Nails - PROM

Här är mina bal & avslutningsnaglar! Bilderna har jätte dålig kvalité, man serinte zebradetaljerna. Har tagit bilder med systemkameran, kanske lägger upp dem när jag kommer hem från resan!
























Graduation & Bal. I'm back

Hej kära läsare. Jag lever fortfarande!

Sorry att jag inte bloggat på sistone, det var varit fullt upp. Imorrn drar vi till USA, så bloggandet vet jag inte om det kommer bli av, men jag ska försöka! Men jag kommer uppdatera om allt på min twitter, så följ mig! www.twitter.com/erikalambert

Hinner inte skriva mycket nu, måste fixa håret och sen lägga mig. Jag lägger upp några bilder istället!

GRADUATION

Nora och Astrid


Sara, jag och lärare


Mina finaste vänner<3 Kommer sakna er


Jag med rektor... haha


BAL

De finaste vännerna


Väntar på limousine


Limo<3






Jag tummar upp!


Vi är framme med limon!










Den finaste balen ever<3





Lite "dagens outfit"

Lockigt hår


Klänning från Acne


Den här balen kommer bli ett minne för livet. Det var väldigt sorgligt att skiljas från klassen, men nu börjar livet på riktigt!

Graduation & Bal!!!

Imorrn går jag ut 9an, och på kvällen blir det bal och limousine! Har precis fixat de coolaste naglarna och nu måste jag sova för att vara pigg imorrn!

Bilder osv fixas imorrn, alternativt övermorrn. Natti<3

50s

Tänk vad coolt det skulle vara att leva på 50-talet! Den tidens mode är nog min absoluta favorit, skithett! Och gud vad John Travolta var SNYGG! Ögonfärg ljusare än hårfärg, rockabilly, rak näsa, bra sångare och dansare, PERFEKT!




Travolta och Olivia Newton år 2002


Det är såhär hår ska se ut!! Hår är till för att LYFTAS UPP!









Grease är en av mina absoluta favoritfilmer! Har säkert sett den över 100ggr, fortfarande så jävla bra!!!


Nails - Seasick

Idag tog jag 3 timmar åt att fixa Hannas naglar till skolavslutningen! Hon blev jätte nöjd med resultatet, och det blev jag också.



 

 

 

 

 

Det ser inte så snyggt ut på bilderna för jag tog med min mobil i mörkret, men jag har tagit bilder med systemkameran också så jag kanske lägger upp dem senare! ;)

Puss

Stockholm->Göteborg->Småland->Hem

Ja, precis som titeln säger så har jag varit lite överallt på bara 2 dagar!

Igår (fredag) fick Nell ett meddelande från hennes favoritband att de kommit till Sverige och att de spelar i Sthlm. Därför drog jag, Nell och Sara direkt efter skolan in till stan för att hälsa på dem. Dock var det studentfest och öl överallt på gatorna, och det var fullt med folk så vi kunde inte hitta dem. Och så brottom som vi alla hade fick vi dra hem efter en timmes springande. Jag fick en massa komplikationer när jag försökte åka hem, och fick gå kanske 3km i en superhetta men det orkar jag inte skriva om nu.

Sen direkt när jag kommit hem och ätit drog jag och pappa vidare till Göteborg för att hälsa på farmor innan USA-resan. Där sov vi en natt och åkte sedan tidigt efter lunch vidare till Småland för att lämna hunden till hans uppfödare för att de ska ta hans om honom en månad medans vi är bortresta. Det var jätte sorgligt att lämna honom, och jag är jätte ledsen men hellre hos uppfödaren med tusentals andra hundar och valpar än en trång hundgård, right? Men detta betyder en hel vecka hemma utan bäbi :'(

Där fikade vi med dem en stund innan vi for hem igen..

Nu sitter jag och är jätte snurrig, hela världen snurrar och det är nästan läskigt så jag ska lägga mig nu! Imorgon väntar en sportfestival och jag ska träffa Angie och Mamika som jag saknat jätte mycket!

Lite bilder från vägen
 

 

Chillpill




Regnar och blixtrar som fan


Mysig väg


Kramkram

Graduation Practice

Snart går vi ut 9an, och det betyder att avslutningen kommer vara extra speciell! Vi som går i en engelsk skola ska ha på oss blåa "examenskläder", ni vet sånna där roliga hattar med en tofs som hänger ner, och långa trollkarlskappor. Lite roligt faktiskt, man ser ut som en alien-sekt...


På morgonen var jag tvungen att ta min yngsta syrra till skolan för min pappa som annars brukar skjutsa skulle åka iväg tidigt till jobbet. Så stackar jag som egentligen börjar 10 idag lämnade huset 7:30. Bussarna kom i tid så det var inte så farligt.

När jag lämnat henne satt jag och Hanna utanför Antons hus och väntade på honom ett tag för att sen hinna ha lite kul. Då fick vi skjuts av hans mamma till skolan, haha. Det var så awkward!

Sen var jag tvungen att vänta i skolan jätte länge för som sagt, jag kom dit lite tidigt. Typ ingen var där så jag satt randomly på golvet själv och hade skittråkigt men då kom Anton och satte sig och uderhöll mig. Han är riktigt skum den killen... haha! Bästa humorn ever though. Nora kom också lite tidigare sen för att hänga lite.

Sen började vår träning inför avslutningen, den varade knappt en timma, och sen drog jag hem!

Skitnice dag, även efter en tidig morgon.


Skillz

Jag ÄLSKAR att lära mig nya saker (alltså estetiskt, inte skola), och testar nya saker hela tiden. I somras köpte min underbara morbror ett keyboard till mig när han fick höra att jag gillar att skapa egen musik. En underbar överraskning när han kom hem mitt i japannatten med ett skitstort keyboard!

Jag började försöka lära mig lite låtar för några veckor sedan. Är totalt nybörjare, men är man asiat så är man. Allmänbildad!







Nån som vet vilka låtar det är jag spelar? ;)

Outfit - Cozy But Fit

Min mysiga men ändå lite "uppklädda" outfit idag.

 

Hair and such...
 

Skor

Grönan!

Som jag skrev i mitt förra inlägg var jag på grönan med klassen idag. Det var skitvarmt och jag typ dog... Så varje gång vi blev varma åkte vi tekoppen... asså shit, hahaha.

Aja, som säkert inte så många vet har har fobi för nedåtgående attraktioner, så jag vågade inte åka så mycket, men jag vågade åka nyckelpigan! Så Sara är skyldig mig 100 spänn. Jag typ skrek högre än alla barnen de första 2 varven, men sen kom jag på att jag glömde att andas, så det kändes inte så farligt när jag började andas igen... Nora lovade att skrika med mig, så jag var inte ensam om det men de som stog på marken och kollade på sina små barn skrattade säkert ihjäl sig för mitt "ärjätteräddochglömtattandas"-ansiktsuttryck!

När de andra åkte de läskiga sakerna stod jag kvar på marken och bara väntade, gick runt lite ensamt och hade skittråkigt, men jag ville verkligen inte förstöra deras dag :)

Måste bara säga... SPÖKHUSET VAR SÅ JÄVLA LÄSKIGT!!! Jag låter fett lame och feg men spökarna rörde oss även om de har en regel att de inte får göra det. När det första spöket kom satte vi alla (jag, Sara, Nora, Eleonor och Astrid) oss i en klump i trappan och låg på varandra ihopkurade och typ skrek och halvgrät i säkert en kvart. Snacka om vad irriterade de bakom oss blev! Sen slog Sara en mumie i ansiktet med sin väska så den slutade skrämma oss och Nora skrek nonstop "FÖR FAN RÖR OSS INTE!!! RÖR OSS INTE VAFAN RÖR OSS INTE!!!" och en annan gång sa hon att hon skulle ringa polisen... Jag klängde på Sara genom hela turen och tjatade på henne att inte lämna mig och att hela tiden hålla om mig. När hon sprang iväg drog jag tag i hennes tröja och ba "NEEEEEEEEEEEEJ!!!". Typ sjukt minne för livet...

Vi är små sjuka jävlar men whatever, vi hade kul :)

Bilder...

Happy girls!


Nell får skäll för hon rökte i runneln för hon är GANGSTA! jk


Skumt...


Over excited...?


Kram!

Easy Outfit

Idag åkte vi till Gröna Lund med klassen och jag klädde mig lite lätt för det var så himla varmt! Linne & shorts, nice!



Mina skor jag köpte i Japan sommaren -10
 

Fejs


Några riktigt oseriösa och fula egoz bjuder jag på :)
 
 

Hahaha... att jag gör sånt här!

Nigahiga Rip Off

Vi hittade världens bästa Nigahiga (youtuber), så självklart gjorde vi en Nigahiga parodi med honom!



Klockan var runt 1 på natten, och vi var lite trötta och vår lilla Nigahiga hade lite svårt med engelskan, haha. Vi fick filma ca 30ggr för att få till det, behind the scenes kommer snart!

Kramkram

Skor<3

Den mesta delen av dagen har jag spenderat åt att städa i mitt rum. Jag är den lataste människan på jorden och slänger allt jag har i golvet, så att man inte kan se mitt golv. Så att städa tar varje gång ca 5 timmar! Men nu har jag dammsugit och moppat så nu är det superfräsht! Har också möblerat om lite så det känns lite finare och mer sorterat! Har t.ex skaffat lite plats i hyllan för några av mina skor. (det röda är tillritat för att cencurera mina balskor!)





Lite mer på golvet...


Och jag är så himla frustrerad att inte äns hälften av mina kläder ryms i min garderob! Och det finns inte plats för en till i mitt rum så jag ska använda halva av syrrans garderob. Mamma sa att de skulle fixa en walk-in till mitt rum om vi bygger ut huset, yay! Eller så flyttar vi in till ett större hus (som vi letar efter, men kan aldrig hitta den perfekta... wellwell :'( ).

Kram

Skönhet på utsidan



Hej "Alice". Jag kan tyvärr inte skriva såhär officiellt om vad det är för "problem" jag har, vill inte att folk ska lägga märke till det på balen (även om många kommer göra det). Kanske kan jag skriva om det efter balen, om någon påminner mig! :)

Men mina åsikter om skönhet på utsidan kan jag gärna skriva om!

Jag anser själv inte att skönhet på utsidan är så viktigt som många andra tycker. Jag väljer inte mina vänner genom utseende, jag ger inte snygga människor mer respekt än andra, och jag dömer inte (försöker så gott jag kan). Skönhet ser jag i folk som ler, är glada och kan smitta av glädjen till andra. Om jag ser någon på gatan med ett stort glatt leende är skönhet det första jag tänker på. Skönhet är även hur man beter sig inför andra, t.ex respekt, artighet och medtänkande. Alltså kan man kort säga att den inre skönheten läcker ut till yttre skönhet.

Men jag vet att 99% av alla människor även ser skönhet i utseendet. Det ska jag inte fjäska ur att jag inte gör. Visst har vi alla tankar om vad som är snyggt! Här är om vad jag tycker visar "skönhet":

Tjejer:
Långa (minst 160cm), litet huvud/ansikte, mellantjocka till lite tjockare läppar, liten och hög näsa, jämn och len hud, långa ben, inte allt för stora öron, någorlunda fixat hår, inte översminkad, smal midja (alltså att de ska ha en höft), liten till mellanstor rumpa, bröst inte mer än C-kupa.

Killar:
Långa, inte för mörka/solbrända, stora händer och fötter, breda axlar, snygg/fräsh och fast rygg, fast/liten rumpa, mage från bara fast till inte mer än 6-pack, inte allt för smala armar men dock muskler inte nödvändigt, rak (från mellan ögonen till nästipp) näsa, snyggt formade ögonbryn, gärna mörkhårig, inget hår på bröstet, smal midja, unikt klädd och snyggt hår (gärna snaggat på sidorna och lite längre i mitten), och jättegärna ögonfärg ljusare än hårfärg!

Allt det här jag skrev var så mycket att det nästan lät lite "krävande", men det är det absolut INTE!!! Om jag får chansen att skriva om drömutseendet enligt mig är det klart att jag skriver allt jag tycker är lite snyggt.

Men som sagt, you're beautiful in your way. Inre skönhet läcker ut genom huden till den yttre kroppen!

Tack<3



Tack Sara, du gör mig alltid så glad!<3 Jo, på något sätt ska jag försöka tänka positivt och bara ha en underbar stund med vännerna, även om det här "problemet" jag har sänker mitt självförtroende något enormt. Jag försöker gömma det "problemet" så mycket som möjligt, och du har nog aldrig märkt det eftersom du bara sett mig i ridkläder xD Om de som inte visste visste vad det var, skulle ni nog alla förstå lite bättre. Menmen.. tack<3

Preparing - done!

Nu är jag klar med min hela checklista för avslutningen och balen!

Avslutningsklänning - check!
Avslutningsskor - check!
Balklänning - check!
Balskor - check!
Free Bra - check!

Okej, inte riktigt. Limousinbokningen återstår... om den nu blir av.

Jag tog en shoppingrunda med mamma i 5 timmar idag, och fick hem de perfekta balskorna! Fick även hem ett par svarta kilklackar, ett par byxor och 2 trosor. Det är jobbigt att shoppa nu eftersom att vi åker till USA snart så vi måste minska shoppingen för det känns ju så onödigt att köpa så mycket när många saker är billigare där borta!



 

Byxor och trosor från New Yorker, skor från Scorett.

Egentligen lägger jag aldrig upp bilder på trosor för det känns lite fel på något sätt, men ville bara visa den gulliga sommargula! (den är "gulare" i verkligheten).

Just det... Jag gick och shoppade i shorts, och när lilla jag har shorts på mig, ja då händer det grejer! Haha. Först sa några människor randomly till mig några fina kommentarer om mina ben, sen när jag går där skriker några killar efter mig att jag tappade något. Jag ba "va?! Vart???" De bara "du tappade du tappade!". Jag fattade inget och bara "MEN VAART?!?!?!" sen börjar de skratta. Då insåg jag att de bara ville att jag skulle böja mig ner så de kan kolla min rumpa. Asså ew... Men det är väl ganska självklart att man kollar först OM man tappat, innan man böjer sig ner och bara "uuups<3". Right?



Aja, jag älskar sommaren!<3

Soligt!

Vad jag sysslade med från kl.14-18. Älska solen!<3


Köpte tidningarna imorse. Mina favoriter!

...tidningarna jag skulle hamna på om jag bodde i japan.... mer om det kanske senare! :P Kan ju inte lämna ut min kela karriär! hahaha

Kram


Outside Beauty

Jag har köpt balklänning och allt, men jag har ingen lust att gå på balen längre. Jag har ett jättestort problem, som jag kanske inte borde berätta för alla eftersom att folk då kommer lägga märke till det extra mycket, men det är en grej med min "yttre" kropp.

Jag kommer inte kunna se fin ut som alla andra tjejer, alla kommer bli äcklade av att se mig. Jag har försökt och försökt att fixa det där problemet med det där "fula" jag har i 4år, men inget har hjälpt. Ni kanske kan lista ut vad det är nu...

Nyss stod jag framför spegeln och grät om jag ska vara ärlig. Det här kommer bara inte gå. Jag har köpt två jättefina klänningar som jag längtar efter att få bära, men jag kommer aldrig känna mig så fin.

I 4år har jag undvikit så mycket jag kan att bära vissa plagg, bara för att folk inte ska märka. Att t.ex gå runt i bikini och visa mycket bland folk är jättejobbigt för mig.

Förlåt för det här deprimerande inlägget, men det är det enda jag kan tänka på just nu...

Men ni alla andra som ska bära era underbart fina klänningar och visa för alla hur fina ni är, var stolta! Jag kommer kolla och avundsjuka ner mig<3


Synsk?

Jag är väldigt intresserad av media i musikindustrin, och håller ständig koll på ny musik, album, musikvideos etc. Det roliga är att varje gång jag hittar en låt som är väldigt okänt som jag tycker väldigt väldigt mycket om, gör de en musikvideo av den låten senare för att göra den känd. Samma sak med artister jag gillar. De blir kända förr eller senare, som t.ex den nya kändisen, Jessie J.

Alldeles nyss hittade jag denna musikvideo till låten Man Down av Rihanna, den låten jag lyssnat på jätte ofta väldigt länge för jag älskar den så mycket!!



Musikvideon släpptes 1 Juni. Fantastisk låt, right?

Samma sak gäller denna låt "California King Bed". Älskade låten från långt långt innan<3


De 2 låtarna var mina absoluta favoriter från albumet "Loud"!

Middag

Idag kom en kompis och hans familj hem till oss på middag. Han och jag passade först småbarnen och gjorde sen lite random saker. De åkte hem runt 1 på natten och jag känner nu att jag ätit för mycket... Först en jätte stor middag, massa dricka, sen chips, salta pinnar, kakor och andra snacks. Imorrn kommer jag bara ligga i soffan och göra ingenting, om jag inte hänger med pappa och fiskar (far och "son" moment.. haha!). Men på kvällen ska jag rida!

Humor eller?


Kram

Fin Kommentar

En kommentar som fick mig att tänka till lite. Kommentaren postades i april i mitt inlägg med rubriken "Fucking gay gat a life faggots". Ville dela den med er!


Fierce Jumpsuit

Checka vad jag gjort/sytt!

 
 

Tog runt 25timmar att göra!

Outfit - Black n' White With Suspenders

En lite lätt sommaroutfit när det var 24'C ute! (var tvungen att ha fula mörka strumpbyxor i skolan för jag har fått för mycket skäll av lärarna för mina ben...)

 
 
Ahahaha, toalett!

Linne med "inbyggda" fejkhängslen köpt i Japan.

RSS 2.0