PILOT

Hej folket. Jag har inte riktigt haft någon blogglust, så jag har inte lagt upp fina bilder på senaste tiden som ni säkert märkt. Livet är väl rätt underbart, men den senaste veckan har det inte hänt något. Jag har inte orkat vara social, utan mest pluggat. Men idag bytte vi till Period 4, vilket betyder vår CHILLSCHEMA! Slipper fysiken och biologin ända till HÖST!!! Underbart, isn't it? Slutar tidigt varje dag också, så nu äntligen har jag fått ett liv.

Hursomhelst var jag på en kort shoppingrunda med Clara, Hannah och Emilia. Köpte mig ett par nya solbrillor till min lilla samling för sommaren! Stora pilots, precis som det ska vara

Brillorna näst längst ner bland solglasögonen är de brillorna jag köpte idag.
 


Just nu...

Äter äppelpaj igen! Ska snart iväg och träna med personlig tränare... Awkward


Curly girls law

Var som sagt ledig idag, så det första jag gjorde efter att ha vaknat var att åka till gymmet (efter dush och annat morgonfix såklart). Sen har jag inte gjort mycket mer. Skrivit lite på en presentation jag ska ha imorrn, och bakat äppelpaj. Jag har inga fräsha bilder på den här datorn och jag hinner inte fixa några för jag måste fortsätta skriva på presentationen, så ni får lite mobilbilder!





God natt till er som redan ska sova<3

Medans hela Sveriges befolkning sover...

sitter jag uppe och gör onödiga sysslor. Är nämligen ledig imorgon, så jag ska spendera dagen på gymmet!

Uploadade precis en bild på Lookbook, den får ni gärna sitta och glo på!

Voice

Han har en av de sexigaste rösterna på jorden. Fan vad han är bra!

Orsaken till varför du inte svarar på mina sms...

...är det för att du inte gillar mig så som du gjorde förut..? För att jag fixade ihop dig med henne för jag ville att du skulle vara lycklig? Är det ditt tack? Tack detsamma ditt jävla fuck.


Så mycket bättre

Mår bättre nu. Förlåt för igår! Nu har jag ridit och träffat vänner som uppskappar mig. Varför lägger jag ner så mycket tankar och tid på haters? Fuck them all.

Har också fått reda på att jag blivit bokad för modelljobb igen. Happy face all over<3 Ska gå framför tuuusentals människor, kanske till och med tiotusentals? Nervöst nervöst. Showen är om en månad, så har god tid på mig att fixa till mig. Acnemedicinen har slutat fungera igen så får kanske gå till doctorn och be om nytt recept. Tänk vad min kropp är immun mot allt...  Träna ska jag också göra. Ska köpa årskort på gymmet imorrn så wiho!



Puss på er, god natt.


God natt

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men de senaste timmarna har jag mått obeskrivligt dåligt, har nog vätskebrist nu för jag har gråtit som en jävla unge. Ska lägga mig, orkar inte leva mer idag. Imorgon ska jag vakna precis innan ridningen, sen gå och lägga mig direkt när jag kommit hem. Plugga tjänar inget till längre för jag är efterbliven ändå. Förlåt för deppinlägg, måste skriva av mig ibland. På måndag mår jag säkert bättre igen. Då kan jag tänka mindre på de vänner som svikit mig, och allt annat jag mår dåligt av. God natt


Helvetes jävla skit...

Har fan skiiitont i ena benet + knät. Efter ca 3km kunde jag knappt springa mer. Men stod emot smärtan till 4km, sen sa det bara stopp...

Inge mer spring för mig idag... Får träna på annat sätt :'(


What a beautiful day

Hur ser vädret ut hos er? Hos mig är det strålande sol och 17'C. Hääärligt! Hoppas det håller sig så till sommaren bara. Tveksamt.

Nu ska jag ut och springa. Köpte ett stort deluxemål för typ 100 spänn till lunch, och känner mig som en riktig tjockis. Nu ska allt fett från lunchen BORT!

En annan häärlig grej: vi slutade 13:15 i stället för 16:35 idag. Fy fan vad skönt. Mer än 2 timmars håltimme emellan också (därav min stora lunch! Med Clara och Emilia btw).

Nej nu vill inte benen sitta still, måste ut och springa!

Ha en underbar fredag! Vi kanske hörs ikväll, om jag inte ska någonstans.



Puss<3


Choklad, musik, modetidning och ansiktsmask

Så lever jag mina forever alone-dagar. Idag var en perfekt dag att spendera lite tid för sig själv, efter allt pluggande. Måste förstås plugga ikväll/natt för vi har en stor presentation imorgon, men nu ska jag inte tänka mer på det utan bara chinchilla.

Älskar att ta egopics med ansiktsmask... Sånna här bilder finns det gott om i mina datorer och mobil. Denna är bara en av dem jag precis hittade...


Chiao!


Rapunzel

Helt sjukt! Fattar inte att hon kunde leva med så långt hår. Jag har själv ganska lågt hår, lite ängre änner till höfterna om jag plattar det, men skulle aldrig kunna ha så långt som hon har. Men jag tycker ändå att det var en fin tanke av henne att klippa av det och donera till t.ex cancersjuka, med tanke på att hon aldrig klippt sig förut!


The silence is slowly killing me

Hela dagen har varit skit. Är ledig från skolan för studiedag, men det var inte så mycket roligare än att vara i skolan... Jag har inget intressant att skriva om. Det enda roliga var att jag och mamma bakade äppelpaj och jag åt lite för mycket igen. Haha.

Nej nu ska jag inte skriva ett deppinlägg. Så nu drar jag och pluggar till ett prov jag inte kommer klara, fixa ansiktet med en medicin som bränner bort huden, och sen lägga mig för att inte kunna sova, för att vakna nästa dag och känna mig helt ensam.

Bye


You're my key, you unlock me

Ligger under filten och bläddrar igenom modetidningar. Det var ett tag sen jag gjorde det, men nu kände jag att det var dags att få lite inspiration igen!

För några timmar sen åt jag med familjen på kinarestaurang, och jag är fortfarande såå mätt. Tjockis degar asså..

En het bild jag hittade i mobilen får ni här


'Cuz you can bet that this won't even ever happen again

Dagen har jag tillbringat till att städa mitt rum. Bokstavligt talat hela dagen, dvs. från kl. 12 till 1(på natten). Fick slänga en hel del saker, för jag har jätte problem med att jag hamstrar. Jag måste typ spara allt, för allt har en liten historia bakom det. Men idag fick jag kämpa igenom dammet och slänga allt som egentligen var onödigt. Sen har jag pimpat upp det lite, sorterat, fixat en skohylla, putsat, dammsugit etc. Wow, nu är jag snart klar. Måste bara fixa mitt skrivbord imorrn!

Jag kan ju visa er mitt pyttelilla rum om ni vill. Då kanske jag kan filma en runda. Sen får jag ofta höra av folk i verkligheten att de vill komma hem till mig för att de vill se i mina garderober, vilket är lite komiskt. Jag snackar ju ALDRIG om mina kläder, eller garderober för den delen.

Men vill ni se antingen mitt rum, mina garderober, båda, eller något annat ni vill att jag ska filma, så skriv en kommentar så kan jag fixa några filmer.

                                                                   Egooo
                                             

Ska börja plugga lite nu. Ha en skön fortsatt helg!


Långhelg!

Nu har jag ledigt till onsdag! Fan vad skönt. Men jag har fysikprov samma dag som skolan börjar igen, och biologipresentation på torsdag, matteprov tisdagen efter det, och fysikredovisning på onsdagen, så lite (dödligt mycket) plugg blir det under helgen... Det är stressigt just nu, för alla lärare klämmer in prov och redovisningar tätt intill varandra. Dumt.

Längtar till sommarlovet! 3 månader kvar.

Här är en bild från min sommar 2011 då vi reste runt USA. Lyckades bara ladda upp en, det gick inte med nån annan men jag vet inte varför... (Skulle göra ett seperat inlägg om det med massa bilder för jätte länge sen, det har bara inte blivit av. Men snart så!) Bilden togs i Universal Studios. Det var så varmt så jag ställde mig ofta framför svalkande fläktar som fläktade kallt vatten! Älskar ändå överhetta<3



Dull

Jaa vänner och haters.. Inte mycket att skriva om. Har bara pluggat och pluggat, samt klämt in gymmet varje eftermiddag. Känner träningsvärken i magen, vilket är underbart. Idag hann jag dock inte träna för jag skulle hoppa en polle, sen kom jag hem och tjockade mig alldeles för mycket. Tacos, 2 portioner med äppelpaj + dubbelt så mycket grädde, chips.. och allt ni kan tänka er. Ångrade mig så himla mycket efteråt att jag bara ville spy. JAG SKOJAR BARA! Nej men ush, jag är en ätaholic. Åt ett helt MAX meal igår, har typ aldrig hänt förut, men jag var så jävla hungrig för jag va i gymmet i typ 3 timmar?!

Nej nu ska jag träna lite diskret hemma för alla sover, sen duscha, och försöka somna.

Bjuder på en bild från i somras från underbara Las Vegas<3


Pussåhej



...leverpastej

Känslan att vara unik

Jag har aldrig tyckt att jag är som alla andra, aldrig passat in. Men det är inte alltid negativt, för ibland passar jag in genom att inte passa in. Jag är liksom jag, och det finns bara en av mig, och jag gillar att inte passa in. Makes sense? Nej.

Jag vill också uttrycka mig i stil, kläder, hår, skor osv. Att liksom inte passa in på utseendet heller. Vill alltid vara något annorlunda än de andra. Under de senaste månaderna har jag tappat lite av mitt "riktiga jag". Jag är samma person på personligheten, men nu klär jag mig ofta så tråkigt. Jag som alltid älskat att galna till allt, think outside the box, sticka ut. Orsaken kan vara den dystra, kalla, gråa vintern, eller gymnasiet. Ibland tänker jag "jag vågar inte". Sådana tankar har jag aldrig haft förut, men nu känns det viktigt att bli accepterad. Jag har inte ändrat på min personlighet för att bli accepterad, jag är fortfarande blyga, men galna och töntiga jag, för jag vill ha vänner som gillar min personlighet. Men bara utseendet, stilen, hur jag visar upp mig själv, det är annorlunda. Jag hatar det. Ibland klär jag mig kanske lite annorlunda, men inte varje dag. Vad har hänt? Vill så gärna ha tillbaka tankarna om att jag är lite galnare än alla andra, och att folk gillar det.

Förut sa folk ofta att jag inspirerar, är en bra förebild, att de beundrar mig, och att jag är lite sådär skitcool. Wow, saknar den tiden då jag försökte vara lite coolare än alla andra. Hoppas jag får tillbaka det artistiska i mig när det blir varmare. Jag tror faktiskt att det kommer, så småningon, tillsammans med värmen.




Good things comes to those who work

Sådär! Äntligen klar med pluggandet inför biologiprovet jag har imorrn! Har pluggat i minst 40 timmar, nu fan orkar jag inte leva om jag inte får minst ett C på provet.

Nu ska jag duscha och fixa mig. Jag kanske kan skriva intressantare inlägg imorgon när jag äntligen fått mer av ett så kallat liv. Franskaprov och svenska-artikel på torsdag, så det måste jag också satsa lite på, men imorgon ska jag fan vila. Får göra det mesta på onsdag (har redan börjar plugga, och har nästan skrivit klart på artikeln). Duktig tjej här!

Jusste, nu känns det som att våren börjar komma, på riktigt! Längtar till sommaren, då ska jag åka ut med båten och åka vattenskidor och bada <333

Snygg pojk <3


Typ 2 somrar sen. VILL BLI SÅ SMAL IGEN!!!



God natt

Don't focus on the pain

Gissa vad jag köpt? Skor såklart!

Var i stan med mamma och syrran och fikade och shoppade. Sen kom jag hem och pluggade tills jag tappade koncentrationen (har väldiga koncentrationsproblem). Melodifestivalen hann jag också se. Jag kollar alltid bara på finalen i globen, för allt annat är så jävla tråkigt. och RÄTT PERSON VANN!

Nu sitter jag och typ pluggar..igen. Hinner inte lägga upp en bild på mina gorgeous skor, de får ni se en annan dag. Hittade dock en gaalen toalettbild jag hade i datorn från i somras. Bjuder på den istället!



Nu ska jag plugga i en kvart till, så länge klarar jag nog att koncentrera mig. Sen dusch, sen plugg. FUCK MY LIFE.

Peace.

LOOKBOOK - I wanted to be with you

En ny lookbook bild!

This Friday night

Sitter och redigerar lite lookbook bilder! Imorrn ska jag upp tidigt för att åka in till stan och äta glass, haha. Hoppas på ett sommarjobb också... Vi får se om jag hittar!

Ha en trevlig helg!


Burnin' till it's burned out

4km. Jag är nöjd.

(det här inlägget skulle publicerats för 2h sen, men de faila.. Bättre sent än aldrig)


Fat girl rollin'

Har precis kommit hem från en lång dag i skolan. Sista lektionen var Fysik, i 3timmar! Känner att jag åt lite för mycket chokladbollar den lektionen så nu ska jag ut och springa. Ha en fin fredag!


Messed up week

Jag orkar inte plugga. Jag hatar verkligen studier, och med "hatar" menar jag verkligen HATAR. Men jag gör mitt bästa, försöker nå bästa betyget, men det blir aldrig som jag försökt. Alltid blir det ett C eller D (betyg A-E, A är bäst). Jag försöker att inte ge upp, men det är så svårt när studier är det värsta jag vet. Försöker att plugga lite i taget men det blir alltid sjukt stressigt i slutändan.

Ser ut ungefär såhär. Tar det lungt med plugget, fattar 0, panik i slutet.

You can kiss my Oh My Gah!

Lite mindre plugg idag, skönt! Just nu sitter jag och kollar på House. Älskar den "serien"! Jag fastnar alltid för doktors-serier/filmer men jag vet inte varför. Det är intressant och spännande på samma gång.

Nu ska jag vila ut rejält innan jag sätter mig och pluggar igen. Ha det fint!


When you try your best but you don't succeed

Trögt med uppdateringen nu för jag har bara tränat och pluggat sedan jag kom hem. Har suttit och skrivit en rapport i 7 timmar!! Har nog totalt skrivit på den i 24 nu efter de senaste dagarna... Känns så dumt för jag kommer ju ändå bara få ett E. Alltid värt att försöka, eller?

Nu ska jag finslipa på rapporten och den fixa mig för sängen. Hoppas på fler uppdateringar imorrn när jag får lite mer av ett liv.



Puss på er, ha en fin natt<3


Tisdag

Idag har varit en helt okej dag faktiskt. Vi hade en och en halv lektion i skolan, sedan åkte vi iväg in till stan till Vetenskapens hus på biologin för att göra lite experiment.

Väl hemma hoppade jag 1500 hopp med hopprepet, åt middag, och nu ska jag ta en dusch. Sen måla naglarna, träna lite mer (situps, push ups etc.) och plugga. Känner mig så effektiv! Det är väl min dag, får se om jag får något att skriva om senare.

Bjuder på en bild från Vetenskapens hus


High on Heels

Sitter och äter mandelmassa. Helt sjukt vad jag gillar att äta, försöker verkligen dra ner på ätandet men det är skitsvårt! Haha, får vara tjock i en vecka till, sen ska jag skaffa gymkort! Det är så att nästa vecka får de i mitt gymnasium testa att träna i massa gym helt gratis, så jag tänkte försöka träna varje/varannan dag och se vilket gym jag gillar mest. Sen ska jag satsa så jävla hårt, och träna varannan dag för att komma i form till sommaren! Ska försöka gå ner lite och få en snyggare rumpa och smalare lår, och även en snygg mage. Ni vet när man har ett djupt streck genom mitten på magen? SNYGGT!

...måste också träna upp benen för de långa dagarna i heels i sommar. Jag går nästan aldrig i platta skor på sommaren, vilket folk irriterar sig enormt på. Jag som redan är längre än alla andra blir extra extra lång, haha.

Nu ska jag kolla lite på fashow shows för lite inspiration, innan jag tar en dusch och lägger mig.

Chiao!


Matthew Morrison

Han är så obeskrivligt snygg, och sjunger så in i helvetes bra. Nej, jag orkar inte kolla in andra killar längre...

 

This old world just keeps turning round, like it did the day before

Vilken hemsk dag. Jag vaknade kl 3 på natten och kunde inte somna om, och eftersom att jag gick och la mig 12 har jag bara sovit i 3 timmar. Sen har lovet tagit slut, och våren som man trodde skulle komma har försvunnit och vintern är här igen.

Det gäller väl att göra det bästa utan situationen och njuta av var dag för sig, för att längta efter något känns bara som att man underskattar livet.


I Love You, I'll Miss You

Nu är lovet slut. Ska torka håret, sen lägga mig, och vakna upp för en jobbig skoldag. Vet inte hur jag ska klara ännu en månad i skolan, får panik när jag tänker på det. Oh well, måste fixa mig för sängen för jag ska typ upp kl 6 imorrn. G'night!


Face Party

Jag nämnde tidigare att jag skulle besöka läkaren för mina acneproblem, så det gjorde jag ju (förstås) och läkaren skrev ut nån ny kräm/gel jag skulle testa. FY FAN JÄVLA SKIT vad den torkar ut!!! Går runt och känner mig som en ödla för jag blir så jävla torr! Det är värst när man ska försöka sova och det känns som att ansiktet ska brinna upp. Fy fan vad jobbigt. Och så vaknar jag upp på morgonen och ser ut som en tomat. Usch, nej det här var inget för mig. Ska använda den på små små områden fr.o.m. nu för breda ut den över stora områden fungerar EJ. Har suttit och smörjt in mig med en återfuktande kräm hela dagen idag för det svider som in i helvete. Snart slutar jag upp som en inlindad mumie. Egentligen ska jag ju inte återfukta med krämer för då kommer all acne och börjar festa i mitt ansikte.



Ska testa krämen i nån vecka till. Om det inte funkar går jag och ber om något nytt. Fy fan...

Stop Smoking

Köpte en kul spargris till en vän som jag tycker ska sluta röka. Känner mig lite extra fiffig, hoho!


Just a Little Bit

Det är en fin låt, men jobbig på samma gång. För att vara ärlig påminner den för mycket om mina egna tankar. Vet att många andra också tänker så. Let's stay strong together


Stockholmschey

Ännu en dag tillbringade jag i stan. Jag satt på espressohouse i två timmar med Angelica och Mika och drack en stor frapino! Staden är så underbar nu i början av våren, och ännu bättre blir den i sommar. Längtar<333

Ska till stan imorrn igen, men bara en kortis.


Wolf

Den finaste hunden i världen <3




Älskar dig Nemo


The Wake Up Call Is My Enemy

Upp ur sängen klockan 16, ta en lång dusch innan det är dags att städa hela huset!

Ganska stolt faktiskt, syrran och jag städade hela huset och nu skiner golv och väggar! Haha.

Jag hade på mig mitt nya linne jag köpte igår med en väldigt passande BH (ironi..)


Victorias Secret Fashion Show 2011

Jag såg precis klart Victorias Secret Fashion Show 2011, för andra gången. De är så himla snygga, blir ju nästan jobbigt!

Det kanske låter dumt, men Victorias Secret Angels (modellerna) mina role models. De är så smala, snygga och vältränade. De får mig att vilja äta nyttigare och träna mer! Jag är typ beroende av att äta, och jag äter hela hela tiden, utan att överdriva! Så ibland sätter jag på någon av VS catwalken, och det hjälper verkligen.

Här har ni hela VS Fashion Show 2011. PS. kolla på Orlando Bloom @34:45, hur han kollar stolt på sin fru Miranda Kerr. Så himla sött!


RSS 2.0