Mike Posner - Bow Chicka Wow Wow

Han sjunger den på ett så gulligt sätt! Även om den inte handlar om världens cheesy-aste sak<3



God Natt!

Shopping i stan!

Tja.
Åkte till sthlm med mina föräldrar för att köpa japanska modetidningar, men det var stängt. Sen åkte jag förbi Nell, och då bestämde vi för att shoppa tsm när vi båda ändå var i stan! Så jag gick av bilen och IT WAS ON!
Vi gick in i de bästa butikerna och bläddrade igenom kläder, plockade allt bra vi såg, kollade in killarna i Weekday (yumm<3) och plockade på oss massa godis och dricka. Skitkul, as usual!

Jag köpte ett par Cheap Monday jeans och 2 par knästrumpor. Sen godis och dricka ofc.
 

 

Strumporna vad lägre än jag ville ha dem. Om någon vet vart man kan köpa skithöga, tell me!

Pussåkram

Keep you Warm

Shit, när det är såhär kallt ute, runt -15 till -25'C kan man inte göra annat än att dra på sig tusentals lager kläder varje gång man ska gå ut. Men så är det också skitkallt i skolan! Det blir ju extra jobbigt om man vill ha på sig vissa outfits och inte stora koftor! Men jag bara skiter i det. Vill jag ha linne så har jag bara det. Säkert därför jag blev sjuk. Men ju oftare man blir sjuk, desto starkare blir man i framtiden!

  
Bilder från en av mina värsta förkylningsdagar denna vecka...

God Natt<3

Back on Track

Jag stannade hemma idag också, men imorrn ska jag till skolan en dag och sen blir det sportlov! Sen kommer vår saknade Linnea till skolan som har lämnat oss och flyttat till Spanien. Fuuuu dig Linnea!!! Men det ska bli kul att få träffa henne igen efter 8 långa månader!

See så tråkigt hon har utan mig! Haha, nejdå... fast egentligen jo


Ska bli jätte kul, har saknat henne så!

Kramkram

Hold It Against Me - Video Premiere

Britney Spears låt Hold It Against me? Njaa, ärligt talat tycker jag inte om den alls. Texten låter så amatör och sjävla musiken i det hela är så ooriginell. "You feel like paradise, and I need a vacation tonight"? SERIÖST?! Videon var inte så mycket bättre den heller. Så enformig att jag inte orkade kolla på hela.



Jag säger inte att alla måste tycka att den är dålig. Det är ju upp till dig vad du tycker.

Kram

STR8 AGAINST H8

Blev halvklar med t-shirten, ska också fixa en baksida nån gång!


Ska försöka gå till skolan och klara av 2 prov imorrn!


God natt!<3

Chillchilla @ home

Tjaah.. Är fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag oxå. Skönt!
Här har jag tillbringat morgonen:




I myskläder


Och rufsigt hår


Haha...

Såg precis på QX Gaygala på tv4play och den var awesome! De fick också med en gäst, han som startade It Gets Better Project!!!! Minns tyvärr inte vad han hette med han är en fantastisk människa! Stödj du med!http://www.itgetsbetter.org/

Så nu ska jag göra världens coolaste T-shirt. Lägger upp bilder senare!

C ya later alligator!

Animal print ADDICTION!

Asså vad är det med mig och djurmönster? Bara älskar att "bära" djurmönster på plagg och naglar!!! Leopard, zebra, tiger, ormskinn (<3333), päls och läder/skinn. Heeelt underbart!

Jag känner att jag måste köpa mer, har inte så många plagg med det.
Just nu har jag typ
2 skinnjackor (en för vår och en för vinter)
en lädertröja
ett par converse med ormskinnsimitation
ett par byxor med ormskinnsimitation
två par svarta läderskor
en pälsjacka


Det jag vill ha nu är en stor pälsmössa (aka björnfitta)


Några skor
Klicka för att förstora bildenKängor på klack, Dina svartKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

Läderbyxor


Och strumpor




Jag har typ tröttnat på min stil... Den känns så enformig! Så jag tänkte twista den lite, men bara lite. Kanske sätta lite mer färg! Har sett så många snygga stilar i japanska modetidningar som jag tycker är skitheta!!!












Japaner är heta, end of story


Glada läsare

Blir skitglad när jag ser att folk läser bloggen! Jag antar att de flesta är i skolan nu, och läsarsiffrorna stiger ändå! Det betyder väl att alla sitter på morgonen och läser, eller i skolan. Är så glad att ni väljer just min blogg att slösa tid framför! Vissa kanske läser för att hata, men det bryr jag mig inte om.

En annan rolig sak är att folk jag inte riktigt känner kommer fram till mig och berättar att de läst bloggen och att de älskar mina nageldesigns och annat! Plus att folk med ganska populära bloggar med många läsare läser just min blogg! TACK!!!<3

Dock är det nästan ingen som orkar kommentera... Aja

Snart kommer videos på när jag fixar mina burberrynaglar och min "hårvana".

Nu är jag hemma och är sjuk, typ jätte förkyld! Men vaaad gör det? Kan chillchilla!



Lator!


Sjukjävel

Asså jag är så ledsen att jag inte hann blogga något igår, men det var skönt att se att ni fortsätter läsa! Jag var jätte förkyld och tänkte att jag borde lägga mig lite tidigare för att orka med att jobba idag för jag hittade ingen vikarie... Lyckades lägga mig runt 11-12! Mår lite bättre idag, igår kändes det som att jag hade feber. Så igår vaknade jag typ 4 (eftermiddagen) och direkt var det på med ridkläderna och off till Starlight! Jag svettades ihjäl i stallet, hade jag feber tro...?

Het klipp från konserten jag var på i november (bassisten är helt straight, HETT!): Låten heter Fever



Dagen innan var jag så trött att jag somnade flera gånger på lektionen i japanska skolan, och vaknade när jag märkte att jag höll på att ramla av stolen. Pinsamt! Jag drömde till och med massa drömmar! Sen frågade läraren lite diskret "...hur länge brukar ni sova under natten?". Aja, that's me!

Ett annat klipp från konserten!: Låten heter Sleepwalker 

Ja, det var min helg!


Candy land

Idag blev det mycket godis för mig! Fick choklad av Angie och Mika, sen köpte jag skitmycket själv. Sen såg jag "I Love you Phillip Morris" och åt chips och godis. Underbart!




Filmen var helt okej, det hände inte så mycket utan var lite enformigt. Men det var kul att se Jim Carrey spela en sån vågad roll! Storyn var skitsöt!!

Btw, igår slog ni läsarrekord igen! Tack för att ni läser, och FÖLJER!
 

Kramkram


Chocolate to you<3

Har gjort choklad till Angelica, Mamika och Mika för alla hjärtans dag. Lite sent men bättre sent än aldrig! Gjorde också till Mamma, Pappa, och mina småsyskon, bara för att jag är snäll. :)
 
  

Kanske startar jag den coolaste chokladfabriken i framtiden? Vem vet?

Kramkram

Paintball!!!

Skolan började kl 8 och slutade 9:35 idag, awesome! Så de som ville åkte på paintball och det var skitkul, fast det gjorde jävligt ont. Har 6 köttsår efter kulorna, ouch!

 
Ser man tillräckligt ut som en kille eller vad?! :O

Aja, kul var det :)

Kramkram


Riding stuff

Checka vad mamma köpte till mig idag!

 

Nya ridbyxor och ridkofta! Skulle egentligen rida idag och mina byxor var slitna så hon åkte snabbt och köpte nya. Men sen var jag på paintball och hann inte till ridlektionen... Aja, får testa kläderna på söndag! Sen ska vi köpa ett par till. Trevligt trevligt!

Kramkram

Burberry Nails!

Det var ett tag sen jag fixade mina naglar, kände att det var dags nu! Är inte det minsta nöjd med resultatet, det ser helt sjukt fult ut... Har nog aldrig varit mer missnöjd! Aja, här är några bilder!

  

Lite andra mysbilder:
 
 

Lite komiska, men vem säger att bilder måste vara seriösa och tråkiga?

Btw, filmade allt när jag fixade naglarna. Ska bara redigera, sen lägger jag upp den här!

Hare nice!


Volume Powder

Igår köpte jag PROFFS Volume Powder, har aldrig testat pulvret från det märket förut. Såhär blev det:


Det var ett bra köp, det gav maximal volym och det var rätt att forma och styla som man ville. Dock kändes det som att det torkade ut hårbotten och jag fick världens elektricitet i håret. Får helt enkelt använda mer balsam nästa gång!
Jag rekommenderar ändå det här om man vill ha rough and tough style. Även om det var lite obehagligt så blev det skitsnyggt, vill man vara fin får man lida pin. Haha. Men den här produkten ska jag nog fortsätta använda ett tag. Håret blir så skadat om man teasar det!

Och dagens outfit:

T-shirt: Monky
Väst: Japan (harajuku)
Kavaj: Vero Moda
Slips: Japan (harajuku)

Sen hade jag gråa jeans med "nit"bälte.

Kram

Chocolate Shopping!

Tja bajsungar!

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag måste gå och köpa choklad... Done! Köpte ett paket hjärtchoklad till mina föräldrar och två chokladkakor (mörk och ljus choklad) för att göra choklad till mina finaste vänner!

Astrid och Nell hängde med, och vi hade skitkul! Träffade Astrids kompisar och bråkade med några äckliga bitchar vi träffade på. Fan vad de var patetiska...



Happ... Nu stängdes hårdisken av. Pappa har programmerat så den d´typ gör de... Så nu kan jag inte komma åt mina bilder förutom från desktopen. Bajs..

Aja sorry, pussåhej!

Lindt Choklad <3

Idag fick jag choklad för alla hjärtans dag av mamma. Hon köpte den igår men jag var borta hela kvällen och yngsta syrran sov så hon kunde inte ge oss.



Idag har jag pluggat rätt mycket inför genetikprovet som är imorgon. Är rätt nervös...

Just det... Vad tycker ni om Biebers nya frisyr? Han är ändå inge söt så det spelar ingen roll om han har på sig en bajskorv eller inte.

Skräckbilderna för Biebers fans!

Skräckbilderna för Biebers fans!

...men ändå visade det sig att det var fejk. Han hade täckt över håret med nån "huvudmask".

Nu har bäbi legat i min säng så nu är den varm. Nu ska han få mys :) God Natt!

Fails

Kollar lite på failvideos. Inte så jätte kul, men ibland när man börjar kolla på en dyker det upp massa på sidebaren (i youtube) som verkar roliga!







OUCH!

Outfit - Spiky Ocean

Hade jag klätt mig gulligt och mysigt för alla hjärtans dag? Njaa... Jag avstår nog hellre ;)

        

Linne - BikBok
Väst - Japan
Slips - Japan (harajuku)
Shorts - Japan
Bälte - Japan
Ormskinnstights (syns dock inte på bilden) - Triumph

Kärlek till communication med bild! <3

...Hahaa bilderna tagna i skoltoaletten. Hinner inte på morgonen hemma om jag vill hinna med skjuts!

Kram


No Love...

Det här var nog den sämsta alla hjärtans dag.. ever! Folk har avslöjat hemligheter, man vet inte riktigt vem som är ens riktiga vän längre, syrran har svikit en på värsta sätt, den man älskar älskar inte en längre och vänner dissar en för status...

Aja, har ju några av de finaste vännerna kvar. Och självklart familjen. Inte riktigt min syrra men annars. Sen fick jag en hjärtbakelse av pappa! Imorrn ska jag nog åka och köpa choklad till pappa och mina andra favoritmänniskor! Då är jag riktigt söt :)



Hoppas att ni fått den delen av kärleken som fanns kvar här i världen. Det räckte tydligen inte åt alla, för jag blev utan, förutom när det gäller familjen.

Kram

Crazy

Tidigare idag red jag underbara Starlight. Hon var verkligen inte på humör. Fick ihop 4 skutt rätt upp i luften i följd av rätt bakutsparkar + en bockning. Fick ta av mig sporrarna efter de 2 första, men det hjälpte inte precis... Vi skulle träna på bogen in i gallopp, men det gillade hon verkligen inte. Så fort jag fatta - WHOOOM! Jahapp, då är det bara att testa igen - WHOOM! osv. shit.. aja, det var väl det..




När jag kom hem laddade jag upp en film som jag redigerade klart igår! Det är en Behind The Scenes av en tidigare parodi!



Jag har också valt gymnasium nu. Fick ihop 5 val. Hoppas jag kommer in på något bra, även om man ska göra omval senare i april!

Kramkram

Valentines Day!

Imorrn (idag egentligen för klockan är över 12..) är det alla hjärtans dag! Gud vad mysigt. Jag kommer inte göra något speciellt, för jag ska jobba direkt efter skolan till 9, men bara känslan av den dagen är så skön. Det bara hänger hjärtan i luften. Får mig också att tänka på att jag måste gå och ta tag i en kille snart...

I lördags kom Mika på att vi (Mika, Angie, Mamika och jag) skulle göra choklad under veckan och ge dem till varandra nästa vecka när vi träffas! Det kommer bli jätte kul och jag måste börja tänka på hur jag ska göra mina och hur de ska se ut. Kärlek är ju ändå inte bara om förhållanden, utan också för sina vänner och familj som alltid finns där för en <3 Sånt ska man alltid uppskatta.

Men en annan sak är att kärlek är kärlek, vem du än finner det i. Tjejer med killar, killar med tjejer, tjejer med tjejer, killar med killar osv.

Här slänger jag in några bilder på min vän Dallas, som alltid lyckas hitta de finaste killarna som är som gjorda för honom! Kärleken mellan honom och hans pojkvän är obeskrivlig<3



Dallas och hans ex, Markus






SongOfTheDay @deviantart

Hoppas ni får en underbar dag! Puss


Myslåt

Tycker den här låten låter jätte mysig på något sätt. Brunos låtar är så cheesy och han är så himla söt. Äntligen någon kille som vågar vara lite söt!

Serie Yaouh!

Igår natt satt jag till 2am och gjorde en serie till japanskaskolan. Vi i 9an ska gå ut skolan om 3 veckor, och min klass ska göra ett minnesalbum med olika inlägg. Så en uppgift var att göra en serie om klassen. Shit vad svårt det var att komma på idéer om vad min serie skulle handla om först, men till slut fick jag ihop något!

 








Kraamz<3

That's a Real Entertainer



Ni måste se honom live. Han är helt otrolig! Man blir så fast i uppträdandet och musiken att man blir helt snurrig. Vill tillbaka till den dagen<3

Skolan Inställd!

Tjaaa! Shit vilken snöstorm det är ute. Går man ut en sekund går man in och ser ut som en snöboll. Aja, skolan är inställd (YESSS<3) men vi skulle ha mentordag efter en lektion och gå ut och äta med klassen... Sen skulle de som ville gå och spela paintball. Det blir ju inget utav det nu, vilket är lite synd. Hade faktiskt sett fram emot det. Varför kan det inte vara inställt när vi har en vanlig skoldag? Fan vad arg jag blir..

Nu ska jag stanna hemma och chillchilla... Måla syrrans naglar, sminka henne och göra lite annat kul. Bilder efter dagen kommer senare ;)


Är det snöstorm hos er också?

NEJ till studier!

Idag hade vi nationella prov i svenska, och vanligt prov i SO. Nationella har jag ingen aning om hur det gick, men SO får jag nog underkänt på. Fan vad jobbigt, och jag som hade pluggat!!! Vår SO-lärare underhåller sig själv med att göra omöjliga prov. Fan jävla gubbe..

Aja, sen kom jag hem och käka godis, kollade på TV, var inne på datorn med facebook och stuff, lekte med lillsyrran och sen redigerade jag en film!

Min sötaste yngsta syrra får mig alltid på gott humör:




Den här var menad att vara en elefant sa hon. Hon gillade verkligen inte att jag satt där och garvade ihjäl...

Kramkram

Music Video - Crazy Nerds

Har precis redigerat klart Astrids och min parodi! Checka:


Kramar

ICA reklam - Statist

Tjah!
Idag jobbade jag, sara och nell som statister på en ICA reklam! Vi fick skippa sista lektionen för att hinna med tåget och bussen till Värmdö. Sen var vi där från 13:30 till 19:00. Skitkul var det, speciellt för mig som blev helt galen i alla kameror, mikrofoner och andra tekniska saker inom film. Jag är filmkåt.

I slutet av dagen satt vi 3 och kollade på när de filmade resten av reklamen, och det var så jävla kul!!! Vi satt med alla regissörer, klippare osv osv. och kollade på när de filmade. Det kändes så coolt. Och som de flesta säkert vet är det film jag vill hålla på med i framtiden, och mina tankar har inte ändrats alls efter idag. WOW<3

Om ni vill veta något speciellt så ere bara att kommentera eller mejla ( [email protected] ).

Sen gick vi på öppet hus i ett gymnasium i sthlm, men intagningspoängen var alldeles för hög för oss retards, så det blir ju inget av det..

Sen vare pizzeria som gällde och sen hemåt!

Nu kommer några bilder backstage:


ALLT är fejk! Allt är uppbyggd för reklamen. Tomma förpackningar, fejkdörrar, skyltar osv. WOW!!!

Fixar...

Under filmningen av en scen...

Jag och Sara @ fikapaus


C you later alligator!

California Brunch

Idag hade jag på mig en enkel men skitgullig t-shirt! Hann inte fixa så mkt imorse..

 

Och lite annat skit från dagen:
   

Drack varm chokad:
   

Lyssnade på musik och tog en dush:
 

Ska lägga mig nu, ska vara med i en ICA reklam imorrn och jag vill inte ha världens påsar under ögonen!

Kraaam<3

WH0000T?!

blogg.se ska tydligen uppdatera något klockan 24:00 (om 1 min) och då kan man inte skriva inlägg under en timme så jag hinner inte skriva något!!!

Vi får se om jag fortfarande är uppe om en timme! Sorry!!

Kram


God Natt

Har plattat håret och jag ska lägga mig nu. Tack för att ni följer bloggen varenda dag! <3

  

  

Musklerna i bakgrunden är ingen sexleksak lr nått, bara en utklädningssak. Mitt rum är som någon walk-in closet för filmkostymer... haha

pussåhej

Random dag

Tja.
Idag vaknade jag av att alla skrek på mig för att jag måste gå ut med hunden. Pappa har varit borta i 4 dagar och då måste jag gå ut med bäbi.
Sen åkte vi på visning (hus), vilket var en besvikelse. Det var trångt överallt med små korridorer som en labyrint. Ush..
Sen red jag finaste Starlight. Han har tydligen varit på hugget den här veckan så jag skulle vara beredd på allt. Men det gick ganska bra. Visst, han skuttade lite fram och tillbaks, vänster till höger men så farligt var det inte. Jag höll mig kvar på sadeln i alla fall.
Ooooch så pluggade jag någon timme, fan vad jobbigt. Sen var det duch, torka och föna håret och nu ska jag gå och platta så jag blir såhär schnygg: (haha)



Kramolater alligator!

Makeup - Smoked Metal

Okej folks! Då var det dags igen för makeup designs!! Såhär såg jag ut i torsdags och jag tyckte det var en mysig look.
Använde: Svart eyeliner, vit eyeliner, svart maskara, svart ögonskugga, silver ögonskugga och ögonskugga med glitter.

Många av bilderna är oseriösa, bara för att göra vardagen roligare. Eller inte... Men jag skämtar runt nonstop so, here you go!
 

 

 

 

  


Kramkram

LAN!!!

Sorry, har inte uppdaterat på några dagar, men i förrigår la jag mig lite tidigare (typ 11) för att orka med att lana i skolan igår.

And I have to tell you, DET VAR SÅ JÄVLA KUL!!! Vi spelade knappt några spel, men vi kollade på film, gjorde sanning eller konka, snackade osv. Hela natten!<3 Vid kl 6 på morgonen tuppade jag av och sov nästan en timme. När jag vaknade hade jag skitont i magen. Träningsvärk tillsammans med allt godis och snacks jag åt igår. Och att perversa lilla Anton humpade mig och tryckte min stackars mage skithårt, och låg på mig och kramades så hårt att jag nästan spydde. Sorry Anton om du läser detta, men var bara tvungen att förklara hur ont jag hade!

Natten spenderade jag med Astrid, Sara, Eleonor, Amanda, Debbie, Anton, Svante, Carro, Lollo, Helena, Hanna, Daniel och Lydia. Sorry om jag missade någon...!!

Vi tog ett rum för oss själva och gjorde sjukt konstiga saker...?








Sista året på skolan = Sista lan. Hoppas verkligen vi kan göra om något liknande!

Kramkram

Oh crap...

Okej, jag har fortfarande inte gått och lagt mig, haha. Jag började rita på min arm och kunde inte sluta. SHIT VAD STORT DET BLEV!!! Crap... Med spritpenna också, är jag helt dum i huvudet?!



Nu verkligen går jag och lägger mig så jag inte får för mig att göra något annat dumt!

Natti


Ni är bästast

Jag har fått så otroooligt många fina kommentarer (inte på bloggen utan irl) från massa folk som säger att de älskar min stil, att jag har coola kläder, att det är så coolt att jag vågar, att jag borde bli stylist, att jag har jätte fina naglar osv osv. Och de flesta som kommenterar sånt känner jag knappt! Gud vad gulligt av er, jag bara älskar er så jävla mycket! Ni gör min vardag underbar<3 Ville bara säga ett stort STORT tack, från hela mitt hjärta. Älskar er!



Tänkte gräva ner mig i sägen och sova nu. Puss

Juice Addiction

Har precis druckit 3 stora glas juice. Börjar undra nu om det verkligen var så smart... Så fort jag hittar juice i kylskåpet kan jag inte låta bli att dricka, och jag kan inte heller sluta. Speciellt när det gäller apelsinjuice. Åh, apelsinjuice in my <3! Men jag menar, det är väl nyttigt?

Min mage är nu full med äpple-apelsin-mandarin-juice. Trevligt trevligt.

Så idag är jag snäll och bjuder på otroooligt oseriösa bilder!
  

  

Hahaha, herregud...

Aja, c ya

Jessie J, Fixad!

Jag skrev i ett tidigare inlägg om underbara Jessie J som jag ville skulle slå igenom "the celebrity world". Gissa vad? För några dagar sedan spelade de henne på svensk radio!!! Först min hetaste Adam, sedan Jessie! Och något som är riktigt "komiskt" är att hon typ är gay??? WTF?! Kommer det gay flower power ur mig som gör alla mina idoler till gay? Haha, bara lite kul.. Men som tur var är att hon inte är någon snygg kille som jag absolut vill ha. Puuh för det<3

Nu har hon releasat en ny musikvideo med B.o.B. Hög ranking säger jag bara! Underbart!

Jag är synsk, har alltid varit. Därför är jag speciell och coolast i världen. Nejdå, synsk är jag inte men coolast ja.



Nån mer som vill slå igenom? Jag fixar det.

Kramkram

Kavaj yao

Tjenatjenah.

Slutade 1 idag, whaouh! Men bussen kom inte försen 2... och så var det en sjukt störd chaufför... ohlala.

Sen när jag väl kom hem och satt och spelade in några låtar kommer vår nya granne och berättar att han fastnat i backen och undrar om min pappa är hemma. Alla ska alltid fråga min pappa när bilen kört fast... Han har en superbil! TATTARAAA! Han är typ mercedes addicted? Vi har två mercedes bilar, även om jag föreslog att vi skulle köpa en limousin... Men han tyckte att det kan bli jobbigt för att de är så stora och får inte plats någonstans. Hahaha...

Nog om bilsnack. Hade på mig min nya kavaj idag!


Hann inte sminka mig alls idag.. haha

Kramkram

Makeup - Glittery Alien From Planet Fierce

Tja. Såhär såg jag ut idag! ...eller mitt fejs, glömde ta outfit! Ups

Makeup:

Håret i topp:
 
Världens finaste örhänge. Sedan på med glasögonen och DONE!
 

Frågor?

Kramkram

Shopping yao!!!

Shoppade med bästaste Nora idag! Vi åt semlor, pommes frites, glass och burritos. Känns ju ändå något onödigt... Sen köpte jag en kavaj i H&M! (499:-)



Efter det åkte vi till öppet hus på ett gymnasium. Jag är skitstressad inför valet!!! Vet bara om 2st som jag vill välja men man ska typ välja minst 5!!! Shiiiet!

Kramkram


Love...

Ni vet när man är kär, och man inte riktigt vet vad man ska göra? Man vill lixom gå fram till denne och bara säga "Jag älskar dig. Jag älskar dig så mycket att jag inte vet vad jag ska göra". Visst vill man göra det ibland? Går det bra står man där sekunden efter och hånglar, eller så börjar den andra med ordet "asså...". Så jobbigt! Man vill bara gå nånstans och sluta vara kär....??? Oh gosh..

Snart är det Valentines Day, och som varje år så är jag ensam. Kommer någon till mig och frågar, svarar jag ja till nästan vem som helst! Herregud, jag är en sån äcklig tönt som står awkwardly i hörnet med böckerna intill bröstet, rätar till glasögonen och skakar av nervositet. Hm...



Hoppas jag inte blev allt för cheesy. Men jag har en annan sida som jag kan visa upp ibland när jag är så fucking kär...

Puss

RSS 2.0