Lägger av

Haha. Bara 2 kommentarer av ALLA er som läst? Fattar inte varför ni läser om ni inte vill läsa vidare. Men okej. Det blir ingen ny blogg. Kikar in här lite ibland när jag får lust att skriva nått ointressant.
 
Btw, fick några meddelanden (på facebook & sms) av några få som ville jag skulle fortsätta. Tack hörrni! Men det var ändå så få så det känns dumt att lägga ner tid på att börja blogga seriöst.
 
Ha de gött

NY BLOGG? - KOMMENTERA!!

Oj jäävlar! Vad har hänt med blogg.se lixom? High-tech haha.
 
Menmen. Här sitter jag igen! Jag bloggar ju typ inte längre, men tack för att ni fortfarande klickar in!
 
Gissa vad? Funderar på att starta en helt ny blogg. Har ju haft den här ett tag, och den är typ full av massa skit? Vill blogga lite mer intressant. Kanske lite om "mitt nya liv", ni vet allt spännande som händer mig! Äventyr varje dag typ! Haha nej men ni fattar... Men frågan är hur mycket jag vill lägga ut såhär officiellt. Ju mer folk vet om en, ju fler haters får man. Känner massa skit-tjejer som snackar så jävla mycket skit om t.ex hur smal jag är. Och jag som inte äns är så smal (..nu kommer jag få en massa skit för jag sa det....). Haha. They see me rollin, they hatin.
 
Vill i alla fall veta om ni är intresserade av att läsa min nya blogg? Ska jag börja blogga på nytt? Skulle ni vilja fortsätta klicka in? KOMMENTERA! Jag får ju aldrig kommentarer, även fast ni sitter och klickar er in varje dag.
 
Så snälla ni som vill fortsätta läsa, kommentera om ni vill att jag ska fortsätta! Tänkte lägga av för gott liksom.. Ni får gärna tipsa om vad ni vill läsa om också! Mode, kläder, vänner, livet, äventyr etc. KÖÖR!

So alive

Jag sitter hemma och är sjuk...
 
Igår kväll mådde jag så illa att jag inte visste vad jag skulle göra. Innan var jag i stan med Lucy och åt glass på donken. Det kom en hemlös tant och satte sig med oss och började snacka nonsens. Mådde så illa för hon berättade massa hemska saker, och samtidigt luktade starkt alkohol.
 
I alla fall.. Glassen kanske var dålig. Donken är ju inte direkt den fräschaste platsen haha. Menmen, idag när jag vaknade mådde jag fortfarande illa. Drack lite te och stack till skolan för att vara med på biologilektionen för jag ligger lite efter. Sen drog jag hem igen. Mår ju lite bättre, kunde få i mig halloumi och vindruvor. Yum.
 
Jag får verkligen inte bli sjuk! Har massa spännande uppdrag i helgen!
 
Bjuder på en smådrogad egobild!
 
Puss

Rubrik.

 
Men tjaa. Hänger ni ofta här eller?
Dadum tss
 
Hade lite tråkigt och tänkte jag skulle slänga in ett litet inlägg!
Fredag ju, hur skönt?? Ska snart gå och lägga mig, klockan är tre.. Menmen, hur är det annars med er? Fortsätter klicka in på min blogg ser jag! För mig leker livet! Eller typ jaa, mycket i skolan och så men annars är allt så himla underbart. Varje dag känns som ett äventyr typ, haha. Jag vet aldrig vad som kommer hända dagen efter. Längtar till imorrn och hoppas jag får en rolig utmaning! Nej men ibland så ringer der ju på mobilen och vips är man iväg på nya äventyr. ...Typ? Haha. Men nu ska jag gå och ta en dusch.
 
Bjuder på denna idag för jag är på bra humör!
 
 
Puss, sov gott<3

RSS 2.0