Gyaru Film!

Nu äntligen har videofy.me förjat fungera! Här får ni se mitt epic klipp från när jag gjorde min "gyaru" look! FY FAN VILKA FULA MINER MAN GÖR NÄR MAN SMINKAR SIG! Hahahahahahahhaha~



Vad vill ni se next? Ge mig gärna tips för jag är lite bloggvideoblyg... Ni får om ni vill vara anonyma!

Puss

I'm Born as an Artist

Idag har jag redigerat några foton och printat ut dem. Shiet vad många fotopapper det gick åt för jag failade hela tiden med printern... Fotona kommer på bloggen troligen imorrn. Det var en extra uppgift som var frivillig för bildlektionen. Man skulle göra en affish för nån aktivitet i skolan. Ni kommer inte få se affishen men fotona kommer!

Egentligen har jag MVG i bild, men varför inte få MVG +++? Gillar ändå art så det gör jag gärna frivilligt!

Random bildeeer...
 

Sen skulle jag testa lite kläder för jobbet på lördag, och jag sminkades också. Jag åkte iväg till "arbetsgivaren"s hus och hon tyckte jag var skitsnygg! Haha, yay! Skorna dödade mina fötter för de e så höga och jag fick stå där ett tag när hon planerade allt som skulle hända.

JAG KAN VERKLIGEN INTE SÄGA VAD ELLER VART JAG SKA JOBBA, FÖR JAG VILL INTE HA STALKERS (ni vet vilka ni är) SOM KOMMER FÖR ATT TRÄFFA MIG. Sorry, men nej. Men fortsätt gärna stalka, haha!

Nu ska jag lägga mig, orkar verkligen inte tvätta bort sminket. Men jag bryr mig inte idag, Adam sa att smink alltid ser bättre ut dagen efter<3 och ja, det gör det (ögonsmink). Sååå, för första gången lägger jag mig med smink på!

Bild på mina spec-barn... Haha, sorry var tvungen



Lator


Outfit - Surfing Nerd

Hade på mig en jumpsuit idag! Seriöst INGEN har den, och det är typ skitunik och jag totalt älskar den<33333 Köpte den i Japan och det fanns typ bara 2 exemplar av den i affären. Love love love<3 Hade på mig mina bigga glasögon till.

 
 
 

Shietsnygg

Outfit - Dark Ocean Waves

Dagens! (med bäbi på golvet)

 


Örhängen:
 

Btw, kolla örhänget jag gjorde idag!!! Skitsnyggt, riiight?



Kramkram

Nails - Cherry Blossom

Fixat mina naglar, äntligen!





 
  

Perfekt nu när våren är här, right?<3

Outfit - Sneakers Glowing Through Fuzzy Blue Light

Väldigt dåliga bilder på dagens outfit för jag hade lite bråttom, men here you go!

 
 
 
(c) PÅ ALLA BILDER! SPECIELLT CONVERSE. VILL NI ANVÄNDA DEM FÖR NÅGOT, FRÅGA MIG FÖRST!

Blå kort tröja: JC
Shorts: Carlings (minns inte säkert)
Strumpbyxor: Triumph
Converse: Japan
Bälte: Japan

Kramkram

Solenergi

Idag var det soligt och skitmysigt! Låg i hängmattan i en timme och åt glass och drack iste. Lever bara livet.

Jag är beroende av solen, och det förstår alla som känner mig. Elin frågadade idag vad jag gör i sverige. Jaadu... VAD FAN GÖR JAG HÄR??!! Jag behöver soool.

Från kl 4 till 9 jobbade jag med Sara i stallet. Det var skitmysigt och det var varmt tillochmed efter solnedgången. Under dagen när solen var uppe jobbade vi utomhus. Jag hade inte druckit något så det kändes skitkonstigt i mitt huvud så jag sprang in för att dricka vatten. Det tyckte Elin var kul och ba "jag trodde du gillade sol..?" jaa, jag älskar ju solen och tänkter gifta mig med den snart, men mit huvud gillar inte det.... Sara säger att jag laddar upp mig och lever på solenergi. Så sant.

Solnedgång från stallet


Jobbade i coolaste t-shirten


GE MIG MER SOL!

Too much

Köpte typ skitmycket godis igår och nu mår jag skit... Druckit för mycket påskmust också.. shit



Oh... GLAS PÅSK FÖRRESTEN! Typ 3 timmar för sent men yay!


Movie Review - The Other Guys

Igår såg hyrde vi "The Other Guys". Det är en action-komedi, vilket e perfekt för mina favoritgenrer är action och komedi. Dock får den en 2 av 10. Jag tyckte den var riktigt seg och hade ingen röd tråd. Det hände typ ingenting, so... jag gillade den inte alls.


Videoblogg?

Har försökt i flera timmar på att lösa problemet med en quicktimefilm jag vill visa er där jag gjorde wannabee gyaru look... men det har typ cp problem, så jag får fixa det i ett annat större program på en annan dator någon dag...

Och som ni alla säkert vet älskar jag att göra videos, och tänke, varför inte videoblogga? Det behöver inte vara där jag sitter och ba "tjatja läsareeeh" utan det kan vara när jag visar något, ger tips, tutorials, osvosv. Men jag har iiingen aning om vad NI vill se. So tell me! Vad vill ni att jag ska göra/snacka om i vloggarna? Ni får om ni vill vara heeelt anonyma, då vet varken jag eller någon annan vem du är, och skriv vad ni vill se! Ska försöka göra allt ni ber om, så kommentera! <3

 

Kramkram


Bländ Thunga

Har bränt tungan. Det händer typ varje gång jag dricker te eller varm choklad. Ärligt talat vet jag nog ingen som är så klantig som jag, jag seriöst ramlar och välter allt som finns runt mig när jag försöker smyga, jag snubblar omkull på isen så fort jag tittar upp, jag knockar folk när jag bara ska slå någon på skämt utan att nudda denne (mina kompisar har seriöst blödit näsblod på grund av mig!!!).

Nu har jag suttit och haft isbitar nonstop påfyllt i munnen, DET GÅR INTE ÖVER! Har skitont...

 

Ouch...


Makeup - Japanese Gyaru Look

Jag stod och lekte lite med sminket och försökte få fram japanska gyaru-ögon. Måste säga att jag är nöjd för jag har aldrig gjort något sånt förut! Jag gjorde det så fort jag kunde, tog högst bara 5 min att fixa!

 
 
 

Jag filmade allt, så jag kanske lägger upp filmen senare. Eller vill ni se? Ni behöver bara svara ja lr nej och ni får vara anonyma ;)

Kramkram


Movie Rewiev - Rio

Idag såg jag på Rio i 3D med mamma och syrrorna. Jag tyckte den var skitsöt och lite rolig ibland (observera att jag inte är någon som LOLar totalt i biosalongen!!!). Tycker ni ska se den i 3D för det är jättefint och roligare än 2D! Filmen är av skaparna av Ice Age, så ni som sett Ice Age vet att den inte är allt för barnslig, så checka Rio!!!



Kram


Modellering?!

Jaa.. jag skulle gå och testa lite kläder jag ska ha när jag jobbar på en festival om en vecka, och då ville de plötsligt att jag skulle modellera för kläderna. Så där gick jag och satte på mig tusentals saker fram och tillbaka och fotades nonstop. Det var jätte kul, och jag fick framföra lite humor i bilderna också. Haha, that's how I rule.

Imorrn eller i övermorgon kanske jag ska fotas mer för de ska ha stora plancher av mig i butiken. GAAAH vad pinamt!

Aja, hare bra. Kram.


Det Finaste av Finast

Är inte Adams skrik helt underbart? Jag tycker det är det finaste som finns, och det var tack vare hans skrik i hans låtar han framförde när han var med i American Idol som jag upptäckte honom och blev ett sjukt galet fan.

Ni måste se hela klippet!!! Typ skiiitkul



<3<3<3

Überglad!

Veeet ni vad? Jag ska typ få rida Olivers häst nån gång! Han sa att jag kanske kan få bli medryttare också. Jag är typ skitglad! Han ska messa mig när han behöver hjälp med hästen. Wiho!

Han hade typ massa vänner som ville rida, men sa att jag kunde få bli medryttare ändå! Jag e soo VIP whaowhao! Nä skojar bara menmen, guuu va kul!

Aja pussåkram

Lipstick Fun

HAHAHAAA jag har skittråkigt

    
 
 
 
 


Lite randomness... alla jag orkar hänga med är bortresta :/

Bara Chill

Jag har inte gjort något alls idag. Jag vaknade runt 2, låg i sängen till 3, gick upp och kollade på TV, försökte redigera en film som inte ens superdatorn kunde klara av så jag la av, sen dush, sen ett försök i att sola men det blev bara en timmes musiklyssnande i hängmattan, och sen TV igen och nu sitter jag här. Herregud, vad blir det av mitt lov?!

Lite skönt var det ändå att ligga i hängmattan. Jag satte upp den själv för den låg och väntade på mig på terassen. Mormor hade skickat massa japansk godis så det åt jag medans jag lyssnade på musik. En glass fick jag i mig också. Måste säga att det var iskallt och blåsigt, men jag klarade mig med ett par shorts och ett linne.

 
 
 


Jag är verkligen en storätare...... sånt här äter jag mitt i natten (smiley face)


Imorrn ska jag göra lite vettiga saker! Först ska jag gå och testa kläder/kostymer/uniformer för en festival jag ska jobba på om en vecka. Sen ska jag kolla på bio med mamma och småsyrrorna. Yay!

Chiao!


Nobody's Perfect

I sit and I realise with these tears falling from my eyes that I gotta change if I wanna keep you forever. I promise that I'm gonna try.
But I never meant to hurt you, I know it's time that I learn to treat the people I love like I wanna be loved. This is a lesson learnt, and I hate that I let you down, and I feel so bad about it, I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting. And I hate that I made you think that the trust we had is broken, so don't tell me you can't forgive me cause nobody's perfect.

I Love you Jessie<3

Hawt

 adam-lambert-hot-details 
Adam Lambert

  
Zach Braff

   
Taylor Green (tog några av hans privata facebook bilder bara synligt för hans vänner... sorry Taylor<3 Du är för het)

  
Travis Schuldt

 
Scott Foley

  
Jesse Spencer

  
Neil Patrick Harris

  
Jake Coco

 
Lee Dewyze

 
Leonardo Dicaprio



You're welcome!

Asiatshopping!

Har varit i Sthlm med världens finaste vänner! Egentligen var det planerat att vi skulle shoppa men vi hade så himla mycket att prata om för vi hade inte träffats på en månad, så vi satt i flera timmar på kungsträdgården och snackade om allt mellan himmel och jord..och åt glass.

 
                     

Sen drog vi till Mamikas sushirestaurang och åt en sen lunch, gratis! Whaoo, haha.. Menmen, där satt vi också i flera timmar och bara snackade. Sen köpte jag en till glass innan vi åkte hem! Man blir så himla glassugen när det är soligt!

          
                        

När jag kom hem somnade jag i soffan i ett försök att se på barnprogram med syrran. Jag lyckas aldrig hålla mig vaken när jag ser på sånt! Sen åt jag världens chokladigaste mellanmål... hur lyckas jag?



Nu har jag precis kollat på ca 5 avsnitt av How I Met Your Mother, 3 Scrubs och en House. TV-galen? Nej, bara påsklovs-chillchill.

...och vet ni vad jag kommit på idag? ATT JAG LÄNGTAR JÄVLIGT MYCKET TILL GYMNASIET! Orkar inte med min skola, orkar inte med alla efterblivna och omogna killar. Mika har det typ skitbra på gymnasiet. E så avundsjuk, vill oxå dit snart!!! 2 månader kvar...

Oh en till sak... vill ha bf. Såg på alldeles för många serier med alldeles för många cheesy scener.. åhhhwww.. \(>_<)/

Men sånt händer aldrig lilla tönt-ery. Någon gång när jag blivit pansionerad kanske, kanske det händer...

Kramkram


Allt Möjligt...

Woups! Har visst inte bloggat på några dagar. Det e ju påsklov nu så jag är på lite lazy-feeling. Hahaha, men jo visst är de kul å blogga! Nu kör jag igång.

I lördags köpte jag en japansk modetidning igen! Jag är typ obsessed? Så nu under den senaste veckan har jag köpt två. En ViVi och en ny jag ville testa som heter SCawaii. SCawaii vad oxå väldigt bra så den rekommenderar jag!



De kostar runt 150kr per tidning.

Sen fick jag också ett påskägg av mina föräldrar! Mmmm<33333 Lite tidigt, men vad är ett påsklov utan påskodis? Sen köpte mamma Pocky, yaay! För många yumyum effekter? Sorry....

 

På eftermiddagen sprang jag och mamma några km för det var det absolut perfekta vädret för det! Också för träningens skull förstås...


Idag åkte jag skateboard med Nell och Sara i typ en halvtimme innan Sara och jag skulle ge oss iväg för att jobba i stallet. Sara började blöda från ett av betten hon fick... Lite ovanligt? Jag brukar ha bett över hela kroppen men då är det mer inre blödningar med svullnader och blåmärken... Nästan bättre med yttre blödningar :P



När jag kom hem redigerade jag klart en musikvideo, det tog ca 3 dagar runt 15-20 timmar att redigera. Thank god för jag har lov<333

Imorrn drar jag till stan och träffar världens underbaraste människor: Mika, Angie och Mamika! Vi ska shoppa och sen gå hem till Angie för att umgås. Ska bli jätte kul för vi har inte träffats på typ en månad!!!

Kramkram

Solsolsol!

Faaan vilken skön dag det var idag! Under eftermiddagen var det 15'C och jätte soligt så under rasten gick jag, Sara, Nora och Eleonor ut och satte oss under solen! Skitmysigt!

En annan great sak var att vår bildlärare inte kom på 15min så hela min klass stack på rast. Sen såg vivår vikarie leta efter oss så vi stack nånstans så han inte kunde se oss. Dåå kommer vår mentor och ba
"Har inte ni lektion nu?"
"eh... nä.."
"Har ni rast??"
"Jaaaa..... jätte lång rast!! :D:D:D"

så slapp vi henne. Whauh! Menmen, skitmysig dag var det, och vi åkte till en badmintonhall på gympan och spelade lite badminton och sånt. Också rätt kul!

 
 

Haha... Noras och min sko-bild. HATAR SKO-BILDER, SÅÅÅ OORIGINELLT! Men hahaha, det är vår humor... att göra parodi av ooriginella människor.

Ooooch på tal om vår och värme, jag ska jobba i en lolitabutik/marknad på körsbärsblomsfestivalen i kungsträdgården den 30 april kl 11-16. Moa, vår lilla lotita i klassen ska försöka dra med sina lolitakompisar! Kom du också, de säljer massa japanska saker, typ godiiis!!!<333

Moa gick lätt med på att fotas och läggas upp på bloggen :)
 

Kram

Shopping WHAOUH!

Igår åkte jag och mamma till ett centrum för hon skulle köpa kläder till min minisyrra. Jag hade inget för mig så jag hängde med! Då plockade jag på mig ett par byxor och tights som hon som vanligt gick med på att köpa till mig. Jag betalar typ aldrig för kläder, skor och andra saker man kan ha på sig.. ehehehe....

 

Kram<3

Bruno Mars - Lazy Song

Har älskat den här låten sedan albumet släppts och den var rätt okänd. Nu äntligen har det blivit en hit och musikvideon släpptes för en halvtimme sedan! Den är väldigt unik och känns nästan inte som en officiell musikvideo, men det är den! Tycker den är jätte gullig!



Gud vad jag älskar aporna<3

Drag Queen

Idag har jag filmat och spelat klart i en helt EPIC parodi! Den är heeelt sjuk, lovar er! Pappa sa att vi inte får lägga upp den på youtube för det är "för mycket" så nu är jag skitsur på honom. Menmen, klart vi ska lägga upp den, right??? Får försöka övertala honom, I mean, it's my life.

Jag hade runt 20 lager smink, och kunde knappt blinka! Allt rann ner i ögonen så det var helt svart under ögonlocken. OUCH! Menmen, det var skitkul!

Ska inte avslöja mer än de här bilderna förren den blir officiell!

 
 

Crazyyyy

Jessie J - Nobody's Perfect

Musikvideon släpptes för 3 timmar sen. Säger bara AH-MAY-ZING!!!



Kramkram

Ge mig













Kom och ta mig freak

ICA REKLAM!!!

I måndags började ica reklamen jag var statist i sändas! Man ser knappt mig alls, jag har brun jacka och tofs och går förbi en gång i bakgrunden vid 0:23, hehe. Sen kommer det sändas en annan reklam som jag också är med i! Spännande!



Oliver fixade en bild där man såg lilla mig och la upp den på facebook. Jag e liten som en myra hahahaaa:


Kram

HUR HÅLLER DU DIG SMAL?!

Får väldigt ofta höra av folk att jag är jätte smal, jätte snygg blablabla och även frågor om hur jag lyckas.

Såhär gör du för att vara så smal som mig!:

Ät skitmycket, nonstop så fort du får chansen. Småät, småät, småät, ät frukost, lunch och middag. Ät allt du får tag i som är gott. Bara ät, ät, ät och ät! Sen ska du antingen sitta framför datorn eller TVn hela dagen om du inte hänger med kompisarna!

Ja, så håller jag min vikt! Ärligt talat kan jag faktiskt inte svara på den frågan för jag gör bara det som jag skrivit ovan... Och nej, jag sportar inte. Har gymmat 1 gång i hela mitt liv. Jag rider 2ggr i veckan och jobbar i stallet 6 timmar i veckan. Så... nej, jag gör inget alls för att hålla min vikt, och NEJ JAG SPYR INTE UPP MATEN, FAN VAD ÄCKLIGT!

För att ge ett exempel på vad ätfreaket Erika äter när hon kommer hem från skolan är detta dagens mellanmål:


Yea, fan vad äcklig jag är!

Sen åt vi på Max som middag, jag åt en skitstor hamburgare  + pommes + läsk + lyxshake (den heter så..)

Jag blev så mätt att jag inte kunde röra på mig, och jag är fortfarande skitmätt! Dock är det inte så ofta vi köper snabbmat som middag ;) men ibland köper jag det som mellanmål HAHAHAHA asg

Aja, kram

Outfit - Travelling Spikes

Tjenatjena. Dags för dagens outfit kanske?

 

Tagen i badrummet som ni kanske ser... Varför? Jo, mina syskon var hemma och jag gillar inte att ta egofoton offentligt!

Väst - Harajuku (Japan)
T-shirt - JC
Shorts - Japan
Strumpbyxor -  iiingen aning
Skor - Belle Shoes

Fick åter igen många fina kommentarer om kläderna i skolan, especially skorna! Tack<3

Kram


Creating Music

Idag har jag spenderat min tid framför TVn, datorn, med modetidningar och min ukulele. Sov i soffan i typ 2 timmar och sen var det lördagsmys! Hade också hunnit köpa godis och pappa hade köpt chips så det var sisådär WOOHOO!

Jag tog 3 minuter åt att lära mig spela Lazy Song av Bruno Mars på ukulelen, och imorrn ska jag ta all tid jag kan åt att lära mig den på keyboarden. Sen ska jag spela in det, mixa och lägga till vocals. Får se om min syrra vill sjunga den, annars får jag göra det själv.



Ni anar inte vilken duktig sångerska hon är! Ärligt talat tycker jag att hon är en av de bästa, och är typ på alla de kända sångerskornas nivå, när hon väl försöker (vilket inte är så ofta). Men det är synd att hon inte alls är intresserad av musik (förutom att lyssna) och har inga framtidsplaner inom artisteriet. Men skitduktig är hon, och har hon en mikrofon i handen låter hon bara.. WOW! Ni ska höra henne sjunga If I Were A Boy av Beyonce. Det är typ hennes lilla specialitet! Hahaha

Här är en OSERIÖS låt hon sjöng med sin kompis om mig och Astrid. Låter helt ok, men som sagt, hon är helt oseriös och försöker inte ens sjunga bra alls... Men bara för kul skull, check it out (den brunetta är min syrra):


En annan oseriös


Kram

Boredom

Sara, Nell, Nora och jag skulle egentligen ha en sleepover med filmkväll inatt, men det blir inte av. Jag försökte smsa Sara men hon svarade typ aldrig? Så jag ringde henne vid 2-tiden och dåå fick jag reda på att det inte går, hon kunde ha sagt något??? Den där lilla bajskorven...

Sååå nu har jag inte kunnat planera något annat för dagen och cancellerade allt annat bara för den här mysnatten SOM INTE BLIR AV!! Uhhh... Sara, du är pansionär! (Inside joke...)

Aja, nu ska jag istället tillbringa min lördag framför TVn och de japanska modetidningarna jag köpte i morse (WIHO!) och käka massa godis och vara allmänt död. Trevligt? Jaa...



Messa, ring eller kommentera om nån har lust att göra nått idag... Vem som helst, rädda mig!

Kram


Pinsamheter

I det förra inlägget lovade jag att skriva om det som den första som kommenterar vill att jag ska skriva om. So, here we go!



Eftersom att jag så himla ofta gör pinsamma saker, är det jätte svårt att säga vilket som var det pinsammaste, och jag har bara slutat bry mig om allt jag skämt ut mig för, så jag har glömt allt galet! Men eftersom att jag lovade kan jag berätta en sak som var lite pinsamt...

För ungefär 2 år sen hände detta. Min yngsta syrra hade plockat blåbär och satt det i en låda i bilen. Jag satte mig senare i bilen för att vi skulle ut och äta. Jag gick in till (egentligen satt vi ute för det var sommar) restaurangen och jag hade på mig vita rätt tunna byxor. När jag gick förbi alla bord och gäster stirrade alla på mig. Jag brydde mig inte om det för folk gör det väldigt ofta, och gick vidare. Sedan när jag skulle sätta mig i bilen igen märkte jag att mitt säte var helt rött. Så kom jag på att det var blåbären som jag hade satt mig på. Nu äntligen märkte jag att jag hade en skitstor röd fläck på rumpan och nedåt, som exakt ut som mens antar jag... Fläcken var otroligt stor och täckte HELA rumpan. Pinsamt? Ja, rätt så.



Om ni vill att jag ska skriva om något, kommentera! Ni får vara anonyma om ni vill, varken jag eller någon annan kommer att kunna se vem du är. Jag kan lova att skriva om det då, och det får handla om vadsomhelst!

Kram

En dag i Stockholms Stad

Igår slog ni läsarrekord! WHAOUH, tack sexy ppl<3 Sååå du som är först med att kommentera vad jag ska skriva om i nästa inlägg (du kan vara anonym, då vet varken jag eller andra vem du är) gör jag som du säger!

Idag slutade vi 1, och då drog jag, Sara och Nell till stan för att kolla på min kompis Mamika och hennes bands performance!

Först var vi i Sun Ai (Japanese book shop) och Nell köpte asmycket godis, sen drog vi till Japanska Torget, där jag och Nell köpte ramune, men de hade releasat en ny smak, nämligen melon! Jag älskar japansk melonsmak på drycker och godis, så det köpte vi!

 

Efter det satt vi i en park och drack i blåsten och väntade på att Mamikas performance skulle börja.

De var jätteduktiga och jag tog massa bilder och filmade. Jag fick även höra av hennes killkompis att jag hade en nice ass. Jag menar... den är vältränad ;) Okej, nej jag tränar ingenting alls... HAHAHA! Och ja, fatta vad awkward det var...

 
 
Ja... efter det drog vi på en liten turistrunda i stan, och vi hittade världens finaste plats vi skulle bo i (som de flesta inte vet har vi bestämt att bli roommates i framtiden<3).

 
 


Kram

Thigh-high

Idag var det soligt och 9'C, så jag passade på att ha på mig shorts, höga strumpor och höga skor idag! Det gillade förstås inte lärarna... Jag fick skäll 4 ggr, och en bad mig att följa med henne för att snacka om det här. Men varför skulle jag? Jag sa bara att jag redan snackat och att de andra lärarna sa att det var ok, bara idag (fast det sa de ju inte... ehehe..). Så jag kom undan. Busigt busigt! hah skoja






Min klädsel var ändå lite av ett helvete... Först stötte jag på min syrra som ba "asså eeeeeeeew..." men hon är bara en så jävla avundsjuk bitch så jag bryr mig inte. Sen var det nån grupp killar som "rawr"ade, så jag satte mig snabbt vid ett bord.

På vägen till toan under lektionen (egentligen bara för att slippa den jobbiga matten) var ju lång.
Först var det några killar som ville snacka, och frågade typ allt om mig. Sen när jag går iväg visslar de.
När jag typ äääntligen kom fram var det ännu en (skiiitsöt :D) som hälsade, "waoouuh"ade och visslade. SHIET! Typ lite annoying?

 

Aja, vem kan motstå lilla mig? Jag menar wohooo??? hahaha jkjk ;)

Oh btw, folk klagar ofta på att jag aldrig ler i foton. Då menar jag inte från kommentarerna på bloggen utan typ på photoshoots (där de ber mig le skiiitstort och visa tänderna som är skitsvårt!!), när jag skapar pass eller bara sisådär allmänt egofoton osvosv. Så nu tänkte jag bjuda på mig själv och ni får alla sitta och skratta åt mitt leende som ser helt FEL ut! Just därför jag inter ler på foton!



  

HAHAA aja kram

Let's go Mr. Coolish Panties!

Alright folks!
Idag körde jag oplattat och ofixat lockigt hår, jag bara satt upp luggen. Fick många fina kommentarer för det, vilket gjorde mig lite glad! Sen hade jag ett par RÖÖÖDA byxor, AAAHAHAHA ville bara testa lite! Men folk tyckte de var fina också! Fan vad coolast i världen jag är! Kanske är jag som bäst när jag inte tänker...
Ja, jag vet ju att min hjärna inte fungerar som den ska... ööh..

 

Efter skolan, jobb i stallet 5 timmar, sen mys med bäbi som tror att han är mindre än vad han egentligen är...
 
                          

Nu har jag fönat och plattat håret efter duchen, så imorrn ska jag go straight! För annars är jag go queer! HAHA nej skoja ba ni gick så på det


Fucking Perfect

Okay folks! Jag har en sjukt konstig smak vad gäller killar. Check it out:

Svart hår, blåa (eventuellt gröna eller gråa) ögon


Eyeliner




Boots
 

Tänka på vad de har på sig!




INGEN överdriven sexpack (får inte se ut som på bilden, ew)


Bra musiksmak
IPB Image

Rolig, smått töntig och söt humor!
   

INTE homofobisk


Gärna lite bögish (den blonda är INTE bög :O)


Oooch självklart snäll och omtänksam<3

Hahaha, jag är lite speciell... det är därför jag måste ha en speciell kille... LOL

Kramkram

Städastädastäda

Idag har jag städat, sorterat, tvättat kläder (maskin), dushat, dammsugit, bytt lakan, testat alla kläder och rensat garderoben. Det tog mig hela dagen, men det känns skönt att det är klart nu!

När man städat för fullt i ett skitdammigt rum, var det jätteskönt att dusha efteråt. Haha...

Aja, har inte gjort annat än det idag så jag har inget att skriva om, sorry!



Kramkram

RUMOUR ALERT!!!

Det de säger är helt fel, Perez ljuger för han är så jävla avundsjuk! ADAM SPARKADES INTE UT UR FESTEN! Han var där hela kvällen.


Hatar rykten

RSS 2.0