LOOKBOOK - CAUSE TONIGHT WE'RE TAKING OVER THE TOWN

Läget vänner? Jag mår bara bra.
 
Gårdagen tillbringade jag med Sara och Nell, KUL!
Vi började med att dricka saker man egentligen inte ska dricka kl 2 på dagen (if you know what I mean...), sen spelade vi piano och sjöng så fult vi kunde, drog sen ner till affären och köpte choklad för att baka kakor, kom hem och märkte att vi inte hade ägg, gick ut och hade picknick och åt varsinna stora marabou, byxorna blev genomblöta av gräset så vi satte oss framför TVn och fortsatte tjocka oss, tränade sen upp våra sexpack, gick ut och powerwalkade, gick sen till thai-restaurang för att hämta mat, gick hem igen och åt middag innan jag gick till busstationen för att åka hem. Då hade klockan typ blivit 9.
 
Det var väl lite om gårdagen, tänk vad mycket man kan hinna med haha.
 
Jaa... idag städade syrran och jag hela undervåningen innan jag cyklade iväg till gymmet för att träna. Har börjat seriöst med en diet nu (provocerande?). Sen när jag kom hem igen hade mamma köpt 2 paket glass.... Ångrar det rejält nu men jag kunde inte låta bli att äta 2 glassar, sen middag, sen massa chips och en glass igen. Varje gång jag ska försöka äta nyttigt är det alltid nån som köper massa gott man bara inte kan undvika. Men nu fan ska jag ta det lungt med ätandet!!! Jag ska fan bli snygg innan jag drar till Japan för att gå upp 5kg!
 
Slänger in en lookbook bild jag tog för rätt länge sen.
 
 
 

 

VACATION FREEDOM

Klockan är snart 3 på natten och solen börjar redan komma upp. Gotta love the summer<3
 
Idag har jag haft en liten videoshoot, visar er filmen sen när den är klar! Här är i alla fall en annan liten kul grej jag gjorde med syrran för några dagar sen, check it out! Adress till kanalen: www.youtube.com/hoklook
 
Morgondagens schema är osäkert.. Jag med några vänner blev inbjudna att sitta publik för en tv-show för kanal 4, men jag vet inte om jag ska dit. Jag står på deras lista men för det första kanske jag skulle träffa en annan och se på bio, för det andra har jag inga bussbiljetter (hahah..) och för det tredje tar det mer en en timme att åka dit. Aja vi får se hur det blir. Skulle va kul å se Peter Jihde live dock haha.
 
Bjuder på denna snygga bild på mig jag hittade en kul bild på datorn. Ja, det är en snopp till höger. Och ja, jag skojar för det är en tunga.
 
God natt

PUBLIC PRANKS

Tjena bloggen!

Igår var jag i stan med Hanna, Daniel och Sara för att filma lite pranks (dolda kameran)! Ja, snart 17år och det är fortfarande lika roligt.



Idag vaknade jag så tidigt som 8 (sommarlov jue??) för att åka in till stan på ett viktigt "möte". Jag tog mig till en plats jag aldrig varit på förut, för att träffa folk jag aldrig träffat förut. Tänkte att det var dags att en med så dåligt lokalsinne som jag borde ta och lära sig ta ansvar och växa upp, haha! Jag har ju alltid med mig nån när jag ska gå till någon plats jag aldrig varit på förut för jag går alltid vilse. Så jag klädde mig proffessionellt, med killerheels-pumps (nya, visar bild senare!), fixade med hår och ansikte och drog mig ut. Tog mer än en timme att komma dit, och utan att gå allt för vilse lyckades jag göra det jag skulle göra för att sen åka hem igen. Fett stolt? Jaaa.

Ha en underbar dag!


Come on and take me down, where freaks like us can meet

Har inte varit mycket bloggande på sista tiden, men nu är det äntligen sommarlov så fler inlägg blir det nog!

I onsdags åkte jag och Lucy ända bort till Skärholmen för att hon skulle köpa ett par skor. Det tog runt en timme att ta sig dit, sen en timme för att komma hem, men jag hade ju inget för mig och shoemaniac som jag är ville förstås göra henne sällskap! Hon fick tag i de skorna hon ville, och sen gick vi runt bland andra butiker innan vi drog oss hemåt. ...men igår bestämde hon sig för att lämna tillbaka dem. Galen hon är den tjejen, men oh well...

Igår hade vi skolavslutning (äntligen!) och efteråt drog ett gäng av klassen hem till Erik. Det bjöd på massa tjockissaker och sedan badade vi i hans pool. Mys!















Sen idag åkte jag iväg och shoppade med Sara och Nell efter läkarbesöket. Köpte ett par skor (såklart!) och sen köpte vi massa frukt och drog hem till dem och gjorde smoothie! Mår fortfarande illa efter de 4 glasen jag drack...


Ha en underbar helg! Kramar


I NEED SUNSHINE AND I NEED GOOD TIMES

Äntligen fick vi lite sol efter dag efter dag med regn! Det ska tydligen regna imorgon och på torsdag igen, hur deprimerande?

Ska hoppa in i duschen nu för att sen gå och lägga mig. Jag försöker lägga mig tidigt de kommande veckorna och hoppas min akne förvinner (vilket det självklart inte kommer göra) och äta mindre och nyttigare för att komma i form igen för jag är inte sådär jättesmal längre. Åt nyss 2 kanelbullar och ångrar det rejält, haha!



Puss


MY TALENT? I CAN SLEEP

Gjorde inte ett skit idag..

Jag vaknade 12:30 (tidigt för att vara mig) för jag skulle ju träffa Sara för vi skulle dra ut och shoppa, men självklart blev den avbokat. Lördagar är inte direkt min favoritdag. Så uttråkad och deppig som jag blev gick jag och la mig för jag orkade inte leva i verkligheten just idag, och sov till typ 17. Hade bara ätit en klick yoghurt på hela dagen, men bestämde mig för att vänta till middag för jag försöker sluta med småätandet. Då kom mamma hem med munkar och tjock som jag är åt jag 2st innan middag, trolol.

Imorrn ska jag träffa finaste Angelica, Mika och Mamika. De får mig alltid på bästa humör!

Ska duscha och sova nu (igen), god natt!


SLEEPWALKER

Tjaa. Snart är det sommarlov, EVERYBODY HAPPEEEH!

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Har varit så trött hela tiden så jag har spenderat tiden efter gymmet till att somna i soffan. Skulle egentligen festa ikväll men jag missade ju det för jag somnade... Men nu mår jag bättre så ska försöka göra nyttigare saker om dagarna! Imorrn ska jag kanske träffa Sara och shoppa. Funfun!

Jag med Nell, Cornelia och Sara. That night was crazy!


Nej nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig. Kram på er<3


No trespassers? Yeah, my ass! Wait till ya get a load of me!

GISSA VAD SOM KOMMIT FRAM??? MIN TRESPASSING BOX SET! Beställde den från USA för 3 veckor sen, och nu äntligen har jag fått den! Den består av Adam Lamberts nya album "Trespassing" med 2st CDs (låtarna + behind the scenes footage från när de gjorde låtarna), 2st vinylskivor, 6st lithografier, och 2st affisher med låttexterna på baksidan. Gissa om jag är glaad?? WAAH!


Getting crazy and we've gone cuckoo, gonna party 'til they take us away

Förutom att vi snackade om döden på livskunskapen (hemskt hemskt jobbigt...) har jag haft en awesome dag! Egentligen skulle vi ha livskunskap till kl 16, men jag var tvungen att åka tidigare för att jag skulle fixa lite viktiga saker som var bestämt för en viss tid...

Men i alla fall senare, så träffade jag SaraJ, SaraW och Daniel, för att snacka och shoppa en stund. Shopaholic som jag är, blev jag ägare av lite nya saker.

Bandeau från Gina Tricot


Smycken från Glitter


Sen åkte vi hem till SaraJ där det blev galet en stund, innan vi gick ut och köpte godis för att sen se på film! Då joinade Nell oss, och vi såg Bröderna Grimm. Mys!

Finns inte mycket att säga om denna bild...


Puss


WE DON'T WORK OUT TO BE HEALTHY, WE DO IT TO LOOK SEXY AS FUCK. NAKED.

När min killkompis berättade att jag har en victorias secret-kropp, då blev jag lycklig som få. <3
(Även fast jag tror han måste vara heeelt jääävla blind, kanske också hjärnlös, haha!)






Pussåhej leverpastej


MATH AND PHOTOGRAPHY COLLAB

Vi har haft en liten photoshoot idag för ett matte-foto-projekt för skolan. Ska nu välja ut 2 bilder av 70... Blir jävligt jobbigt. Sen ska jag vara klar med redigeringen och allt innan måndag. Det var sjukt svårt att komma på någon bra idé där man kan visa sambandet mellan dem, men till slut så gick det! Lucy gjorde matte-beräkningarna och jag fick jobbet som fotograf. Hoppas bara det blir ett bra resultat...

Hanna fick stå modell


Kram


BULLIERS ARE JEALOUS BITCHES

Jag fattar verkligen inte varför tjejer ska vara så tävlingsinriktade och avundsjuka hela jävla tiden. Alla har väl sina talanger/utseenden, varför försöka trycka ner någon annan för att de är rädda för lite competition? Varför inte hjälpas åt och glädjas åt när andra lyckas, istället för att känna mer press på att man själv måste vara bättre. Man kan inte vara bäst på allt.



When girls stare at me with a nasty face, I just pretend that's the face of jealousy and smile.


RSS 2.0