Estetbarn

Grundskolan börjar ta mot sitt slut, och betygssnacket med lärarna börjar. Jobbigt jobbigt! Jag är ju inte en så bra elev om man säger så... Ingen unge som lärarna gillar för jag är lite.... speciell?

Jaja, nog om hur underbar jag är. Vill bara skryta om mitt MVG jag fick i engelska! Shiet vad jag har kämpat det här året med muntliga MVG kriterierna! Läraren sa att skriva inte var något problem alls för mig, men jag är för blyg. Menmen, här får man ett MVG i en engelsk skola och man känner sig lite sisådär bra!

Det här är mitt enda MVG i de "viktiga" ämnerna. Jag har annars MVG i bild, musik, slöjd och hemkunskap (om de inte ändrat något...), haha. Men är man estetbarn så är man.





Den enda linjen jag sökt för gymnasiet är naturvetenskap. USH VAD TRÅKIGT!!!!! Jag kanske, kanske får en bra framtid, men jag vill ju jobba med något skapande jobb. Aja, whatever!

Nu ska jag torka och fixa håret, sticka en halsduk för slöjden imorrn och titta på lite youtubeklipp, och lyssna på musik typ 1 på natten. Ni vet sånt som vi estetbarn gör!



Kram


Side Braids

Checka vad Hanna fixade på mig igår kväll!

 
 

De sista 2 bilderna var tagna idag, när jag såg lite smådrogad ut...

Lady Gaga

Såg nyss en 3 timmars lång konsert av Lady Gaga. Det var dock på TVn, men det kändes som att jag var i en annan värld. Programmet hette "Lady Gaga on Madison Square Garden". Måste säga att det förändrade lite till av mitt liv!



För ett tag sen var Gaga en stor förebild för mig, men sedan kom hennes köttdräkt, Alejandro och Born This Way musikvideon, hon började se ut som en drag queen, och jag tyckte hon blivit ett konstigt freak. Men efter att ha sett det programmet älskar jag henne med hela mitt hjärta, och jag har blivit ett av hennes så kallade "monster". Jag kan nästan lova er att 99% av er som tittar på det programmet/konserten kommer få en helt annan syn på henne, och på livet.

Konserten var lite som en musikal, det var liksom en teater mellan låtarna. Hon berättade saker som gav publiken/tittarna ett hopp, och att man alltid ska vara stolt över sig själv. We were born this way.

Konserten var sexigt, unikt och vackert, helt enkelt underbar! Jag var liksom någon annanstans, inte i soffan framför TVn. Jag vet inte om det var så att jag var hög på något just då, men jag är rätt säker på att jag inte var det... haha

Jag var nog hög på Lady Gaga.

AWASA Project

Hela skolan hade ledigt idag. Istället skulle man spendera dagen åt att samla in 150kr per elev för att donera till Awasa, en plats i Etiopien. Senaste inlämningstiden var kl 15.00, vilket jag tyckte var sjukt tidigt. Så syrran och jag spenderade hela eftermiddagen (då jag vaknade typ 1...) åt att städa hela huset för att få ihop de pengarna. Vi fick avbryta mitt i för att hinna med bussen.

När vi lämnat in de pengarna träffade vi på några roliga människor som vi skämtade runt med en stund, syrran stack för att shoppa med dem, och städningen blev aldrig klar! Okej, vi skyller på mig också för jag gick och shoppade med mamma :P

Jag fick hem 2 vita linnen, ett par strumpbyxor, Qlinique Anti-blemish Solution och en AVSLUTNINGSKLÄNNING!!! Vill tyvärr inte visa en bild på den, och samma som balklänningen, ni får se den efter avslutningen! Men jag kan avslöja att jag köpte den i Desigual och den är skitfin. Kanske inte den somrigaste, men den snyggaste!

Strumpbyxorna (på min arm...)


Sedan fick jag höra av Anton att han inte ville vara med i filmen längre som vi har planerat i månader... Först sa han en massa bortförklaringar om att han inte hinner imorrn osv osv men sen kom vi fram till att han inte vågade. Jag blev lite besviken men vad kan man göra åt det liksom? Life goes on...


Outfit - Not Human

 
 


Hanna berättade att hennes kompis såg mig genom klassrumsfönstret när jag gick runt i skolan när de hade lektion, och skrek jätte högt "OMG!!! Kolla vad snygg Erika är idag!" och att HELA klassen kollade ut ur fönstret på mig. Jag hade så klart ingen aning om att det hände försen hon berättade. Haha, shiet vad pinsamt!!! Men gud vad glad jag blev ändå!<3 Jag totalt älskar hennes klass, de är alla så underbara.

Hamnat fel...

Jag får ofta höra meningen "det är ödet, det var menat att vara så". Men om det nu finns något som heter "ödet", varför känns det som att jag inte riktigt har ett öde?

Jag har liksom hamnat hos fel vänner, i fel klass, i fel plats. Jag har aldrig känt att jag passar in, det är som att allt finns i en bubbla, och den bubblan har låst mig ute.

Människor jag inte riktigt lyckats lära känna så bra, är så himla underbara mot mig. Det låter konstigt eftersom att jag i så fall borde känna dem, men de är liksom underbara "på avstånd". De beundrar min stil, mitt sätt att tänka, att jag är jag och ingen annan. Har många gånger hört att jag är en "inspiration", att jag är "modig", och "cool". Jag blir stalkad online, och jag känner mig behövd. Till och med killar stalkar och vill träffas, skriver en massa snälla saker till mig, om mitt utséende, mitt sätt att tänka.

Varför är jag inte behövd av min nära omgivning? Varför kan jag inte känna mig stolt över att vara jag?

En sak måste jag känna mig lycklig över: jag har några av de finaste vännerna på jorden. Vänner som inte dömer, aldrig någonsin puttar ut någon i gruppen, alltid förstående, aldrig äns har en tanke om att ta över någon av varandras vänner, och som alltid kan hitta på något där vi alla kan ha roligt. Med dem kan jag prata om ALLT, precis ALLT mellan himmel och jord. Skulle aldrig äns tveka om att berätta något. Det finns alltid så mycket vi kan prata om, och vi kan sitta och skratta åt varandra när man gör eller säger något konstigt. Det är aldrig någon som tar illa upp.

De är de enda av de jag känner som blir glad av att se en, de liksom lyser upp och berättar hur mycket de saknat en. Man känner sig behövd. Är jag sjuk eller har skadat mig ringer de eller kommer de hem till mig för att muntra upp mig.












Ni är det finaste jag vet<3

...och självklart min familj. Jag har den bästaste av bästa familjen i världen.

Om jag ändå tänker efter lite noga, är det nog bara de här människorna som jag behöver i livet. Jag är lycklig över det jag har, även om jag inte har så mycket<3


Get Creative!

Sa för några veckor sen att jag gjorde ett Bildprojekt bara för kul skull, och jag sa att jag skulle lägga upp den. Jag glömde det helt! Sorry, men här kommer dem!







Finaste modellen ever<3

Outfit & Hair - Messy Tomboy

Idag gick jag runt med en galen frisyr! Alltid kul med omväxling.

 
 | Tröja: JC | Byxor: Minns ej | Skor: Converse |

På senaste tiden har jag blivit beroende av uppvikta jeans (viker upp dem själv). Kanske beror på sommaren som aldrig kommer...?

En närmare titt på frisyren


Kram

De finaste vännerna<3

Jag är så lyckligt lottad för att ha de finaste vännerna i världen. Mika, Angie och Mamika har jag känt i nästan 10år, och de är de underbaraste av underbaraste. Mahomi lämnade oss för typ 3-4år sen, och vi har tappat kontakten helt och hållet. Det hände lite saker som är alldeles för privat att prata om. Menmen, sånt får man ta sig igenom i livet!


HAHAHA, en bild för typ 3år sen! Angie, Mamika, Maho och jag. Gud vad annorlunda vi var! (jag var så ful att jag fick censorera).


En till! Maho, Angie, Mika och jag.


Känner knappt igen oss..... Sorry, men var tvungen! Råkade hitta bilderna och det var så speciellt!

Efter 8 Juni ska vi träffas så snart som möjligt inna jag reser iväg till USA. Har saknat dem jätte mycket, och vi har typ inte träffats på en månad, så något riktigt kul ska vi hitta på!<3

Kramkram.


Fina ord



Tack<3 Sådana ord värmer, hur simpelt det än är.



Även såna här, hahaha

Kram

Segt...

Mitt lilla extraarbete som jag skulle göra idag (se tidigare inlägg) tog typ en halvtimme... Sen fick jag vänta på sega Sara som typ tog 3 timmar på sig... Haha men aja. Sen drog vi vidare hem till henne, var där nån timme för hon kunde inte bestämma vad hon skulle ha på sig, och drog vidare till stan med Nell!

Vi lyckades filma en stund, innan Nell skulle gå och fika med några. Sara och jag stannade kvar och käka chips.. vilket liv.

När vi på kvällen åkte hem till Sara igen kollade vi på The Rocky Horror Picture Show. Den var rätt bra. Det är en musikal som handlar om en transvestit... HAHAHA, Sara typ älskar den så yea...



Aja nu är jag hemma och ska ta en dush och sen lägga mig.

Pussåhej

Sjuk

Jag har haft skitont i halsen de senaste dagarna. Idag skippade jag stalljobbet för jag kände mig febrig. Så jag åkte hem, åt 2 strutar med glass, 2 nutellasmörgåsar och somna i soffan i några timmar (gubbvarning).



Imorrn är det catch up day så vi är lediga från skolan om man inte måste göra extraarbete för att inte ligga efter (som typ jag). Men jag ska vara där 10:30 sen någon timme. Sen får vi se om jag drar till stan och filmar lite!

Nu har jag redigerat 2 filmer, dock inte klara ännu, tar väl några veckor. Har med en massa skitsöta killar i filmen och jag smälter varje gång de dyker upp<333 Hahaha... Men de är seriöst skitsöta med coolaste stilarna. :)

Aja pussåhej<3


REKOOORD!!!!! -> VLOG!

Asså shit vad ni äger! Rekord igen!!! Älskar er<333

Jag har fått in lite tips via mejl osv om att vlogga... Jag tycker det är skit awkward att sitta framför en kamera och prata för mig själv, men visst visst kan jag göra det om det är det ni vill.

Så om varenda en av er som läser bloggen bara kan kommentera en fråga, vad som helst, hur kort som helst, hur många som helst, så lovar jag att svara på den i videon! Jag har annars inget att snacka om!!! Eller så om ni vill kan ni ge mig en topic som jag kan snacka om i en seperat video. Bara skriv, tar inte mer än 30sek.

NI FÅR VARA HELT ANONYMA! Eller så kan ni skriva era namn men be mig att inte säga det i videon. Bara kommentera så skulle jag uppskatta det. Har en massa läsare men ingen orkar kommentera så nu gäller det!

Puss

Film Film Film

Imorse blev jag ofrivilligt väckt för att direkt sätta igång med filmen. Det var kokhett ute och ni anar inte hur varmt det var att springa runt och dansa och sjunga in public i t-shirt, tusentals halsband och kavaj!!!

Dagen spenderades med denna sköna kille
 

Kramkram

Socialt Efterbliven?

Det har jag blivit kallad många gånger. Saken är den att jag är bara blyg. Jag har inte det bästa självförtroendet, och när jag pratar med folk blir jag nervös för att jag tänker för mycket på vad de kommer tycka om det jag säger.

När jag gick i 6års-1an pratade jag nästan aldrig i skolan. Jag bara nickade eller skakade på huvudet. Jag vågade bara inte, var rädd för att folk skulle skratta åt mig. Jag vet inte varför jag var sådan, det har ingenting med hur jag hade det hemma att göra, det kan jag absolut lova. Jag fick gå extra svenska-lektioner bara för min blyghet. Jag minns en gång när min extra svenskalärare stod på andra sidan rummet (det var ett väldigt litet rum) och tvingade mig att säga något så högt att han hör. Jag vågade verkligen inte, jag var jätte rädd men han tvingade det ur mig. Jag hatade honom verkligen.

Men under 1an vågade jag lite mer. Jag pratade väldigt mycket med mina närmsta vänner, nästan för mycket. Jag var alltid lärarens lilla ängel för jag var så "oskyldig". Jag busade skitmycket med kompisarna, men jag fick aldrig skit för det. Sen utanför skolan hade jag massa killkompisar som jag lekte med. Jag tyckte det var kul att göra saker som killar gör, som att leka med leksaksgevär, åka skateboard, dra ner varandra i marken osv. Leka prinsessa och ha klänning på mig var aldrig min grej.

Jag ska gå ut 9an nu, men jag är fortfarande något blyg. Att gå fram till några och bara snacka känns konstigt, jag är för rädd för att de ska tycka att jag säger skitkonstiga saker. Kommer det fram folk till mig och vill snacka är inget problem, då vet jag att de vill snacka med mig. Att gå runt bland främmande folk utanför skolan och bara snacka är det inga problem med heller...

Jag är inte rädd för vad folk kommer tycka om min stil, det är nästan med det jag kommunicerar. Jag får en massa uppmärksamhet när jag är den jag är, och det tycker jag är skitkul. Folk kommer fram och säger att jag är skitcool och sånt, och då kan jag snacka asmycket med dem, då vet jag ju lixom att de är intresserade av mig.

Ja... hoppas ni hatare fattar hur jag tänker... Jag är bara en nervös unge som bara vill snacka när andra vill snacka. Om ni vill snacka så bara komoch snacka istället för att sitta där och mumla om hur efterbliven jag är.

I'm just being me


Coca Cola Cherry

Idag vågade jag mig på en Coca Cola Cherry.


Första klunken var skitäcklig, sen plötsligt var det skitgott! Testa det!

Nails - Glamorous Dots





How to:

Tillbehör


Måla alla naglarna i någon metallic färg


Måla sedan överdelen av naglarna svart, och måla sedan vita prickar


Gör en linje av glitter under den svarta delen med hjälp av genomskinlig nagellack och glitter


Måla över ett lager av topcoat/genomskinlig nagellack för att det ska hålla längre


DONE!

Filminspelning

Hej kära läsare<3

Sorry att jag inte bloggat på några dagar, ärligt talat har jag bara varit lite lat.

Efter att jag dushat ska jag iväg till stan för en filminspelning med en massa folk. Det blir spännande! När jag kommit hem lovar jag att skriva en massa inlägg, bl.a om min nya nageldesign!

Kramkram

Inbakat

Dagens hairstyle
  

Töntar i BR!

Det här höll Nora och jag på med när vi egentligen skulle plugga...


Outfit - Girl Feeling Lonely

Imorse väckte Nemo mig genom att slicka mig på munnen... Bra taktik....

Det var jätte soligt så jag antog att ett linne, kofta, shorts och high socks + skinnjacka och hood skulle räcka, och när jag skulle åka hem efter skolan var det inte så kallt ute så jag skippade jackan. Halvvägs på väg till busstationen började det ÖSREGNA!!! Jag ba "shiet!!" och gick så snabbt jag kunde till stationen, vilket inte var det lättaste gå jag hade skor med kilklackar...

Outfit (inomhus):
 

Kofta: Carlings
High Socks: Lindex
Skor: Din Sko

(utomhus)
 


Linne: Bik Bok
Shorts: Minns ej...
Hood: Hemlis :)

Kram

Stressigt!!

Idag har vi haft en stor presentation där SO och science (NO) samarbetar. Jag jobbade i 7 timmar med den igår kväll. Jag och Nora satsade hårt tsm, och klädde upp oss till och med i kostym och glasögon!!! Det gick helt okej, ett VG kan jag nog få, hoppas jag...

Sen hade vi plötsligt franska nationella muntligt prov, och läraren hade satt den på vår presentationstid vilket hon visste vi hade, så jag fick göra den efter skolan istället så jag kom försent till jobbet. Men hon blev sur när jag sa att jag inte kan efter skolan, och sa "I quit 1 o'clock!!! IF I CAN STAY, YOU CAN STAY!!! *****************!!!" så jag hade ju inget val... Hon får ju betalt för sitt jobb, och det var hon som bestämde tiderna, SÅ SLUTA KLAGA LIXOM?!

Aja, jag hade i alla fall en mysig eftermiddag/kväll i stallet, och vi åkte hem typ 22:00. TÄNK ATT ELIN GÅR UT GYMNASIET NU!!! Hon berättade en jobbig sak om naturlinjen och jag har PANIIIIIK!!! Jag tänkte gå natur, profil foto....

Aja, 3år och sen blir det en rätt ljus framtid....(?)

Kvällen med Mike


Sara är ett specbarn som ska gå estetlinje (fast de vill iofs jag också...... egentligen)
 

Kramkram

I was Born to Have fun

Som ni vet så skrev jag igår att jag skulle plugga i biblioteket med Nora. Menmen, vi åt och pluggade samtidigt (wtf?!) på donken i typ en halvtimme, och shoppade istället i typ 3 timmar! Vi köpte typ inget förutom glass, utan bara sprang runt och fjantade oss. Har film på det, ska klippa ihop den och lägga ut här senare!

2 finfina blondiner i BR
 

Nurah är coolaste bäbisen som läser min blogg typ flera ggr om dan! Nora, du är bäst!<3

Pluggplugg

Snart ska jag åka iväg till biblioteket för att fixa med ett projekt med Nora. Känns fett oldschool... att plugga i ett bibliotek! Haha... Jag har typ aldrig gjort det förut. Men om vi är hemma hos varandra kommer vi bara skämta runt och inte kunna koncentrera oss, så varför inte ge biblioteket en chans?



Kram

Balklänning!!!

Idag åkte jag med Nell in till stan för att kolla på balklänningar och avslutningskläder. Och gissa vad? JAG HAR KÖPT MIN BALKLÄNNING!!! Jag är helt kär i den. <333 Den ser inte direkt så glamorous och "bal-ig" ut, men den är jätte fin. Jag köpte den i Acne, så alla balklänningshoppare, håll er borta från Acne! Grr! Haha...

Tyvärr vill jag inte visa någon klänningen innan själva balen, sorry! Bilder kommer efter balen :)

Vi skulle bara ta en liten klädesbläddring i butiken "bara för att", och jag bara "åååh den SKA jag ha!". Btw, staffen i Acnebutikerna är så jävla snygga! De är typ modeller allihop! Blir så avundsjuk!!

Aja... så jag ringde mamma och hon åkte dit för att kolla, och så köpte vi den! Wiho!

Dock såg det skitfult ut med BH-bandet som syntes rejält där bak, så jag diskuterade med staffen som tipsade mig att köpa Wonder Bra/ Free Bra, som fanns i NK damunderkläder, så det köpte vi också!

Sen fortsatte Nell och jag med shoppingen!



Dagens inköp:


Free Bra: NK womens underwear 299:-
Kofta: Carlings 399:-

Sen fick jag en skjorta och ett nattlinne (med luva) av mamma :D
 

Kramkram

Fredagen Den 13e!!!

Jag är dum nog och tror på sånt. Jag trodde något dåligt skulle hända idag för jag är så himla klumpig, men jag har klarat av dagen utan en skråma!

Det var en tävling i ryttarcentret jag rider på idag, så vi fick inte plats i ridhuset och fick rida ut. Det hände en massa jobbiga saker när vi red ut, men alla klarade sig. Undrar bara hur det gick på tävlingen....

Jag har suttit framför datorn i 4 timmar och pluggat om ett nytt program för filmredigering! Väldigt komplicerat men intressant! Programmet heter Adobe After Effects CS5, och används ofta av proffesionella som jobbar inom film men min pappa älskar sånt inom film och fotografi så han har skaffat det åt oss! Jag tror de flesta känner igen namnet på programmet. Man kan göra precis ALLT med den! Rekommenderar att ni köper, om ni orkar att sitta och plugga inom det i veckor (som jag).

 
 


Jag inspireras väldigt mycket  av youtubern freddiew ( hans kanal: www.youtube.com/freddiew ). Han är en fantaskisk regissör, kameraman och redigerare. Han är en av de bästa, och hans verk är otroligt kreativa! Jag har föjt honom väldigt länge, och tröttnar aldrig på hans videos. Ni kanske känner till killen som spelade gitarr på en åkande bils tak? Det var självklart också redigerat. Det var därifrån han blev mest känd. Checka honom!

Kramkram

Påvherkhad ahf alkuhuuul?







Inget rasistiskt, jag lovar. Vi var bara lite..... eh.... töntiga?


Outfit - Summer Black&White

  

Skjorta - Heoct Quake
Byxor - Uniqlo
Skor - Din Sko

Det var lite ljummet ute så en skinnjacka passade super!


Tänk vad bra det kan vara att "växa ur" kläder ibland! Denna skjorta jag hade för tusen år sedan hittade jag i garderoben, och den var som sagt "för liten". Men för liten kan vara snyggt ibland, det ser bara ut som en kort modell av skjortan. Jag är ju inte så "stor" så jag fick plats i den, yay!

Ett annat tips är för små t-shirts! Då måste de vara ganska så små för att det ska se snyggt ut. Då flashar man lite av magen, och det blir lite tightare vid brösten. Perfekt till träningen!

Don't Steal

Don't try to take my loved ones away from me just so you can replace them. I can love you too.
 

Det är något många jag känner måste lära sig. Bara för att jag har andra personer jag älskar också, betyder det inte att jag inte kan älska dig lika mycket. Jag vill behålla alla mina vänner, så försök inte att ta deras plats i mitt hjärta, det får mig att gilla dig mindre.

Känner du dig träffad? Ja, det är dig jag snackar om

Bubblegum!

Okej, inge liv. Alla vännerna sitter hemma och pluggar. Ush

Japanskt tuggumi, mmm<3


Överraskning!!!

Gissa vad jag hittade i brevlådan idag?



Ett foto signerat av Adam Lambert<3333

Ett stort tack till Marie som skickade denna underbara present! Jag är överlycklig<333

Always Together<3

Satt och väntade på att en sak skulle ladda klart på datorn. Hade skittråkigt så jag mumlade fram en liten låt... Låten är lite vad jag känner nu. Ibland kan man känna att man hatar någon, men när man tänker efter inser man hur jobbigt det blir att leva utan den. Ett litet meddelande till mina älskade vänner<3

Låt: P!nk - Please Don't Leave Me

(chipmunk för som sagt, jag sjöng inte seriöst och vill inte att ni ska höra min äckliga sångröst) LOL ÅT MIN VIDEOVISNINGSBILD!!! HAHAHAHAHA


Outfit - Maybe, Maybe Not

 

Kategorier!!!

Checka min sidebar! Har spenderat mer än en timme på att dela in alla mina inlägg jag gjort hittils i kategorier!!! Gu vad duktig jag är på att inte jag något liv. Säg till om jag missat nån kategori<3

Nora kunde inte shoppa i stan med mig idag, får se om Hanna kan lämna solandet på stranden för att shoppa med mig.........

Kramkram

VARMMMT<333

Skolan började 12:30, slutade 12:50. Ündherbhardt!

Stod och grillades ihjäl på busshållplatsen med Malin och Henrik i typ en kvart. Ändå asskönt med värme. Bussen jag skulle byta till skulle inte komma försen en halvtimme så jag gick typ 3km hem. DET VAR SERIÖST ALLDELES FÖR VARMT! När jag kom hem sprang jag direkt till kylskåpet för att hitta något kallt... Cola! Gud vad gott det var<3

Nu ska jag kolla vad jag fick för betyg på muntliga engelskaprovet idag.... blir nog högst ett VG. SHIT!

Kramkram

Här vare sol!

Skitmysig dag idag! Jag gick upp runt 11, åt frukost på gräsmattan, låg i hängmattan i en timme, och satt i en solstol på terassen i typ 1 timme innan jag började göra iordning mig för skolan (som varade i bara typ 45min).

Efter jag gjort mitt muntliga prov i matte (som gick åt helvete) mötte jag upp Sara för att hinna ha lite kul. Vi tog en sväng ut för att köpa dricka (perfekt i den heta solen) och sen drog vi för att göra dagens insats i stallet!

Bild tagen från solstolen


Underbart underbart<3

...shiet nu droppar det näsblod.. WTF?! Händer högst 1 gång var 5e år... Säkert för mkt sol, för lite vatten för mig idag. C ya

Starlight<333

Min älskade Starlight åkte tillbaka till hennes förra ägare idag... Kommer sakna henne något otroligt<333 Hon fick många fysiska problem i det nya stallet och svarade inte på behandlingen.

Det är tur att hon får ännu en chans hos någon annan, men jag kommer sakna våra rid och mystimmar vi hade tillsammans<333

Klicka på bilden

Älskar dig Star<3

Test

bara ett dumt test,,, blogg.se cepar sig

Chillchill, me likey<3

Jag är nog den lataste personen på jorden. Det bästa som finns är att ligga hemma i soffan och se på TV eller sitta framför datorn och surfa. Fan vad jag älskar det<3 Hänga med kompisar är ju självklart också det bästaste som finns! (bara man lyckas hänga med rätt personer... annars blir allt bara skit)

Imorrn börjar skolan 14:15, jag har ett muntligt prov i ca 20min och sen drar jag hem! Åhh<333 Men sen ska jag iväg och jobba i 6 timmar, hoppas på fint väder! Sara ville att vi skulle vara där redan kl 15 i stället för 16:30 för att vi skulle bli klara med allt snabbt och sen bara gå runt och ha kul. Men jag ville stanna hemma så länge som möjligt när jag ändå är ledig!

På tisdag börjar jag kl 12:30, muntligt prov i ca 20min och sen till stan med Nora och kolla på balklänningar<333



Asså shiet vilken underbar vecka<3

Sommar, kom till mig

Vaknade runt 4, oops! Råkade slösa bort min underbara lördag... Fuck...

Det var 20grader ute så jag tänkte passa på att byta om till bikini och gå ut och sola. Men faaan vad kallt det var! Det blåste asmycket så jag sprang in och satte på mig en stor varm kofta och gick ut igen för att äta upp min glass.

Förra sommaren köpte jag en bikini som jag är helt kär i, absoluta favoriten!<3


(Om någon finner bilden "naket" osv säg till....... vissa tycker det är helt okej, men andra tänker "PORR" (wtf?!) så du får vara anonym, och säg till! Vill inte ha en stötande blogg.... Dock fattar jag själv inte vad som är så farligt... Man går ju runt med bikini, man visar ju inget?)

Visst saknar ni sommaren?

Japan Juli 2010

Iår ska jag resa runt hela USA! Vi ska stanna i bland annat Hollywood, Las Vegas, New York etc. Och åka på route 66! OMG<333 Kommer bli skitkul, men jag tror inte jag kommer lyckas blogga under resan, men twittra kommer jag göra mycket av!!! Följ mig NU: www.twitter.com/erikalambert

Kram

Gas Laughing

Det här var så sjukt konstigt att jag är tvungen att visa er!



Asså vad händer?!

Hjärnskakning?

Har varit en helveteseftermiddag idag.

När vi var ute under rasten skulle några killar i klassen sparka ner cyklarna med en fotboll.. och ni vet hur hårt de sparkar... Såå där gick jag med vännerna och precis då hör jag värsta smällen, och jag märker att de träffat mig med den stenhårda fotbollen rakt i mitt huvud typ 3 m efter de sparkat. Jag blir typ snurrig och står där ett tag för att fatta vad som hänt. Sara får panik och ba "OMG GICK DET BRA!!!?????" Jag ba "ehhh... ja....?".

Jag e inte så känslig som de flesta tjejer är, jag är ingen drama queen om kan säger så. Jag har aldrig gråtit in public, eller vikit mig av smärta för att visa hur ont jag har. Det är ändå aldrig nån som bryr sig om jag mår jätte dåligt har jätte ont eller svårt att andas etc (förutom föräldrarna förstås), . "Erika klarar sig. Det gör hon alltid". Men ibland, bara ibland, vill jag att någon ska bry sig.

Hans kompisar viker sig av skratt, ja, hur kul är det? Min skalle kunde spruckit? Haha, men de är ju så himlans fula och omogna så de får väl stå där och garva, de där äckliga människorna. Han som sparka kom i alla fall direkt och frågade om det gick bra och bad om förlåtelse.

Sen gick vi in för att försöka få tag i skolsystern för den där smällen lät inge bra och jag var fortfarande snurrig. Menmen, hon hade dragit hem. Happ, då får jag väl klara mig då.

Under SOn mådde jag jätte illa och visste inte vad jag skulle göra. Menmen, jag tänkte att jag klarar mig.

Vi drog hem till Sara för vi skulle "plugga" tsm (det blev ju aldrig av..) och då fick jag skitont i huvudet!!! Jag åkte hem vid nio, och la mig i sängen för att se om jag mådde bättre efter nån timmes sömn. Men nej, jag har fortfarande skitont i huvudet!!!



Jag kan inte stanna hemma från skolan imorrn för jag har ett omprov som läraren sa att jag måste gå på och jag får ingen ny chans oavsett om jag blir sjuk eller inte. SHIET!!!


Råttan Sjunger

Wow! Typ överlägsen läsarrekord! Tack!

Bjuder på denna då. Sjöng lite för att värma upp rösten och filmade för kul skull. Men Jag spolade fram och ändrade på rösten för jag gillar inte att sjunga "framför" folk.

Here you go! En råtta som sjunger! Kan ni gissa vilken låt?

Spirit Hood - Unpacking

Packar upp!


<3<3<3<3<3<3

Gissa vad jag precis hämtade ut från posten?! SNYGGASTE SOM FINNS<33333

 
 
 


Fergie


P!nk


Kim Kardashian


Ke$ha
 
Vanessa Hudgens


Katy Perry


Att celebrities bär den var inte alls min anledning till att jag köpte den. Jag såg den på nätet och blev helt kär i den. När jag bestämt mig för att köpa den såg jag massa bilder av celebs som bär den av exakt samma märke. Jag köper det jag själv finner mig bekväm i och tycker är snyggt, och hur resten av världen tycker och tänker om det bryr jag mig inte det minsta av.

Video på unpacking kommer snart!<3

Released!

Nu är den officiell! Videon är så sjukt jävla galen att jag inte tänker säga något mer..................


Valborg!

Innan valborgskvällen jobbade jag i en lolitabutik under en cherry blossom festival på Kungsträdgården. Riktigt "speciellt" måste jag säga! Först från 11 till 14 jobbade jag med Sara, Nora och Eleonor. Sen med Hanna till 17.

Sara och jag i butikskläderna:


Den dagen var så jävla AH-MAY-ZING! Överallt ville folk ta foton med mig och filma mig. Vart jag än gick kom folk med stora kameror och tog tusentals foton på mig. En grupp ville ha med mig på deras möhippefilm. Det mesta av det här hände när jag INTE hade på mig butikskläderna, utan bara blus, läderjacka, shorts och högklackat. Killar kom med deras skitbigga kameror och ställde sig rakt framför mig och ba SHOT-SHOT-SHOT "tack". Jag hann inte reagera så jag ba log tillbaks och ba "....varsegod...?". Andra ställde sig och bara filmade framifrån när jag gick där, vilket jag tyckte var lite jobbigt så jag försökte att inte visa ansiktet för mkt. Man vill ju inte hamna överallt på nätet... 

Lite jobbigt var det när folk inte frågade och bara jagar efter en som en paparazzi. Fick till och med försöka undvika många! Men det var kul när folk kom fram och frågade "får jag ta ett kort tsm med dig?" eller "får jag fota dig?". Då kände man sig mer respekterad.

Jag undrar vart alla fotona hamnar. Känns ju inte så jätte bra att ha foton på sig själv utspritt utan tillåtelse på nätet.. men aja!

Jag undrade varför folk var så himlans galna.... eller det är ju klart, jag är ju skitkänd bland vissa men med annat namn än Erika! Hahaha!












På kvällen var jag med på nån valborgsfest med några människor. Under natten såg vi på 2 Austin Powers filmer på deras hemmabio!<3 Skitmysigt

Hoppas ni hade det awesome också!


RSS 2.0