Förra Fredagen...

Oj, jag lovade ju att skriva lite om Maggio konserten!

Jag och typ 5 pers från klassen stack tidigt från lektionen för att åka in till Grönan och se Veronica Maggio! Snacka om att vår lärare dampa... Aja.. Vi var tolalt runt 15-20 pers till slut som var där tillsammans. Kände inte många av dem, men alltid skitkul med massa nya människor! Tog en takeaway från donken och åt inne i Grönan.

Innan konserten började var det helt galet... Publiken bråkade, puttades, folk svimmade hela tiden, bars ut av vakter, körde "stage dive stil" för att kunna komma ut från crowden och få luft osv osv. Min mobil pajade för trycket, laggar asmkt nu. Under konserten var det folk som greps av polisen.. Lite adrenalin :)

Vi stod först i mitten nästan längst fram, men sen drogs jag bak av massa killar, menmen! Skitkul var det!


Nails

Nu har jag fixat mina naglar, äntligen! Nu är mina händer WILD! Ska fixa mig jag ska lägga mig snart, och jag hoppas naglarna inte förstörs när jag tvättar ansiktet...

Vi får se om jag orkar blogga mer efter nattfixandet! Puss!


Fullt ös

Här hemma är det fullt ös för syrran har partaj! Jag har så jävla ont i halsen och huvudet efter igårkväll med Maggio. Fan vad grymt det var! Skriver mer sen, pussåhej!


Stå och glo

En sak jag inte riktigt förstår mig på är folk som stirrar. Jag menar, alla vet väl att man inte stirrar, det är ju liksom "vett och etikett"? Jag blir så himla irriterad på folk som bara ska stå och glo. Den är en sak att kolla på en med ett glatt leende, men när man bara glor helt uttryckslöst upp och ner på kroppen blir jag bara irriterad. Om det är något de står och tänker på, kom hit och fråga?


Huvudvärk

Jag har haft så himla ont i huvudet hela dagen, men har kämpat med att klara av skolan. Borde lägga mig tidigt idag, börjar få feber. I helgen tror jag att jag hade lite feber, men jag låtsades inte om det och red ändå. Rätt dumt gjort... Var skitsnurrig och kallsvettades. Wellwell...

Lägger upp lite outfitsbilder senare! Hare bra!


Du

Jag borde tagit chansen. Du är min dröm. Skriver direkt från hjärtat. Du är perfekt. Finns inget finare än dig. Du får mig alltid att skratta. Du får alla andra som jag gillar att inte betyda något för mig längre. Du får mig att känna mig glad men döende på samma gång. Om jag någon gång ser dig igen, ska jag gå fram och göra dig min<3

Uke Time!

Sitter och spelar på bästa vännen uke! Funderar på att döpa den... Haha, är inte helt seriös menmen man vet aldrig vad jag kan hitta på.

Idag satt jag med några vänner i skolan till 19.... FUCKING 19?! Blir äcklad av allt plugg. Aja, imorrn kanske jag ska träffa Daniel, Astrid, Hanna och Jaro efter skolan. De kommer bli aw-somm!

Uke signerad av 3 av de bästa människorna i världen!

Äter Tårta<333

 

Egoboost

Bara för att man är osminkad och skoldatorn råkar ha en webcamera (vilket jag aldrig haft förut, oldstyle-girl)!

 






Lazy

Vaknade 5 idag. 17:00, SERIÖST?! Jag sov till 100% innan pappa kom in och sa "Erika!!! Klockan är FEM!!!". Jag rusade upp och åt frukost/lunch...middag?! Mamma hade köpt min favorittidning till mig medans jag sov + massa godis. Nomnom<3



2 timmar efter min sena brunch gick vi ut och åt middag. Snacka om mätt man blev...

Sen satt jag i sängen och skrev ett helt manus... Min säng såg ut som ett godispalats! Fetto...


Writing...

Sitter under filten, med mössa och skriver manus och lyssnar på Lil Wayne. Mys<3


Hatar att vara kär

...för det gör ont

 

Förkyld

Tjo. Jag är typ asförkyld så jag chillar från jumpan :) Sitter i musikrummet med Mica och Adrian. Jag kan inte spela så bra och sitter därför och nördar istället. Behöver egentligen stanna hemma men jag kommer ligga jätte långt efter om jag missar en dag. Naturvetenskapslinje, ush!

Mitt mår-inte-så-bra-face.

Höstmys

Idag höstmyste jag med Nell i Humlegården! Riktigt kul dag. "Åh, så mysigt! Den här dagen kommer bli ett riktigt fint minne för mig" sa hon. Nell är bara för söt :) Vi sprang runt som fulla galningar och skrattade så mycket att folk trodde vi var höga. Men jag älskar att skratta, och gör det gärna jätte högt (ni som känner mig riktigt bra borde ju veta...). Sen vare två småkillar, typ 8år, som klättrade upp i toppen av ett träd (mer än 6m högt) och kastade ner en vattenflaska så att den nästan träffade mitt huvud när vi satt på en bänk och pratade. Asså fan vad arg jag blev! Undrar om det var meningen...




Onaturligt...

Daniel och jag hade bestämt att vi skulle träffas efter skolan för han skulle visa mig lite parkour tricks. Han hade med sin kompis Jaro som jag inte träffat förut. De båda sysslade tydligen med parkour, och FAN VAD COOLT DET VAR! Vi gick runt lite och de klättrade seriöst på ALLT... Typ nästan 3m höga hus och murar med bara rakt stående och platta väggar bara sprang de uppför?! Och så hoppar de på nått räckte 3m ovanför marken och bara går på det som om det var något normalt man gör vardagligen...Tror jag hindrade dem att komma till olika platser när jag gick runt där i mina heels...... Asså om man kan parkour behöver man ju typ inga trappor, stegar eller hissar! Praktiskt.

Killarna gör en chasing scene

 

 


Träning + middag

Hej alla vänner! Nä ja skoja bara jag hatar ju er <333 Nej men gud...

Nån timme efter jag vaknade sprang jag några km, kom hem och gjorde 70 situps och hoppade sen in i dushen och gjorde mig redo för middag hos Philip!

Jag kom hem vid 1 och var jätte trött och hade asont i huvudet... Men jag har fysikprov på måndag + franskaläxor så jag var tvungen att plugga. Ush... Sen läste jag 50s av en bok som vi läser på svenskalektionen. Egentligen ska vi inte läsa ut den försen fredag, men de va så spännande så jag kunde inte sluta. 20s kvar nu! Vilken nörd asså. Brukar ALDRIG läsa en bok frivilligt... Hatar att läsa...

Vilket ointressant inlägg...

Kan berätta en lite intressantare sak... Jag är mitt i ett filmprojekt jag tänkte filma om några veckor, tror det kommer bli ascoolt. Har fått in några skådespelare, bl.a Daniel som jag ska träffa nån gång snart så ska han visa mig vad han kan för parkour-tricks. Funderar på om han ska få spela huvudrollen...


Pumps!

Ännu en ny medlem i skohyllan! Ett par svarta pumps! (vinkeln jag tog bilden från misshandlar skornas form..?)


Outfit - Sun Tall

Outfit den 8e September :D

 

Ute såg jag ut såhär (toa, jag vet):


Örhänge:

Outfit - Country

Outfit 6e Septemper!

 

Halo~

Oj! Har inte bloggat på nästan en vecka! Mycket att ta igen här!

Jag har haft jättemycket att göra den senaste tiden. Inte nog med att jag går naturvetenskapslinjen, vi ligger på en mycket högre nivå i fysik och matte än alla andra na-linjer i andra gymnasium! Det är redan 2 som har hoppat av för det varså tufft, men jag hänger kvar, hittils.

Förra helgen hjälpte jag till på min minisyrras födelsedagskalas. Drog på mig min favvoklänning från Acne, bara för att jag gillar att vara lite extra fin ibland, och sprang runt och höll koll på alla barn. Haha!

I present gav jag henne en iPod och ett par Coca Cola hörlurar (hon älskar Cola x]). Hon blev otroligt glad!!

 

Vad är ett barnkalas utan clowner?


Mamma är bäst på att göra tårtor! Så amazing!!! Och nej, hon är inte tårtbakare (jobb).


Outfit - Short Shirt

Outfit den 2a September.

 

 

Grillkväll

Har haft en grillkväll med Emilia, Clara, Markus, Anna, Anna, Jonas, Adrian, Fredrik, Hannah och Daniel (skriver namn bara för att jag själv ska komma ihåg...). Vi hade det jätte mysigt. Först grilla, sen var det några som badade, sen satt killarna och spelade gitarr och sjöng. Trevlig kväll jag gärna gör om!

Fick inte så bra bilder, sorry!

Outfit - Tied Green

Dagens outfit!




Shopping med mami<3

Efter skolan shoppade jag lite kläder med mamma :) Hittade rätt mycket på 1 timme!



Diesel Jeans, VILA skjorta, Crocker Jeans byxor + "rutig" skjorta, och en "T-shirt" från JC (minns tyvärr inte klädmärket...).

Outfit - Messy Chinos Girl

Outfit + frisyr när jag åkte in till stan 28e Augusti! (obviously fotad i badrummet... haha)




Catching Up...

Jag har inte bloggat de senaste dagarna, sorry!! Har haft lite fullt upp, men nu är jag tillbaka. Tänkte uppdatera er lite kort om mina senaste dagar, eftersom att ni fortsätter läsa varje dag även fast jag slutade skriva i några dagar. Ni är så himla söta<3


Lördag 27e Augusti

Träffade Sara och Nell i stan för att shoppa. Hittade ett snyggt grönt kort linne med en knut mitt fram som jag köpte (TopShop). På kvällen köpte Sara och jag Pizza och cider och kollade på TV! Asmysigt!

Ni vill inte veta vad Sara tittar på...
 

Söndag 28e Augusti

Åkte in till stan på morgonen för att hitta träffa Mika, Angie och Mamika. Eftersom att vi alla var tvugna att passa olika tider fick vi träffas på morgonen istället. Vi satte oss i Wayne's Coffee för att fika och snacka. Det har liksom hänt en otrolig stor grej som vi bara var tvugna att snacka om!



Måndag 29e Augusti

Uppstartsamtal med mentor. Ledig dag!

Tisdag 30e Augusti

5 timmars föreläsning om typ framtiden... Jag åkte hem efter lunchen för jag mådde dåligt.

Onsdag 31a Augusti

På foto-lektionen skapade vi fotobloggar! Min heter www.fiercehawk.blogspot.com Har inte lagt upp nått än, men de gör jag snart!

Efter skolan åkte jag med Emilia, Lucy, Oskar, Hanna, Erik och Anna till Täby C för att köpa miniräknare (naturare asså...), sen gick vi runt och kollade på kläder och åt på donken. Kul eftermiddag! :)

Idag är det den 1a September... Ush, nu är det höst. Mer om dagen i annat inlägg!


RSS 2.0