Outfit of the day!

Jag vaknade upp imorse (lunchtid) och såg att det var 13'C ute! Jag blev så himla glad och bestämde mig för att ha läderjacka samt uppvikta jeans på mig. Så underbart!!


Shopping w/ Sister

Idag var jag med syrran i stan. Det är typ första gången jag åker in till stan med henne, haha! Kanske dags att göra det oftare.

I alla fall så köpte jag ett snyggt linne inne på Beyond Retro. Sidorna är uppklippta väldigt långt ner, så det blir lite body showing. Blir skitsnyggt med bandeau i sommar! 




J. Edgar

Nu har jag precis kommit hem från en utekväll med tjejerna. Träffade först Nell i stan och shoppade lite. Köpte lite saker till några kompisar. Sen mötte vi upp Sara x2 och köpte snacks och dricka till bion!

Filmen vi såg hette J. Edgar. Jag tyckte den var ganska tråkig, handlade bara om politik (som jag inte kan något om) och jag hängde inte riktigt med. Jag visste inte äns vad vi skulle se på, utan bad SaraJ köpa biljetter till nån Leonardo Dicaprio film. Men det handlade lite om homosexualitet och vi fick se en het scen och Sara J och jag som är Leo-fans blev gaaalna! Haha!

Nu ska jag se på tv och fixa ansiktsmask och sånt. Peace!


Ännu en till

Älskar knapparna <333


Lost And Found

Grävde lite i garderoben och hittade en tröja som legat där i minst 3år HELT OANVÄND! Tyckte den var riktigt söt, lite tomboy-ish. Tror jag ska ha på mig den ikväll, kanske med en skjorta under så kragen sticker ut, om det passar. Kanske ett par glasögon till så ser jag riktigt töntig ut? En enkel outfit för biokväll med tjejerna ;)


Vänner

Få riktigt nära vänner, än många falska vänner. Det står solklart för mig. Vad jag ränkat ihop har jag runt 15 riktigt nära vänner som jag verkligen kan lita på, sen en massa "halvvänner" man hänger med ibland men jag låter dem inte läsa mig som en öppen bok. Alla är lika viktiga för mig, och jag försöker behandla dem väl. Hoppas verkligen de känner att jag försöker, även fast jag lan låta halvdryg ibland... Förövrigt är jag väldigt öppen, det gäller bara att komma över min blyghet, efter det kan jag ibland råka prata lite för öppet om allt möjligt. Sen brukar jag tänka "vad fan berättade jag det för, det kanske blev för mycket". Haha sorry om ni råkat ut för något sånt!

Lite vänskapsbilder får ni här!

Mina fina vänner som står mig riktigt riktigt nära

Snyggingar i limon

Vet inte vad jag skulle göra utan Sara och Nell. Känt varandra sedan vi var 5år

Sötis

Brother(s) from another mother

Mina riktigt fina klasskompisar och jag

Jag, min tungkompanjon Linnéa (som efter 2år i spanien äntligen komit hem!!) och Ylva!

Nora är som en syster för mig

Dolda kameran-kompanjoner

Astrid är my sister from another mister<3

...samt en riktigt bra wingman till mig!

Min asian crew

Vad skulle jag ta mig till utan er? <333

Med Philip kan jag galna till det rejält! (Philip, jag och syrran)

Som sagt.. riktigt galet

Sara J och Sara W. Bio imorrn!

Räddarna i nöden

Jag, Clara och Emilia. De är typ hjärnorna i klassen (även fast de nekar det).

Riktigt roliga killar jag nyligen lärt känna

Joel är lite skum han också

Markus med...

Busigt

De finaste vännerna i världen

Fler finaste vänner i världen

Mys med Astrid och Nell

Junibacken!



Tack för att ni finns<3


Lazy

Ligger i sängen efter ett hårt ridpass och orkar inte göra ett skit... Var helt inställd på att städa mitt rum men när jag väl la mig ner orkar jag inte gå upp. Skönt att det är lov i alla fall. Jag har inte så mycket på schemat än.. Imorrn ska jag träffa Sara W och Sara J för att se på bio. Minns inte namnet på filmen, men det vad nån med Leonardo Dicaprio, yumm!

På tisdag ska jag besöka läkaren för jag har problem med acne. Har haft det i 4år och det har förstört mig så jävla mycket. Besökte läkaren för några år sen och fick något recept, men jag överdosade det och nu reagerar inte min kropp på det längre.. Suck. Hoppas jag får något starkare, eller få träffa en hudläkare för jag orkar inte med det mer..

Bjuder på en mysig bild från i somras med mig och mina finaste vänner <3


Oh Crap...

Jag tror jag börjar bli ännu sjukare. Sedan i fredags har jag haft så ont i halsen att jag knappt kunnat prata... Men nu börjar jag må illa också. Hoppas det inte är magsjukan som kommit hit. Ush, det är det värsta jag vet. Finns inget värre än att spy.

Nej nu ska jag snabbt redigera en bild, sen duscha och lägga mig.

Hittade nyss en kul bild från en av catwalken jag gick på i höstas. Hahah!


Kram

Hen???

Ja hörni. Under de senaste året har jag intresserat mig väldigt mycket i ämnet "sexualitet". Världen är grym, varför inte acceptera alla? Oh well, det är bara å det är. Folk har svårt att acceptera.

Jag ser mig själv som "hetero", och har aldrig varit med om svåra tider vad gäller min sexualitet, för det är knappt någon som har något emot heterosexuella människor, vilket är idiotiskt. Varför ska hetero vara det enda rätta för vissa?

Men, jag vill egentligen inte sätta dessa sexualiteter i olika fack. Tycker även det är fel att kalla någon hetero, homo, bi, trans osv. Men för att folk ska fatta är jag ibland tvungen att använda de orden.

Som jag säger till alla mina homo/bisexuella vänner som "kommer ut" till mig i panik (den senaste månaden har det visat ig att 90% av mina vänner är "bisexuella"): Det är inte könet du blir kär i, det är personen.

...För det är ju så. Den lilla meningen brukar alltid lugna ner dem. Varför panika från början ändå?

De som aldrig fallit för någon med sitt egna kön kallar sig själva "hetero", det gör jag också. Jag har kysst tjejer, men det är inte pga. den "sexuella attraktionen", utan bara för kul skull. Killar är de enda könet jag varit sexuellt attraherad av, än så länge. Men som sagt, man vet aldrig aldrig.

Anledningen till att jag skrev lite om det här var för att jag läste ett riktigt bra inlägg på en väns blogg. Läs vidare där! Jag tycker det var jätteintressant att läsa. Min var bara ett litet intro.

Länk: http://linalilja.webblogg.se/2012/february/han-hon-eller-hen.html?_tmp=5580cfac88bc691713356c8dced6408c2b1ee232


I&#8217;m sure her priest put her up to it. She looks like a nice person.


Objektiv

Kolla vad mina päron kom hem med till mig igår! Canon EF 50mm 1:1.8. Beställde den för en månad sen, och nu äntligen! Fick också ett nytt objektivlock för jag tappade bort min (för andra gången) när jag träffade Adam.. Kan inte vänta med att ta underbara porträttbilder med den!

Nu ska jag iväg och rida. Är skiiitförkyld och kan knappt prata. Menmen!


HOT

Jag är typ straight, men oh what the hell. Het som fan, she got that swag.


Peace*** vafan..


♪Threw Up In The Closet, We Don't Care♪

God morgon! Eller snarare eftermiddag. Vaknade av att de kändes som att nån stack in knivar i min hals. Fan, har blivit asförkyld... Sen att inte tala om huvudvärken, shit.

Är fortfarande hos Mika och segar oss. Jag vet inte om jag kan säga något om igårkväll. Känner att det är bäst att inte hänga ut allt på nätet, what happens in Lidingö, stays in Lidingö. Trolol.. Nej jag orkar inte.

Piace.


Friday, I'm in Love

Snart ska jag iväg och träffa Mamika och Mika i stan för att äta middag, sen åker vi vidare bort till Lidingö till nån fest! Sen tror jag vi sover hos Mika... Därför blir det inga fler uppdateringar ikväll. Har lite bilder från veckan som varit men det får bli en annan dag. Nej nu måste jag gräva i garderoben och hitta nått snyggt att ha på mig.

Peace.


LOOKBOOK

Ville dela lite lookbook-bilder med er. Nybörjare så döm inte <333

Tänkte köra fler "dagens outfit" -bilder med lookbook istället! Var ju länge sen jag posta outfitsbilder :P

I Wish Everything Was Alright

Jag har nog aldrig kännt mig så dålig som nu på senaste tiden, och jag är säker på att många märker av att jag är nere, eller att jag är irriterande.

Det känns som om min värld håller på att falla ihop. Nej, så kan jag inte uttrycka mig... för så dåligt är det ju inte. Men allt känns bara skit. Skriver om 4 punkter nedan. Om ni inte orkar läsa allt, kolla bara efter rubriken (tjock text) för det ni vill läsa.

VÄNNER

Osäkerheten jag känner om vilka som är mina riktiga vänner, och vilka som bara utnyttjar mig, är hemsk. Det är så svårt att veta. Jag är väl ingen sån person någon kan vilja tillbringa lång tid med. Men jag får väl skylla mig själv. Det är jag som är blyg, jag som är tråkig, jag som uttycker mig drygt, även fast jag verkligen inte menar det. För vem skulle ringa någon som är ledsen och behöver någon att luta sig mot, om denna person är tråkig och ointressant att vara med? Men jag vet att jag har några nära vänner, som jag kan snacka om allt med. De "vet" väl att jag klarar mig själv, för jag är den där "killen" som är stark och aldrig känner smärta. Även om folk tänker mig som en fighter, är jag fortfarande en ensam tjej som skulle vilja ha någons famn att gråta i...

FÖRHÅLLANDEN

...en sån person hade jag för inte så länge sen. Faktiskt för bara några veckor sen. Men jag är alltid "the bad guy" i alla relationer. Mer om det i ett annat inlägg senare...

STUDIER

Jag är nog den mest osmarta i klassen/alla naturvetenskapsklasser. Jag fattar inte ett skit om vad läraren snackar om i fysiken. Det är så otroligt svårt. Alla fattar, ställer frågor, och löser uppgifter utan problem. Jag bara sitter där med deadface och försöker fatta. Läraren säger allt så himla snabbt, och man hinner inte med att både skriva ner och förstå, för direkt efter snackar han vidare om något annat. Jag har inlärningproblem, och folk orkar inte med mig. När jag frågar någon något, och de förklarar, och jag säger att jag inte fattar eller säger att jag måste tänka länge för att fatta det de precis sagt, suckar de bara djupt och säger "men...asså... äh jag venne". Känner hur allt bara brister inom mig och jag bara vill hoppa av skolan. För det är ju ändå inte fysik/kemi/biologi/matte jag vill hålla på med i framtiden. Jag vill skapa konst. Jag vill bli fotograf och regissör, och hoppas att jag en dag blir stor. Det är det jag vill, jag vill ta den risken. Jag vill försöka bli en på miljonen, för hellre det än inte försöka alls och bli noll på miljonen. Eller hur? Men jag vill inte byta klass/skola, för jag vill inte börja om från början igen med vänner. Jag är så blyg och det är alltid så svårt i början. Jag bara orkar inte...

ATT VARA SMAL

Kan berätta en sista sak... På senaste tiden mår jag dåligt över mitt egna utseende. Jag har gått upp i vikt. Jag är inte smal längre. Alla hatar när jag säger det, de tycker jag är en jävla bitch som bara vill ha uppmärksamhet. Men jag har aldrig sagt att jag är "tjock", det enda jag säger är att jag inte är smal längre. Visst, i sverige är jag smal, men det är för att vi i sverige ser tjockhet på ett helt annat sätt. Men jag har alltid varit "den smala tjejen", och det vill jag vara för alltid. Jag måste vara smal, för att behålla ett "jobb". Går jag upp något slänger de ut mig. Så nu får ni tycka och tänka vad ni vill, men jag vill vara smal, eller i sverige "alldeles för smal". Det är något jag bestämt att vara, något jag anser är snyggt. För omgivningen vill jag synas som smal, för det är det jag mår bäst av. Det handlar inte om anorexia, handlar inte om bulimi, jag äter nyttigt, jag äter jätte mycket, men på något sätt måste jag hålla formen. Fr.o.m. imorrn ska jag börja springa minst 3-4ggr/veckan, även fast det är snö ute. Jag ska också försöka dra ner på mina mellanmål (äter verkligen nonstop!! jag är beroende av att ha nått i munnen, tugga, och svälja). Så kalla mig inte för en bitch, och säg inte att jag är en idiot, för jag tycker det är snyggt när jag är lite smalare än alla andra för jag passar bäst i det (alla passar i olika former, känner massa folk, (typ alla mina vänner) som är lite "större" med större former, och är skiiitsnygga<333), utan att det går över gränsen. Bara smal, inte anorexi.

Tack för ni läste, och tack för att ni alltid läser min blogg.


Makeup vs. Natural

En photoshoot jag hade med min kära vän Sara W igår. Hann redigera en bild innan allt fysikplugg...



Nu ska jag ta en dusch och sen plugga lite till. Har franskaprov imorrn men glömde franskaboken i skolan, fml. Biologiplugg efter duschen nudå...

Hare fint

I Don't Keep my Promises

Jag skulle ju skriva om min underbara dag jag hade i söndags. Har varken haft lust eller tid. Blir så deprimerad av att skriva det eftersom att det var underbart och tiden går inte att spola tillbaka... Får bli någon gång senare i veckan!

Idag var jag med SaraW och fotade. Hon har velat bli fotad så länge nu, och äntligen blev det av! Hoppas resultaten efter redigeringen och allt blir bra.

Nu ska jag redigera en bild till min LookBook. Jaa, jag har skaffat LookBook nu! Vi får se om jag blir aktiv där. Kan länka den sen när (om) jag kommit igång ;)

Jag, SaraJ och SaraW för ett tag sen i Wieners Café i stan! Regnig och mysig dag vi hade! <3


Puss, hare fint

Living a Wonderful Life

Vilken dag asså! Min hjärna fungerar inte som den ska, och jag har ont i magen (rädd att älskade Tommy smittat mig... Magsjuk den stackarn <3), så jag får ta och blogga imorrn så jag inte skriver något helt sjukt här...

En av bilderna från dagen


Kommer inte kunna somna inatt så jag kommer ligga vaken men för er som kan, god natt!

Just Chillin

Ska nog inte göra ett skit idag. Bara stanna hemma och ta hand om mig själv med en ansiktsmask och så. Men man vet ju aldrig. Varje gång jag bestämmer mig för att ha en chilldag är det alltid någon rolig person som messar och vill hitta på något. Men idag ska jag faktiskt försöka säga nej.

Imorrn blir en hård dag. Ska stalka i stan hela dagen, i minusgrader och snö. Men det är värt det, för den vi stalkar har förändrat mitt liv. Utan honom skulle jag inte vara den person jag är idag. Hoppas vi lyckas hitta honom.

Mer om det imorrn, adios!

Mitt drogface från förra helgen. Trololol..

I Believe in a Woman's Right to Shoes

Ännu ett par!



Totalt 6 skor köpta på en månad... Orsaken är inte för att det är rea (de flesta har jag köpt för fullt pris), utan för att jag typ blivit beroende??? Nu börjar jag fan bli rädd för mig själv!





Jag klarar nog mig
Pieace.


Friday, I'm in Love

Orkar aldrig bry mig så mycket om vad jag har på mig på fredagar. Vi har idrott på morgonen också så jag har ingen lust att ta med en massa snygga plagg som bara kommer bli skrynkliga i väskan. Såå, min fredagsmys-outfit here you go!


I'm Too Old For This Stuff

Har så jävla ont i ryggen. Sara och jag fick för oss att åka pulka i förrigår, på en helt folktom, bäckmörk plats. Kan ju vara lite farligt när man inte ser ett skit och rätt vad är så kommer det en massa guppar. Jag var helt oförberedd och satt ganska stelt i pulkan (för det gick fort som fan) och kör på värsta hårda guppen och det kändes som om mina ryggkotor hoppade isär för en sekund. Dum som jag är, fortsatte jag åka flera gånger om med min trasiga rygg. Leder ju till konsekvenser...

Men mysigt var det i alla fall, en fin kväll med min allra bästa vän<3

Sommar&Sol

Här står jag framför spegeln med mina snöbleka vinterben och testar en massa shorts och högklackat. Har så mycket sommar/vårkläder och skor jag aldrig använt. Längtar som fan till sommaren och få ha på mig vad jag vill och få lite (väldigt mycket) bränna!


Min Första Bästa Vän

Många som har syskon förstår säkert när jag säger att ens  första bästa vän i livet är sin bror/syster. Så kände jag i alla fall. Och det gör så himla ont när jag känner på mig at hon mår dåligt. Nu är det tydligen jag som gjort att hon mår skit.

Jag vill inte skriva så personliga saker om henne helt öppet på min blogg, så jag kommer skippa alla detaljer. Det jag kan säga är att jag har ingen aning om vad jag har gjort, och när jag frågar henne säger hon bara två ord. Jag känner mig som en idiot.

Hon har gjort något riktigt riktigt dumt. Känns som om hela min värld går under för det hon förstört för mig. Hon har nog ingen kärlek kvar för mig. Min plats i hennes hjärta har gått förlorat, och det känns som om inget mellan oss kommer bli bra igen.

Men fortfarande älskar jag henne, även om jag sitter här med 2 liter tårar som sugits in i min madrass. För det är väl ändå så, att en bästa vän alltid går att förlåta.







Förlåt om mina inlägg är lite deprimerande ibland. Kände att jag behövde skriva av mig lite..


Jag Brukade Älska Dig

Tänk att man kan älska någon så mycket först, sen plötligt hatar man honom. Även fast mitt hat är riktat rätt in i din själ, saknar jag att älska dig. Även fast den jag älskade försvann ur dig, ser jag fortfarande honom när du ler.

Jag saknar att ha dig i min närhet, men jag vill aldrig träffa dig igen.


Helgen i Bilder

Några få bilder från i helgen, för lite måste man ju censurera.. Creds till killarna som tog alla bilderna!





 









Vi såg på 4st skräckfilmer. Den som var mest rädd var nog ändå Johan som kramade mig så hårt att jag trodde alla ben i kroppen skulle krossas. Haha!

RSS 2.0