Movie Making

I förrigår började vi filma en film som är lite..udda? Jag har skrivit manuset, och jag regisserar, spelar i och redigerar filmen. Älskar filmskaparprocessen!

När solen gått ner fick vi avsluta, och jag var jättetrött och assvettig... Ni anar inte hur äcklig jag kände mig. Att gå runt i solen med 2kiloskamera och leta efter bra filmscener, och sedan springa runt med pistoler och skådespela är rätt jobbigt. Och inte tänka på hur folk bara står och glor när man försöker jobba. Vi vinkar åt dem, men de bara står blickstilla och GLOR!!!

Efter filmningen. Är man komiker så är man
  

Kram


Review - The Fighter

The Fighter handlar om två boxarbröder. En är mästare, en är förlorare. Medans de försöker klara av alla familjeproblem ska storebrorn (mästaren) försöka träna sin lillebror att bli en bra boxare. Storebrorn hamnar i fängelse för knarkbrott, och alla relationer ändras...

Filmen var riktigt seg den första timman, nästan inget hände. Men när den verkligen "började" var den faktiskt riktigt spännande. En väldigt unik film måste jag säga, även baserad på en sann historia.

3 av 5 stjärnor ger jag den!




Jag verkligen älskar filmer om boxning. Jag vet inte varför, men det är så spännande med boxarnas tuffa liv. Blod, svett och tårar, arena efter arena, skada efter skada.

Ni kanske inte visste om det, men sedan jag var runt 10år har jag alltid velat börja på boxning. Men jag har såklart föräldrar som inte vill att deras barn, en tjej, ska ut och slåss. Man slåss ju tills man inte kan stå mer... Men det är något med boxningen som drar mig. Vill fortfarande jättegärna hålla på med det, men det lär aldrig bli av.

Haha, jag är inte så femenin. Från den åldern ville jag också börja bilracea, samma tanke nu också. Jag gillar när adrenalinet pumpar, att man gör något farligt för att uppnå ett mål.


Fina ni är!

När jag åkte iväg till USA försvann många av mina läsare, men folk kollade in på bloggen varje dag ändå. Nu när jag är tillbaka har läsarsiffran stigit till det jag hade innan resan igen. Ville bara säga TACK<3


...gammal bild. Jag är INTE naken! haha...

Outfit - Diet Coke

Idag var jag barnvakt, och vi drog iväg på en liten "shoppingtur"! (i leksaksaffärer såklart). Gud vad överlycklig jag var över dagens värme!!!

Här är min outfit för idag
 



Min favoritlinne ever! :)

Måste berätta för er att jag har bestämt mig för att sluta skriva vart jag köper mina kläder för det kändes enligt mig fel. Jag köper det jag tycker är snyggt och matchar det med andra plagg för att få ett resultat jag tycker är snyggt. Känns för "personligt" att skriva om vart varje plagg kommer ifrån, vill liksom ha min stil och inte nämna massa affärer och märken. Det är svårt att förklara men hoppas ni förstår! Om ni undrar vart jag köpt ett speciellt plagg kan ni kommentera eller mejla så svarar jag!

Kram

Quick Update

Just nu händer det inte mycket som jag kan blogga om. Jag pluggar filmskapande för det mesta, och skriver massa manus. Alla vänner är bortresta eller jobbar så jag har väldigt mycket ensamtid över. Imorrn ska jag vara barnvakt, så vi kanske drar och kollar lite i leksaksaffärer och köper massa glass!



God natt!

Outfit - American Burn

Har varit hemma hela dagen (förutom när jag skulle ut med hunden) så outfiten är inte så speciell, men check it out!



Kram

Dog Wash!

Idag tvättade jag min lilla prins! Nu är han en enda stor lurvboll!!



Puss

I'm BAAAACK!

Halåhalå!

I måndags kom jag hem från underbara USA. Kändes väldigt deprimerande, och är fortfarande lite deppig men sånt är livet. Jag har inte riktigt orkat blogga, har även haft lite fullt upp med uppackningen och städningen. Igår åkte jag till Göteborg, sov där en natt sen åkte vi en sväng till Småland för att hämta min älskade Nemo och nu är jag hemma, uppe mitt i natten.

USAresan var väldigt händelserikt. Vi reste genom hela landet/kontinenten och såg allt möjligt. En av de bästa månaderna i mitt liv faktiskt! Skriver mer om det senare, samt några bilder. Har tagit så många att jag inte vet vilka jag ska visa... Nu borde jag sova.

God natt!

RSS 2.0