THERE'S PLENTY OF TIME TO SLEEP WHEN WE DIE

Imorgon är det valborg ju! Snart är sommaren här, och jag är såå redo! På tisdag ska jag förhoppningsvis ut och sommarshoppa, tror det blir med syrran. Jag är så jävla trött på vänner som gör till sig för att bli uppskattade. Vissa tror jag är så himla ytlig så de kommer med en massa ursäkter om varför de inte är klädda snyggt, eller varför de inte har råd att shoppa för tillfället. Snälla nån, utseendet och ekonomin är det sista jag bryr mig om... Annars har jag också vänner som fegar ur, inte vågar testa nya saker och ha lite kul... Mer om det i ett annat inlägg. Så syrran får vara min shoppingpartner under tisdagen i alla fall!

Min syrra snodde min kamera och tyckte tydligen att det var bra läge att ta egopics... Konsekvenserna är ju att det hamnar på min blogg haha


Valborg ska jag spendera med Philip. Sen ska jag också träffa fina Westin (=SaraW, men det ser så fult ut med namn och bokstav på efternamn så nu får du heta Westin <33) vid majbrasan. Känner på mig att det kommer bli en kul kväll.

Fina SaraW när vi hade photoshoot för ett tag sedan. Snygg tjej va??


Hoppas ni också har roliga planer för imorgon! Kram


OM

När jag var ute och köpte chokladkakor hittade jag denna tidning. Den är helt ny och det var deras allra första nummer. Tänkte "varför inte?" och fick med mig den hem. Sen märkte jag att den bara kostade 29 spänn!

Jag har inte kollat igenom hela tidningen än, men än så länge tycker jag att den är helt okej. Kanske lite för många artiklar och få bilder, men det är ju ändå deras första nummer! Bilderna kanske kommer i slutet för jag har ju inte hunnit dit än!


It's hard to look right at you babe

Det fina vårvädret håller sig kvar, än så länge. Skönt va?

Imorse vaknade jag upp och hade ont i hela kroppen. Kunde knappt röra mig men det positiva är att det är träningsvärk. Vi körde boxningspass på idrotten 8:20 på morgonen, sen åkte jag till gymmet efter skolan och tränade i ca 2 timmar. Jag har till och med träningsvärk i handen...??

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har ätit 3 chokladkakor däremot, haha! Sen har jag varit inomhus och latat mig (förutom när jag åkte och köpte chokladkakorna). I'm only fat on the inside ;)


Carry Me Home Tonight

Sitter framför TVn och äter kiwi och dricker te (igen). Leka kärring en fredags kväll är faktiskt helt okej. Men nästa helg blir det feeezt! Vet inte var eller när men det blir kul. Självklart sova hos någon natten efter. Det får bli lite spontant sådär.



Jag var på så himla bra humör idag i skolan för nu har våren kommit på riktigt! Man kunde ju vara ute i kortärmat?! Sen skulle 3orna ha mösspåtagning, så de gick runt i sina studensmössor och färgglada overaller. Mysigt! 2 år kvar då för mig...

Peace.


WILL YOU PLAY ALONG IF I TAKE A DIRTY PICTURE?



 

 


BRB...

Studering pågår..... jag uppdaterar så snart jag kan, vare sig det blir ikväll eller imorgon.


POCAHONTAS

Har precis varit ute på en joggingrunda efter lite träning hemma, inomhus. Man måste ju hålla sig i form även på lediga dagar, eller hur?

Hursomhelst så har jag fotat lite porträttbilder idag. Ni får se dem sen när jag redigerat.

Btw, jag har fått höra av ganska många att jag liknar Pocahontas... Jag kanske kan se en liten likhet själv, men skulle aldrig tänkt på det om ingen sagt det till mig.


(Hittade denna bild på datorn nyss... osminkad och så men aa, jag bjuder på den)


Vad tycker ni mina kära läsare? Liknar jag Pocahontas? :P

I WISH I COULD SAY I'M HAPPY

Oftast tycker jag att mitt liv är för bra för att vara sant. Jag uppskattar verkligen allt och alla i min närhet. Jag är glad att jag är glad, och glad att jag tänker så positivt. Men ibland kommer jag att tänka på mina brister.

Jag har svårt med relationer, både vänskap och förhållanden. Svårt att vara öppen och social. Jag har alltid gått runt och tyckt att jag är socialt efterbliven, ful, konstig, pinsam, töntig och jobbig. Mitt jävla självförtroende vägrar bli bra. Har kämpat med det hela livet, men skit it. Det bara blir inte bättre. Mitt jävla självförtroende....... varför?

Bara för min "sociala efterblivenhet" känner jag mig så enormt ensam ibland. Jag har många vänner som respekterar mig för den jag är, men det är jag som inte kan respektera mig själv. Jag passar inte in någonstans, jag är ingen rolig person som folk vill vara med.

Vad är egentligen självförtroende? Kan man inte leva utan det? Kan inte folk också tycka att personer med dåligt självförtroende också är intressanta?

Fuck this thing called "confidence". I give up.


BEAUTY IS PAIN

Har åter igen gymmat. Jag försöker träna minst 3ggr/veckan, men helst varje dag på vardagen och vila ut på helgerna. Har fortfarande inte sett så mycket resultat. Har fått lite vadmuskler men inget på magen... Suck.. Istället växer musklerna strax över svanskotan, vad de nu heter.. Svanken?

Aja, det kommer väl så småningom. Jag har ju ändå lite magmuskler som syns, hihi! Nog om det. Just nu sitter jag nyduschad med datorn i knät, mys! Imorrn är jag ledig! Nu ska jag fixa ansiktet lite för jag har fått en skitbra grej som tömmer porerna i ansktet.

-> Det är någon sorts tejp som man klistrar fast där man vill fräsha upp, man väntar några minuter tills det stelnat, sen drar man försiktigt bort det, och då fastnar allt man hade i porerna på tejpet. Eftersom att tejpet är svart (finns också i vit version...) ser man hur mycket man fått bort. Vidrigt kan jag säga! Det kommer från japan, och min mamma har köpt massa så hon gav ett helt paket till mig för några dagar sen. Yay!

Sorry för kvalitén. Webcambild-jag orkar inte hålla på med kameran just nu...


Pusspuss, have a nice day.


I WOKE UP THIS MORNING AND REALIZED I'M IN LOVE WITH YOU

Sitter framför TVn och dricker te. Snart ska jag iväg och rida. Fy fan vad det regnar ute! Det ska tydligen regna hela veckan, hur deprimerande är inte det? Så skönt att det var fint väder igår i alla fall.

Nu ska jag lata mig lite till innan jag drar ut! Ha en fin söndag.


LIFE IS GOOD.

Ligger mätt och belåten i soffan. Har ätit en hel påse chips, grönsaker med dip, hamburgare (Grand deluxe, Bacon and guacamole, yumm), pommes frites, mozzarella sticks, en hel påse räksnacks, och druckit massa läsk (ibland måste jag älska min kropp för jag aldrig blir överviktig). Har även skämt bort mig själv med ansiktsmask. Det var jag värd efter idag tycker jag.

Showen gick bra, inga stora skador skedda. Några snedtrampningar av några andra tjejer men för mig känns ju klackskor som att gå på moln... haha!

Vi fixade oss i våra loger (där även Beyoncé, Usher, Jason Mraz, Amy Macdonald, Joshua Radin etc etc. har spenderat deras behind the scene-stunder. I feel like a rockstar, hihi!) innan showen och där gick det lite vilt till kan man säga, haha.







Sen också innan showen satt jag med vännerna på en bänk och vilade, och då kommer det fok nonstop och vill fota. Haha, I liked the attention men vännerna tyckte det var jobbigt och irriterande (speciellt när de snap-ade massa foton utan att fråga).

Förra året var det samma sak. När jag gick runt hoppade det fram folk framför mig med skitbigga kameror och ba SNAPSNAP. Det jag inte gillar är att de inte äns frågar om tillåtelse. Oh well.

En trevlig grej är att nu är jag några kronor rikare och ska ut och köpa skor i veckan eller så. YAY!

Några bilder när jag satt och väntade på att bli sminkad. Sexiga tjejer eller hur?






Kanske lägger upp fler bilder en annan gång.

Puss!


LOVE ME, HATE ME, YOU CAN NEVER LEAVE ME

Hejhopp. Sitter och sätter ihop lite bilder för min lookbook (www.lookbook.nu/hawk). Vi får se om jag bloggar mer idag, för jag kommer ha lite fullt upp med träningen för modeshowen. Puss!



WORK YOUR BODY

Hejhej, sorry för uppehållet de senaste dagarna! Jag har haft fullt upp med att ta hand om mig själv.

Jag har spenderat en stor del av min fritid i gymmet. I tisdags tränade jag med snygga SaraW, och igår och idag tränade jag ensam med full fokus på min kropp (och lite på en snygg kille i gymmet hoho... kul för han gillar mig oxå hihihi).

Kände mig tvungen att träna extra extra hårt idag för vi hade 4 timmars håltimme, så jag åkte hem till Clara med Emilia (och med Clara förstås) och lagade feta pannkakor och åt det med tjocka lager av glass och sylt. Haha, snarare efterrätt än lunch! Men sååå gott!

Världens snyggaste Sara! Hon fick MVG på intagningprovet till samma linje som mig. Hon kommer typ definitivt in, för jag fick också MVG och kom in! So happy for her!! 95a som mig men ett år efter, stackars tjej... haha skoja bara! Grattis gumman<333


Aaa å sen då? Jo, jag har gått och lagt mig kl 12 typ varje dag från i måndags! Kanske lite övertid.. 12:30 ibland men ändå stolt över mig själv.

På lördag är den stora showen, så imorrn ska "arbetsgivaren" visa hur vi ska gå och så. Spännande!

Nej nu måste jag hoppa in i duchen (för 3e gången idag, ja jag duchar 3ggr/dag typ. På morgonen, efter gymmet och på kvällen), för sen ska jag lägga mig!

Puss!


FUCK THIS DAY

Dagen efter lovet är alltid en helvetesdag. Jag sov inte en enda sekund inatt, så jag har fan dygnat!!! Låg i sängen i 6 timmar, sen orkade jag inte mer för det kändes hopplöst så jag gick upp klockan 6 och började göra iordning mig. Hade satt väckarklockan på 7:00, men efter att ha druckit en kopp varm mjölk vid 5, och ändå inte kunnat somna, gick jag svimfärdig upp ur sängen, in i dushen. Fy Fan. Jag tänkte gymma i 2h idag, men jag är verkligen svimfärdig nu så tänkte att det var bäst att skippa det. Ska gymma med SaraW imorrn så då kör jag HÅRT!

Det enda positiva med dagen är nog det fina vädret. Och förstås att träffa klasskompisarna. Även fast jag är socially awkward, gillar jag att vara med klassen, faktiskt!

Nej nu ska jag kolla på TV och säkert somna i soffan. Tog några outfitbilder idag så ni får se dem sen.

Ha en fin dag!


TEA AND A MAGAZINE

Sitter och dricker te, läser en modetidning och chattar med vänner, mitt i natten. Haha

Tidningen kom min mamma hem med till mig efter lunch (då jag vaknade) för hon var i stan. Lite bortskämd kanske..? Hihi.



Om ni undrar vad det är för tecken på tidningen är det japanska. Jag läser typ aldrig svenska modetidningar, tycker de är rätt så okreativa och tråkiga. I de japanska är varje sida som ett äventyr! (jokes...)

Téet är blåbärste! Jag är verkligen beroende av té. Eller té med honung och mjölk kanske jag måste nämna, inte bara té, för det smakar liksom bara... té. Intresseklubben antecknar...

Vår "téförråd". Haha, 100% te!



Ojsan!

I det förra inlägget skrev jag "såhär var jag klädd för en månad sen", jag menade såklart FÖR ETT ÅR SEN! Haha, så fel de kan bli x]

WELL, IT'S STILL HOLIDAY

Blev fan ingen träning för mig idag. När jag vaknade lite efter 12 såg jag att det var grått och blött ute. Mitt humör droppa till lägsta nivå faster than a rollercoaster... Sen när jag skulle ut med hunden på kvällen snöade det. Hemskt hemskt hemskt.

Idag har jag inte gjort ett skit. Har legat och degat hela dagen, inte helt fel heller. Det är ju fortfarande lov!

Såhär var jag klädd April 2011!!


...och åt en glass under solen


FASHION-MANIAC

Under lovet har jag fyllt på garderoben med lite nya grejer!

Tisdagen spenderades till shopping och bio i ett centrum nära oss, och idag var det shopping igen i stan. Sen fick jag också massa kläder från mamma som hon hittade i sin garderob som hon nästan aldrig använt!

I tisdags:

Rödrandig kavaj från märket Jackpot


Skjorta/blus från märket MILAN (snygga bilder i bakgrunden vaah?)


Ärmlös skjorta från Gina Tricot


Rödrandig skjorta från H&M


Kavaj från Zara


Linne från Zara


Röd skjorta från Sand



Idag:

Skjorts med hög midja från Gina Tricot


Nätlinne från TopShop


Kort linne/top (??) från Topshop



Och just det, jag skulle ju visa er skorna jag köpte förut! För några veckor sen såg jag dessa underbara skor i ett skyltfönster och rusade in för att testa dem. Satte på ena skon och direkt blev jag kär. Killen i kassan såg nästan lite chockad ut över hur snabbt jag bestämde mig när jag sa "jag tar de här". Haha! Så kan shoppingen se ut för en skogalen tjej som mig!



puss!


DON'T FEEL LIKE PICKING UP MY PHONE, SO LEAVE THE MESSAGE AT THE TONE

Tjenatjena. Snart är lovet slut och jag blir galen! Det betyder också att jag måste sluta med slaskätandet för det har jag lovat mig själv. Under lovet gick jag upp nästan 2kg (JA, TVÅ FUCKING KILO PÅ EN VECKA). Men jag ska inte banta eller så, bara ta hand om mig själv. Imorgon ska jag gymma det första jag gör för jag har inte besökt gymmet på 10dagar. Lat tjej.


LIVIN' LIFE LIKE A PRINCESS

Idag var det dags för fixandet inför showen! Jag har scoutat två modeller helt själv! Är man duktig eller är man duktig?

I alla fall har jag fått chansen att showa med två av mina fina vänner; SaraW och SaraJ! Så först kom SaraW hem till mig och så satt vi och snacka och förstås skojade runt med vår dåliga humor (jaa.. alla vet att jag har en galen humor men jag har faktiskt hittat en person med konstig humor hon också!<3), sen kom SaraJ och direkt drog vi iväg för att bli fixade och träna på walken.

Bara tre galna brudar utklädda till galet folk, helt normalt


Sorry för denn dåliga bildkvalitén, men min dator är lite skum för tillfället. Får se om jag får till ett inlägg med andra bilder senare...


Jessie J - Laserlight ft. David Guetta

Musikvideon släpptes för några timmar sedan! Hon är enligt mig den bästa kvinnliga sångerskan på jorden<3

Hennes nitjacka som hon har i videon, GE MIG!


Armand Mirpour - Curly Boys Law

Dagens låt! Fin, mysig, unik, underbar. Han är absolut en av mina favoritartister med hans charmiga låtar, unika stil och galna hår<3


Lingerie walk??

Ahhaha guess what? De som håller i modeshowen ville att jag skulle ta med några färgglada trosor... Nu blir jag riktigt nervös över vad jag egentligen ska ha på mig? Har inte problem med att gå i underkläder typ Victorias Secret -style, haha! Men asså wooot??


I'm working my strut, but I know it don't matter, all we need in this world is some love

Tjatja. Haft en bra påsk? Hoppas det, för det har jag!

Åkte in till stan för att kolla på en fotoutställning där de visar "årets bild" inom olika kategorier. Det blev inga bilder från galleriet då jag gissade på att man inte fick ta kort. Skobilder från tunnelbanan ist, yay!





Sen åkte vi vidare till gamla stan för att äta glass på mitt favvoställe. Vet tyvärr inte vad de heter.. får kolla de nästa gång! Jag beställer alltid samma glass; stor strut med 3 kulor. Delicatoboll-, capuccino- och brownie-smak. GOTT





Peace.


Goldenwest - Always a Party

Jag kom på en sak! Jag skriver typ aldrig om vad jag lyssnar på för musik här. Tyckte det var sjukt för jag brinner verkligen för musik, och brukar gå runt med lurar i öronen den mesta av tiden jag är ensam. Såå, ny kategori: Musik!

Dagens låttips då: "Always a Party" av Goldenwest. När jag lyssnar på den känner jag för att bara gå ut med vänner och go crazy!


JUST LIVE YOUR LIFE

Älskar lov<3



Men många är bortresta... Så jag får göra det bästa utav dagarna genom att sova, äta godis, sova...

Just det! Under veckan (alltså inte denna utan den kommande) ska jag åka och testa kläderna jag ska ha för the fashion show! Spännande! De sa att de kanske kunde komma till my place med kläderna så testar vi hemma hos mig. Ojoj... Då kommer de se vilket shoe-maniac jag är... Mina skor ligger ju överallt! Fast de är beredda på det, de frågade till och med om jag ville låna ut några par om de behöver fler, men jag sa att de var tveksamt för jag menar, mina skor är ju mina babies<3

Mwihi....


PÅSK!

Glad påsk alla vänner och ovänner! Hoppas ni haft en trevlig dag. Själv har jag gymmat, ätit massa massa godis, och hängt med min yngsta syrra och hennes vänner på påskkärring-uppdrag! Jag var förstås inte påskkärring för då skulle jag skrämma skiten ur folk, utan vaktade bara så inget skulle hända dem. :)



Jag har massa påskbilder från dagen, men de lägger jag upp typ imorrn! Jag kan dock inte lägga upp bilder på barnen då jag inte frågat om lov, men några bilder av allt godis jag fick kanske jag kan visa?? Nomm<3


LOOKBOOK - One Step Closer To Britain

Ännu en LookBook bild!!

Har ni också LookBook? Följ mig här: www.lookbook.nu/hawk

SPRING LUVIN

Underbart med lov! Alla i mitt gymnasium är lediga imorrn, för det är skärtorsdag. Lycklig.

Inte mycket gjort idag asså... Jag har varit duktig och gymmat så idag tog jag en paus. Men vet ni vad? Jag har inte ätit massa slask, bara frukost, lunch och middag! ...och kanske lite julmust, yoghurt och chilinötter, men vad ska man göra när det ligger en stor påse chilinötter i skåpet lixom? Men nu ska jag inte äta mer, så sitter och mättar mig på apelsinjuice (det bästa som finns i världen). Känner hur trött jag är, borde lägga mig snart även fast jag är ledig imorrn! Fast alla vet ju att det inte kommer hända för jag kommer ändå planera att lägga mig 12 så blir det runt 4 ändå, hihi!

Oh well. Ska kolla lite youtubeklipp, bläddra i modetidningar, redigera några bilder och ta en dusch. SEN SÅ SÄNGEN!

Jussteja! Glömde berätta att jag KLIPPT MIG! Blev av med 1meter långt hår eller vaaad? Wow asså, tänka sig vad man kan få för sig att göra...



Peace out kära läsare, vi hörs imorrn! Då får jag hitta på något kul att skriva om... helt själv, eftersom att ni vägrar att kommentera????

Blöh


EAT!

Gratis glass på Ben and Jerrys! Fy fan vad nice det var. Fick stå och köa i kanske 10min men WORTH IT! var ju ändå med ett gäng vänner :)



Sen var det bara att dra iväg och gymma för att få bort fettokänslan. Nu gymmar jag typ varje dag?! Snart kommer jag känna alla på gymmet! Haha, jokes aside, jag börjar gilla att träna. Men problemet är ju fortfarande mitt ätberoende. När jag kom hem åt jag middag och satte mig framför TVn. JAG KUNDE FAN INTE SLUTA ÄTA! Jag åt godis, glass, choklad, chilinötter, frukt, yoghurt osvosv. Herreguud... Plus att jag åt en stoor middag! Snygga ben med smalare lår till sommaren 2012 kan jag ju bara glömma asså...

Såhär vill jag se ut


Såhär kommer jag se ut


Efter påsklovet ska jag verkligen kämpa hårdare (för man måste ju förstås äta massa massa godis under påsken!<333)

Pussåhej

BABY, WHERE DID YOU GET THAT BODY FROM?

Eftermiddagen spenderades på gymmet med Nora! Fan vad hon springer den tjejen. Känner mig som en tjock klump bredvid henne på löpbanden, herregud...

Jag tog inga bilder idag, för man är ju inte så vacker efter/under gymmet... Så det får bli denna fina bild på Nora som jag hittade på facebook. Hoppas de e okej med dig Nora, den va så himlans söt<3



Nu ska jag fixa mig för jag ska faktiskt försöka lägga mig runt 12! Så med plåster på hakan (jag typ förblöder??!!) säger jag God natt!


Weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless

Vaknade efter två imorse, kollade på facebook där alla skrev om att det var snö ute, orkade inte mer och sov till tre. Fy fan vad Sverige måste krångla till årstiderna!

Menmen, något var jag ju tvungen att göra. Det är min första läxfria helg sedan månader tillbaka! Så en shopaholic som jag är, åkte och shoppade en sväng.

Dagens inköp (förutom 3 chokladkakor....)

Body lotion. Luktar helt underbart!


Body butter. Köpte den bara för jag tyckte förpackningen var sexig, hihi


Schwarzkopf Hair Repair. Bara för att testa lite


Galna lösögonfransar. Har en cool idé till en photoshoot. Säg bara till om du vill va modellen!


Volume Million Lashes, L'oréal Paris. Ville testa. Undrar om den är värd priset?


2 st hårband. Ett för ansiktsvård och ett när jag tränar!


Hotpants från Pierre Robert Hipster Collection. Snyggt till mina tomboy byxor där jag dragit ner byxorna en bit. Hihi...




Sen på kvällen såg jag på film med familjen. Åt massa frukt (åt alldeles för mycket chips igår..) och choklad. <3


Har inte redigerat ett skit på någon av bilderna, laddade upp dem som de var. Sorry! Inga satsbilder här inte.

Puss<3

RSS 2.0