sååå PULL IT OF!!! Han är så jävla het i det!! ..men han rakade av det för nån timme sedan.



Visste ni att han egentligen är ginger? + fräknar över hela kroppen + ansikte och läppar!!! HUR KAN HAN VARA SÅ HET?! Är rätt säker på att han tagit bort fräknarna i ansiktet med hjälp av laserbehandling...
PhotobucketPhotobucket


Sötast i världen<3


Presenter<333

Tjenaah. Idag började japanska skolan igen...
Mika, Angelica och jag delade ut julklappar till varann, skitkul!! Mamika är fortfarande bortrest... hoppas hon kommer nästa vecka, Mika kom hem från Japan igår... wow, att man orkar!

Fick en skitsnygg väst av Mika (från Japan!!<333) och en kakburk fylld med kakor och godis från Angie! Glad jag blev :)


Kramkram

Kodnörd

Nu har jag ändrat bloggens utseende lite. Har kodat i evighet, och börjar äntligen lära mig lite. Har fortfarande problem med vissa sidor, som ni kanske märker men jag får plugga mer kodning imorrn. Känner mig lite smart ändå!

Helt ofixad hår. Flyger åt alla håll.. rawr


Är du bra på att koda och kan tänka dig hjälpa mig med vissa delar? Mejla ([email protected]) eller kommentera här nedan!

Ps. Idag slog ni läsarrekord!! Tack<333

Pussåkram

Present-shopping!

Yaoyao!
Idag gick jag och shoppa presenter till 5 underbara personer, one more to go! Köpte också en vit eyeliner till mig själv. Innan det badade jag med syrran, vilket har dödat mina stackars ögon!! Men det var kul ändå.

Japanska skolan börjar imorgon, då måste jag vakna astidigt. Fan vad jobbigt! Jag går ut 9an i mars, vilket är ungefär om 7 veckor = 7 lektioner kvar!!! I den skolan går jag varje lördag sedan 1a klass. Lektionerna vi har är Japanska, SO och matte. Jobbigt jobbigt. Men på sista tiden är jag sällan vaken på lektionen. Ibland sover jag uppsittandes (PINSAMT!!) och ibland är jag borta i mina fantasier, även det pinsamt för jag blir alltid väckt av läraren "Erika, är du borta eller? HALLÅ???"... Aja, de får ta och leva med mig ;)
Imorgon blir en asjobbig dag... Men det ska bli kul att träffa mina underbara vänner! Vi har köpt julklappar till varandra, vilket blir kul att både ge och få. Roligt roligt.


Angelica, Mika, Mamika & me. <3 :)


Kram

Youtube, BOMB?!

Under veckan slog vi 20.000 totalt antal tittare på kanalen, och 10.000 tittare på en video!!! Vi är otroligt glada, och idag filmade vi en "Celebration clip" som får bli en liten överraskning när den laddas upp imorgon! Tack för alla som tittade, och glöm inte att prenumenera på vår kanal!! www.youtube.com/erypaint






Underbart att se!! TACK!<3

Önskningar på musikvideo till någon speciell låt? Kommentera här under så kanske vi kör på den! Vi gör endast parodier.

KRAM<3

Dear Kodmall, I WON!!

Nu har jag äntligen lyckats lösa det äckliga problemet med kodmall och headern! Nu måste jg bara fixa en fierce header för den jag har nu är bara ett test. Sorry att jag inte hunnit blogga, men jag får skriva mer senare!



Pöss<3

Barnsligt är bäst

Wazzaapppp??
Kollade på Disney on Ice idag och det var skitkul! Barnsligt barnsligt I know men det är samma sak som att kolla på typ konståkning i OS och hoppas att de inte ramlar? Okej, det är säkert också bara jag som gör. Åkte med mina två småsyskon och mamma :) Åt massa godis och sockervadd, gött. Shoppade lite efter, sen åkte vi med pappa till en kinarestaurang. Som efterrätt åt jag citronsorbet. Guu va gott det var!! Avslutade dagen med att se Misson Impossible II med mamma och äldsta syrran.

Topic: VARFÖR ÄR DET BARA ASIATER SOM HELA TIDEN SKA VARA EFTER MIG?!

Som t.ex idag satt 10 kinesiska killar runt ett bord i restaurangen och åt. ALLA satt vända och glodde på mig! Hur kul är det för mig att sitta och slaska i mig nudlar då lixom? Varje gång jag kollade upp på dem vände alla sig och fortsatte äta. Till slut kunde jag inte hålla mig för skratt!
Och vi ska inte tala om Japan! Vart jag än går hälsar alla på mig och frågar hur jag mår, och går jag förbi en bar sitter alla och visslar åt mig! Måste ha med en väska överallt för att kunna gömma rumpan, haha. Sen när jag går och shoppar samlas massa personal runt mig och frågar vad jag vill ha, om jag behöver hjälp och allt möjligt. Ska jag testa skor kommer en kille springande så att han hinner knyta upp skosnörerna åt mig. Ja, lite jobbigt men hur gulligt som helst! Människor fraking JAGAR MIG för att fåga frågor och ge tusentals komplimanger. Och det sista; släkten. Alla vill ta med mig överallt för shopping, middagar, VIP saker blablabla. Känner mig som en prydnads chihuahua. HAHA Celebrity, I know. The fame is beautiful.


Ja... jag bara älskar Japan. Kanske flyttar dit om några år, men vi har ingen aning ännu...

Det finns ju en liten anledning bakom det hela, men det kan jag inte säga såhär officiellt, inte ännu i alla fall. Det är ingen kriminalitet, just so you know. Jag säger bara FANS... hahaha

Kram på er bitches


8 saker jag alltid tar med när jag reser

8 saker jag alltid tar mer när jag reser:

1. iPhone har jag med mig överallt. Har kontakter, musik och allt jag behöver i den!
2. Smycken, absolut ett måste
3. Smink
4. Hatt/keps/mössa Ifall jag har en Bad hair day.
5. Hudvårdsprodukter
6. Hårfix stuff (hårtork, plattång, fön, kamm, borste, hårspray)
7. Glasögon (fejk) + solglasögon
8. KLÄDER!

...och självklart pengar



Nu borde jag sova. God natt!!


8 saker jag..

Tja

Tänkte göra några "8 saker jag.." inlägg lite då och då. Ingen aning om varför jag gör det men jag gör det ändå!
Såå.. Kommentera eller mejla mig om du har några "8 saker jag.." frågor!!

Ni som ba "wft?!"
T.ex "8 saker jag gillar med lampor", "8 saker jag alltid måste ta med när jag shoppar", "8 saker jag alltid har i min väska" osv.

Kommentera eller mejla [email protected]




Kram, tack för att ni gör det roligt för mig att läsa statistiken varje dag!


Tandkräm + Face

Just nu har min acne startat ett krig... skitjobbigt!!

Ett tips till er alla som brukar få stora röda finnar, använd tandkräm! Tandkräm har en kylande effekt som kyler ner svullnaden och tar bort det röda samt förminskar finnarna. Men använd inte någon form av "specialtandkräm" som t.ex dämpar ilningen i tänderna, eftersom att de kan innehålla medel som förstör hyn.

PS. Det fungerar också bra på lite röda skadade områden som t.ex runt näsan!!

Denna trick fungerar rätt bra på mig, så ni borde verkligen ge det en chans. Det finns ju ändå inget värre en stora finnar så vad kan hända lixom?

HAHA, BHn kikar ut, sorry!

Let's get toothpaste all over the body! Yesss


Hairstyling is Awesomeness

Tofs? Då ska det toppas rätt upp i luften! Utsläppt? Då ska det teasas! Lockigt? Låt det falla naturligt! Afro? Ja du..

"Eeeew, vad har du i håret?" "Oj, ditt hår är stenhårt!" "Asså... Ska det vara så okontrollerat?"

Det kan jag svara på här och nu. Jag vet vad jag utsätter mitt hår och jag har full kontroll över det. Ser det rufsigt ut var det meningen, ser det stort ut var det också meningen. Allt jag gör med mitt hår gör jag på MITT sätt! Jag går inte en enda dag utan att ha fixat det så att det ser ut som jag vill att det ska se ut. Inga mer idiotiska kommentarer om det, okej?






Ikväll = inget fön, inget plattande efter dushen. Så nu är det naturligt lockigt! Precis som jag vill ha det.

Jag uppskattar frågor om hur jag stylar, men inga "Varför? Det är ju fult!" Osv.

God natt! <3

Eternety Shopping!!

Idag var Jag, Sara och Eleonor i Kista Centrum och shoppade från 2 till halv 10. It was awesome I tell you! Nora är i E-tuna och kunde inte joina, men fan vad kul vi hade ändå!

Här är lite bilder från dagens shopping:

Sara och jag åt kebab och Nell åt sushi till middag.

"Jag hitta dem!!" (Inte shorts, det är bigga trosor..)



Kåt på en docka med string


Hiläärious~

Döpte honom till Tommy Jr och han är min

Haha, älskar den bilden

Nog av bilder? Nääh, här kommer fler! Mitt lilla inköp:

I'm Bad mössa 99:- SALT

Tröja 249:- JC Jeans 299:- JC



SKIIITSNYGGA BYXOR!!


Sorry, stökigt rum!!

Kram, tack för att ni läser!

Trouble

Har problem med headern... jag fattar ju freaking ingenting!! Jo lite fattar jag men Ida är ganska supersmart så hon får hjälpa mig senare med det.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska möta några kompisar kl 1 imorrn så jag måste upp tidigare än vad jag brukar göra.. och klockan är redan 4!! Ojdå.. Good natt!


adamlambert_rollingstone_japan_2010

Q&A



Det nagellack jag använder är inga speciella, de kan du hitta nästan vartsomhelst t.ex Kicks eller HM. Men de flesta nagellack jag använder har jag köpt i Japan, men jag har fler från märket Depend.

Hajen 4

Tjenatjena..

Såg precis Hajen 4. Den sög, ingen snack om saken.


Nu ska jag försöka fixa en header. Ska testa lite först, så den blir väl klar i övermorgon eller något.

Om du har tips om vad du vill att jag ska blogga mer om, tell me! Kommentera eller mejla: [email protected]

Puss

Freaking Fierce

Snyggt hår, snygga kläder. Vad mer kan man säga?


Har letat men inte lyckats hitta det hon har på sig, så jag tänkte sy en själv. Alltid värt ett försök!

Pussåkram, ska dra till middagen om 10minuter!

Later Alligator

Ska gå på den där middagen nu ändå. De ville verkligen att jag skulle komma, så pappa hämtar mig snart och skjutsar mig dit. Jag mår ju ändå bättre nu...

Sitter och läser i en japansk modetidning. Älskar dem!!! Varje sida är så unik med så unika och fierce kläder. Den jag läser nu heter ViVi, och den köpte jag typ i japanska torget eller den japanska affären mitt emot... Ni borde dra dit och köpa en. Jag kan flytande japanska, men ni som inte kan läsa eller förstå ett dugg, köp en ändå! Lovar er, ni kommer älska det! Bara kolla på bilderna, modet där är grymt. De flesta tidningarna köper jag i japan, men längtan var så stor att jag drog till Stockholm och köpte en. Fick en liten pälsväsha/necessär som plus!



Grrreat, kram!


Tracks of my tears

Hej..
Ska egentligen gå på den där middagen men av flera anledningar stannar jag hemma... Får fixa någon middag till mig själv nu för det e ingen hemma, inte äns hunden.. Så nu måste jag passa på att se någon skräckfilm och bli så rädd att jag inte kan sluta gråta.. Haha, nejdå. För det första har jag slut på tårar för idag, och för det andra är jag inte så dum.

Jag har inte så mycket att skriva, annat än hur ledsen och deprimerad jag är, och hur mycket jag gråtit osv. Men det vet jag att ni inte vill sitta och läsa. Så vad jag ska göra nu är att hämta min uke och lära mig några nya låtar att sjunga och spela, bara för att komma på bättre tankar.


Och häär har ni mina julnaglar!!! Jag är jätte ledsen att jag låtit er vänta, hoppas ni inte förväntade er världens proffsigaste design. De här gjorde jag typ 3 på natten, och då var jag lite trött.. Here you go!


Frågor? Fråga!

Kram


Sötaste

Tommy är den sötaste, roligaste och mysigaste straighta killen som finns<3



Oooch han är grym på att spela på allt möjligt!!
Tumblr_ldbsb1xl5t1qfudp1o1_500_large

Men bäst av allt, EYELINER!!!


Vilken guyliner fetish jag har... \(OwO)/

Tommy, hetast i världen. ÄLSKAR DIG!

God natt<33

Skit - Bra

Yess... det där inlägget imorse om att jag mådde skit, det e lungt för nu mår jag underbart bra! Lite ont i huvudet bara men det går nog över snart.


Åh vad jag saknar Adams konsert!!! Han släpper ett nytt album i sommar, och jag kan inte vänta! Då antar jag att han ska turnera igen, och jag ska såklart komma på hans konsert. DET SKA BLI SÅ FUCKING KUL!!!!

Jag antar att många av er vill se hur mina naglar såg ut förra konserten. Here you go!

Tårta!

Stars

Donut!!

Fruits




Stämpel från Debaser<3

Signerad Ukulele!!<3

Underbar dag! Hoppas ni fick lite nagelinspiration! Sorry att jag var lite okreativ med leopardmönster, men fan vad jag älskar det mönstret!

Om ni har frågor så tveka inte att fråga. Ska se till att svara på allt :) Annars har ni min bloggmail: [email protected]

Kramkram


Mission Impossible III

Tjah!

Kollade på Mission Impossible 3, och den var helt okej!! Lite bättre än okej faktiskt. Spännande och tillräckligt med pistoler och sånt.
En kul och spännande film att se en lördagskväll!



Kram!


Dålig början på 2011

Just nu mår jag skit, kommer typ spy närsomhelst. Har inte ätit något på hela dagen, och tänker inte göra det heller. Vågar inte för jag vill ju inte spy. Det skulle vara den sämsta början på 2011.

Imorrn ska jag typ till ytterligare någon fest.. orkar jag?! Men på måndag ska jag shoppa och festa med Nora, Eleonor och Sara, och det kommer bli kul för då har jag nog hunnit vila upp mig.

Yess... men nu börjar jag bli hungrig så jag ska nog äta något ändå. Haha, helt onödigt att jag skrev allt det där innan. Men är Erika hungrig ska Erika fan äta.

Hoppas ni har en bra start på 2011 i alla fall!

..det blir ingen bild nu, har märkt att jag kanske laddat upp för många så jag antar att ni är lute trötta på det.. HAHA. Senare kommer fler bilder! WHAOUH!

Kramkram och gott nytt år!


Tvåtusen freaking elva!!

Gott nytt år!!! Nu är det 2011 och jag hoppas ni alla haft en underbar nyårsafton!! Själv har jag precis kommit hem från en middag/fest med typ 25pers. Det var ju helt okej... Vi hade tusentals raketer att smälla, och två av dem smällde precis vid mina fötter. Shit vad läskigt det var..

Den 3e ska jag ut och fira nyår med världens finaste vänner! Då ska vi typ shoppa och festa, det ska bli askul!! Hoppas bara Nora hinner bli frisk tills dess, krya på dig Nora!<3



Nyårsoutfit! Ja, enligt mig.. Och under jackan hade jag en kavaj, och sen vita shorts och mina nya strumpbyxor som jag visade i en tidigare bild! Sry att jag inte har en bild på det..

Precis vid årsskiftet!

Nu e jag hemma! Haha, badrumsbild..

..och nu ska jag sova,
GOD NATT<3

RSS 2.0