Vad jag gör bäst

Ska ut och shoppa jao!


Forever Young

Klockan är 11 lunchtid här i Japan och jag ligger fortfarande i sängen. Vaknade och kan inte sova om även fast jag är skittrött. Är så taggad på att gå och shoppa och träffa alla underbara japaner, haha! Gick och la mig typ 2 igår, fast vi kom fram till huset runt 12(natten). 24h efter vi lämnat huset i Sverige!

Limotaxi hämtade upp oss, 2flyg, mellanlandade i Frankrike, kom fram, tåget till Shibuya, upphämtad av Cadillac och Mercedes, sen här! Haha fancy fancy :p


Feels so damn good like Hollywood

Här är det fullt ös med den sista packningen! Jag är skittaggad och vill bara komma iväg! Taxin kommer om några timmar. Jag kommer få dödaont i öronen på flyget för jag är så jävla förkyld. Det är jag skiträdd för.

Mobilen, datorn och Nintendo DSen är laddad. Ny musik är fixad till mobilen. Nu ska jag knarka förkylningmedicin och halstabletter, sen är jag redo. Kanske bloggar smått där borta. Puss


Japan imorrn!!

Imorrn drar jag till Japan! Åker hemifrån runt 4, flyger 2st plan (ca 13timmar totalt i flygen) sen är vi där! Vi får se om det blir något bloggande därifrån, tveksamt dock. Kanske lägger in nån bild om jag hinner och har lust. Annars har jag twitter (ErikaLambert heter där) som jag kanske uppdaterar någon gång. Jag är bortrest 2 veckor, tagga tagga tagga!

Lator!

All life has changed like a holiday

I fredags hälsade Sara, Nell och jag på hos vår förra skola. Saknar det så grymt mycket, bästa skolan jag någonsin gått i! Det kändes som att vi fortfarande gick där. Alla unga och roliga lärare, saknar dem så! Skitmånga lärare är ju under 30 där, nu i gymnasiet är alla typ 50.... Skittråkigt. Men vi snackade med några lärare och hade det trevligt, haha. Vi var där till efter 18, sen blev vi utslängda av en lärare jag hatar... haha. Men vi sprang runt i jumpasalen och sjöng som galningar med några vänner som satt kvar i skolan efter de slutat.







Igår (lördags) var jag på julbord/julfest med några vänner till familjen. Skitgott, speciellt efterrätts-buffén, haha!



Hae fint!

Bilder från torsdagen

Nån snubbe som sjöng innan Medina


Chris Medina!


Sara<3

Bitches let me bite ya ass

Sexiga flickor, och Philip. Grymt seriösa.


Chris Medina

Spel på engelskan, filmplanering på svenskan, hänga gubbe på matten, skolka från franskan och fest på rasten. Så är livet för natur-foto-musik eleverna ;)

Eftersom att vi stack från franskan hade jag lite tid att åka hem innan Chris Medina konsären och redigera några bilder jag tog igår. Modellen heter Hanna.





Jag planerade att träffa Emilia och Sara W där, men det blev så fullt och kaosigt så vi hittade inte varandra. Men efter det träffades vi och kramades en stund innan jag skulle iväg och träffa Oskar för fika. Vi hann kanske fika i lite mer än en halvtimme, innan Sara J ringde för jag hade lovat henne att träffas och shoppa. Jag och Sara gick runt i typ 2 timmar och shoppade. Jag fick en liten julklapp från henne också:



En riktigt rolig musikal jag bara hann se hälften av hos Sara, sen kunde vi inte se klart den för länken försvann... Handlar om en transvestit, skitkul!

Lägger upp några bilder imorrn från konsären osv, hinner inte nu för jag ska dusha och lägga mig för jag mår jättedåligt för förkylning...

Puss<3


Outfit - News

Dagens outfit. Jackan och byxorna köpte jag igår, trippelörhänget köpte jag i lördags (köpte svarta likadana också).

 

 

Freak-örat <3

Spikes will keep on falling from the heavens to the floor

Igår åkte jag från skolan extra tidigt för att gå till sjukhuset för jag har mått jätte dåligt de senaste veckorna. Doktorn gjorde massa tester på mig men allt verkade vara bra så jag skulle komma tillbaka idag för att ta prover. Efter det blev det shopping! Köpte en jacka och ett par byxor (bilder i senare inlägg).

Idag börjar jag egentligen 9, men gick upp 6 för att se på syrrans lucia innan sjukhusbesöket igen... De tog lite prover, och jag var så jävla rädd. När vi var klara och jag tog första steget ut ur dörren blev jag jättesnurrig och kunde knappt stå upp. Så där satt jag ett tag och ba blundade, helt plötsligt blev jag döv i ena örat. Jag var såjävla rädd och stapplade till bilen medans världen snurrade. Låg i bilen i typ en halvtimme innan det gick över. Mamma gick och köpte dricka och nybakad lussebulle när jag mådde bättre. Men fan, det var så jävla läskigt det där som hände...

Nu är det över i alla fall :)


Sen var det Luciatåg i skolan och den var en kille som var Lucia. Gud vad sött<3

Jobb?!

Om 9 dagar drar jag till Japan!!! Tagga tagga tagga<333

Vi kommer bara bo där i 2 veckor för jullovet är ganska kort, men sen drar vi på sommaren igen i en månad.

När jag nämner Japan-resan frågar folk nästan alltid om jag åker dit för modelljobbet. Svaret är nej. Jag har tackat nej till jobbet, och jag har sagt massa olika orsaker till olika personer, men huvudorsaken är att det är en ganska liten argentur, även fast de har modeller som jobbar för en av japans största modetidningar... Därför vill jag inte bli paxad av en liten, och väntar på att de större möjligheterna ska dyka upp. Har blivit upptäckt nägra gånger innan av större, bl.a H&M osv. (tiden jag inte var intresserad), så jag hoppas på att jag blir upptäckt igen innan jag möglar. ;)

Jag älskar att stå framför kameran och bli bortskämd med styling, och hoppas att fler möjligheter kommer! Ja, nu vet ni det, hoppas jag slipper fler frågor om det nu :D



Kram, ha en great helg!

It's time to lose your mind, cause this place's about to blow

Hej alla sjuka läsare som fortfarande läser min blogg!

Jag kom nyss hem från en skitkul kväll hos Fredrik med runt 17 pers. Vi har gjort massa udda saker, som att hälla bensin på marken och tända eld, tänt på raketer, gjort tårta, myst vid brasan osv osv. Han hade planerat massa inför kvällen, och det blev succé ;)







Varje tårta har en djup tanke bakom konsten, som jag tyvärr inte orkar förklara... ;D


Kvällen slutade med att Daniel, Oskar och jag stressade till tågstationen för att hinna med tåget. Vi blev lite sega när vi skulle säga hejdå till alla, haha.

Kram


Believe

De flesta har säkert sett det här klippet, men vill dela det med er som inte sett den.



Han är så modig, och så stark. Jag hoppas verkligen att han mår 1000ggr bättre nu efter all stöd från människor över hela världen. Även om jag inte mår fullt så dåligt som honom, vet jag hur det känns. Jag har själv varit där, gått igenom allt, och har fortfarande inte kommit ur det.

Jag hade en period i tre år (dagis till 2an) där jag knappt sa ett enda ord i skolan, utan bara nickade eller skakade på huvudet. I 6års bytte jag skola för jag mådde så dåligt. Jag hade så dåligt självförtroende, och var så himla blyg. Jag träffade massa olika speciallärare för att jag skulle komma över mitt dåliga självfortroende.

Sedan blev det lite bättre, jag fick några nära vänner jag vågade prata med, bland annat Sara och Nell som fortfarande är mina närmaste vänner. I 4an bytte jag skola, till samma som Sara och Nell. Där fick jag ytterligare några vänner jag kunde prata med. Men jag pratade nästan aldrig med folk utanför min "kompiskrets" för jag var så jävla rädd. I 6an skulle Sara och Nell byta skola igen, och jag hängde självklart med. I den klassen mådde jag otroligt dåligt. Under de åren i den skolan går man över till den åldern då man börjar bry sig mer om omgivningen och status. Jag mådde ganska dåligt i min nya klass som jag sedan gick i i 4år. Det var så statusuppdelat, och självklart låg jag i början riktigt långt ner för jag ville vara så osynlig som möjligt.

Nu går jag i gymnasiet, och min nya klass är 1000ggr bättre än de klasser jag någonsin gått i. Visst är jag fortfarande blyg, men jag känner mig lite mer respekterad. Jag respekterar fortfarande inte mig själv fullt ännu, men det komemr väl så småningom. Visst känner jag mig som tredje hjulet ibland, använd ibland, ensam ibland, men jag mår bättre nu. Jag passar nog inte in någonstans någonsin, men jag ger inte upp hoppet att allt blir bättre i framtiden.

Med tårar i ögonen säger jag Lator fuckers!

Regnstorm

Åkte in till stan för att först träffa Mika och köpa en födelsedagspresent till Angelica och äta på café innan vi åkte hem till Angelica för myskväll. För er som vill veta köpte vi en fin kofta! Sen kom Mamika också.

Egentligen skulle vi fika och hänga runt i stan, men Angie ville att vi skulle komma till henne för det var regnstorm. Stadstjej asså.... <3

Vi snackade en massa och åt middag tillsammans. Det var tyå en månad sen vi sist sågs?!


Andra December

Nu börjar julen närma sig. Själv ska jag öppna julklappar typ den 16e för den 19e drar jag till Japan och firar jul och nyår där. Två julafton för mig, that's how I rule.

Idag efter skolan fick jag plötsligt lust att träffa Sara, och tvingade henne att möta upp mig efter skolan trots att hon hade ridning. Vi hängde runt en stund och åt kakor och snackade om allt möjligt.

Vi är bara så fina tsm<3


Sen drog jag vidare för tjejmiddag med tjejerna i klassen! 9 av 10 tjejer kom, fan vad bra! (vi har typ dubbelt så många killar i klassen som tjejer, haha) Vi möttes på ICA och handlade mat och godis. Sen åkte vi hem till en tjej och lagade mat. Tacos blev det! <3 Vi snackade en massa, kollade på Idol och spelade spel. Jag kom hem runt halv ett och var skittrött. Faaan vad jag älskar min klass. Alla är så himla schyssta!! Nästa vecka ska vi typ ha middag eller nått med hela klassen. Funfun! (blev tyvärr inga bilder från dagen, hade inte tid att fota).

Imorrn drar jag in till stan för att träffa Mika, Angelica och Mamika. Blir lite födelsedagsfika för Angie fyller år! Sen åker jag hem till Astrid för mys. Då kanske jag ska sova hos henne också :)

Fina vän<3


Kram


We make the hipsters fall in love, and we've got hot-pants on enough

Träffade underabaste Nora idag och fikade och snackade om allt mellan himmel och jord. Var typ ett halvår sen vi sist sågs!! Jag har alltid så jävla kul med henne :) <3








Snaps och sprit, minnesluckor i din jul, men med min stora feta pipa blir de bara kul

I tisdags storbakade jag med Lucy och Anna. Det blev kladdkaka, chokladbollar, lussebullar och pepparkakor (bara dekoration). Tjockt gott!






















RSS 2.0