Shopaholic

Igår var jag och Nora och shoppade igen! Vi letade efter thigh-high socks, och kollade i ALLA underklädersaffärer som fanns i centrumet, men hittade inga! Tänk vad svårt det kan vara att få tag i höga strumpor! Men när vi skulle kolla i den allra sista butiken hittade vi de perfekta <333 Jag grät av lycka och fåglarna kvittrade och vi dansade i ring och kände att nu, nu är livet komplett. Okej så var det inte riktigt, men innerst inne kände jag så.. nästan i allafall.

Sen drack jag Mango Mania <33333333333333333


Jag köpte två par, ett par beiga och ett par gråa. Man kan knappt se skillnaden i bilderna...
 
Köpta i Lindex!

Btw, sorry för mina randomkläder... har typ pyjamas (lång t-shirt) för jag e ledig idag och bestämde mig för att chillchilla hela dagen för filminspelningen blev inställd!

Kramkram

30.000 hell yes.

Tjenaboll AAAAAAAAAAAAHHAHAHHAAAAAAAAAAAA HAHAHHA jag e kul

Min youtubekanal slog 30000 tittare, YAY!

Okej... Idag slutade vi 1, som vi gör varje onsdag, mys!<3 Okej, nej.. Har inget vettigt att skriva, sorry!

Menmen, imorrn är det utvecklingssamtalsdag (?!) och vi är lediga! Det var vi i måndags oxå.. Aja i alla fall så ska jag tillbringa dagen med de galnaste människorna (då menar jag SJUKT GALNA) och göra en sjukt galen film! Vi är typ 7 pers, och en kille ska klä ut sig till en tjej. För fan vad vi mobbar honom, men han gick med på det, GAAAH

Okej, sjukt dåligt inlägg, sorryyy

Aja kram

Gårdagens shopping!

Igår åkte jag, Sara, Nell och Korven (fick inte nämna att h*n var där... Tydligen tyckte h*n att det var pinsamt att gå på en manga-convent-ish sak) till kulturhuset för att gå på japanloppis! Hittade inte så många saker jag ville köpa, det är ju inte direkt japan.. Men alltid kul att se svenskar som är så obsessed med den japanska kulturen! Det enda jag köpte var en nyckelring:


Innan det var jag i stan med mina föräldrar, och de köpte 3 par skor till mig! Syrran fick ett par + en väska.
  

Sen fick jag en Björn Borgväska av mamma som hon knappt använt!


Nu är jag nöjd! Hoppas det håller några veckor innan jag blir shopaholic igen, haha.
 
En vacker dag ska jag städa mitt rum...

Jusste, i fredags var jag och Nora i ett centrum och hade kul i nån timme innan jag fick rusa till ridningen! Hann få tag i Mango Mania i Naked Juice Bar. Mhhmmm Mango Mania<33333333 Ska gifta mig med den en vacker dag!
 
Camerashy Nora...

Kramkram!


I'ma Rock This Shit Like Fashion Hasn't

Yesyes, dagens outfit here we go

Ytterplagg
 
Pälsimitation: BikBok | Playerhatt: Japan, Harajuku

Inomhusplagg
 
Kavaj: H&M | T-shirt: Monki | Shorts: Japan | Strumpbyxor: KappAhl | Knästrumpor: H&M

Lator.


Outfit - Nerd Tomboy

Yesyes, dagens outfit!



Linne från BikBok, jacka fick jag av Nell!

 
Glasögon köpta i Japan

 
Byxor köpta i Japan.

Ser ni de coola detaljerna?
 
Hett!

Kramkram

Fullt Schema

Tjah.
Den här veckan har jag typ 5 prov + 6 betygsatta läxor/uppsatser. Har pluggat rätt mycket för att vara jag. På torsdag har jag SO-prov och matteprov. Pluggar lite SO just nu. Sorry att jag inte hunnit uppdatera något sedan lördags! När jag köpt nagellack remover ska jag fixa mina naglar, så det får ni se fram emot! Tips på design? Tell me! Nu ska jag plugga lite till!



Lator!

Graduation!!!

Idag var det den sista dagen i japanska skolan för oss i 9an. Dagen var full med skratt, tårar och kramar.
Först var vi alla på scen i någon timme, sen var det efterfest. Jag åt lite för mycket + att jag köpte massa godis när jag kom hem så nu mår jag skit... Whatever.


Mika hade gjort 2 album fyllda med bilder sedan 3år tillbaka. Vi kollade igenom dem och skrattade vi åt alla minnen vi hade, otroligt sjukt fula bilder, alla sleepovers, julklappar, alla hjärtans dag choklad, födelsedagsfester mm. Höll verkligen på att gråta.


Sedan läste vi upp brev vi skrev till oss sjävla för ett år sedan, typ "Hej Erika om ett år". Då satt vi alla med rödsprängda ögon (även om jag försökte dölja mina så mycket jag kunde) och skrattade och kramades.


Jag kommer sakna dem så så sååå mycket<333 Men vi ska träffas så ofta vi kan, och på påsklovet ska vi göra något tillsammans, kanske ha sleepover.
 

Ni är de bästa vännerna jag någonsin haft♥ 9år har gått så snabbt men vi måste vara tillsammans i minst 110 år till!!!


Längtar till påsklovet!!<333

Asian Nerd

Tja.

Synd att det börjar bli kallt igen. Men det var skönt att få några dagar soligt i alla fall.

Idag klädde jag mig lite "asiatiskt nördigt". Kände mig inte allt bekväm i kläderna i början, eftersom att jag nästan aldrig har på mig klänningar/kjolar/tunikor, även om jag hade shorts under. Men jag fick jättemånga fina komplimanger och fick lite mer självförtroende. That's how we rule.

 
  

Imorrn ska jag på intagningprov för fotogrej i ett gymnasium, så pappa hade en kamerakurs för mig idag och jag har lärt mig jättemycket! Men jag är skitnervös inför imorrn... Om jag failar kommer jag freaka ut!!!

Okidoke... Kramkram

Pilot in my <3

Idag var det soligt och allt var skitnice! Först hade vi NO nationella i typ 3 timmar, sen franska och sen slutade vi! Nationella gick förstås inge bra alls, fattade inte en enda fråga. Vi have i kemi, vilket jag tycker är riktigt orättvist. Angelicas skola hade i fysik och hennes kompis i biologi! WTF?! Huuur kan de jämföra skolor på det sättet? Aja, orkar inte bry mig.

Menmen.. IDAG VAR DET SOLIGT! Hade på mig mina pilotbrillor. Pilotbrillor in my <333

Jag idag:
  

 

Kramkram

Messy Girl

Skippade plattången igår natt efter dushen, vad händer då? Mitt hår blir överlyckligt och börjar dansa. Shit asså...

Såhär såg jag ut idag:
  
                      

Och nu har det börjat bli lite vårkänsla! Även om det kommer snöa några gånger till... Har äntliget börjat använda min älskade läderjacka<333 Imorrn hoppas jag på sol så kan jag ha brillor oxå!
 

Kramkram

SNÄLLA STOP!

Ny jordbävning idag i Japan igen. Men det var 12mil från Tokyo denna gång. Dock tror experterna att det bara var ett förskalv... VAD SKA HÄNDA NU?! Allt är kaos, inget fungerar... Vill så gärna göra något åt det. Jag känner mig så hopplös. Vill ta över moder jord och kontrollera allt.

Som tur var är Japan full av fina människor som riskerar sina egna liv för att rädda andra. Skriver mer om det imorrn. Andra länder har också hjälp jätte mycket, även de fattiga eftersom att Japan hjälp dem tidigare och de vill ge tillbaka den vänligheten de fått. Det är jag så tacksam över <3



Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

一緒に

Vi ska kämpa igenom allt tillsammans, vad som än händer ska jag vara vid er sida. Älskar er, ni är mitt allt.



何があっても一緒にがんばろう

En Till Jordbävning

70% chans att en till minst lika stor jordbävning kommer till Tokyo inom 2 dagar. Vet inte riktigt vad jag ska göra... Jag skulle kunna göra ALLT för att stoppa det. Kommer gråta mig till sömns inatt...

Snart Graduation!

Idag var det den sista dagen i Japanska skolan, innan vi går ut 9an!!! I Japan så slutar man på våren. Så vi tränade på allt vi skulle göra; tacktal, ta emot diplom, efterfest, fotografi osv.

Det kändes skönt men också lite sorgligt. Man vill lixom inte tappa kontakten med sina vänner...


Aja... Sen for vi iväg till Sun-Ai (vid japanska torget, den e en japansk bokaffär fast de har godis och sånt oxå) för att jag ville köpa ännu en modetidning. Men de hade fortfarande inte kommit!!! De sa att transporten var sen, och att de skulle komma i mitten av förra veckan... men nej :( Aja, mamma köpte massa pockys till oss så de va ju gott :D

 

God natt<3 Imorrn ska jag hoppa med Starlight! Kommer typ dö

Pray For Japan

Ett kärnkraftverk i Japan sprängdes idag vid lunchtid (svensk tid) pga trycket efter jordbävningen och tsunamin. En stund var det förbjudet att gå utomhus för radioaktiviteten, men nu har de fått reda på att radioaktiviteten inte är så stark, och man får gå ut igen. Bussar och tåg har redan börjat gå igen, och folk jobbar. Japaner är så effektiva!

Det är så mycket jag vill prata om (vad min släkt varit med om, saker som hänt mm.), men det blir för mycket att skriva. Får se om jag kan videologga sen, hahaha, om jag vågar... Det känns så konstigt att snacka med en kamera. Vad vill ni? Ska jag?


Jordbävning och Tsunamivåg i Japan

Imorse när jag satt i bilen på väg till skolan började Knappen och Hakim på NRJ prata om jordskalvet i Japan som mätte 8,8 ritcherskalan, och att en tsunamivåg är på väg. Då fick jag panik och kollade direkt upp nyheterna på mobilen för att se vart i Japan det var. CENTRALTOKYO står det, och jag blev så chockad att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra, typ hela min släkt på mammas sida bor ju där!!!! Pappa ryckte upp sin mobil och ringde mamma som var på jobbet. Hon svarade förstås inte, hon jobbade ju.

Men när jag kom hem fick jag veta att mamma försökt ringa släkten för att se så de mådde bra, och levde (läskigt att tänka att det var så allvarligt), men det var tydligen jätte svårt att nå fram eftersom att alla ringer alla, pga. denna katastrof. Så hon ringde sin kompis och frågade om hon kunde ringa dem med skype, och det gick. Alla mår bra och jag är så lycklig. "Värsta skalvet i Japans historia" står det på nyheterna. Jag är så rädd. Vad ska hända nu när massa hus spolats med tsunamin i kusten? Ush, vågar inte tänka på det...

Imorrn är det japanskaskola, allra sista dagen efter 9år. Graduation nästa vecka! Jag tror många av de som går där har släkt där just vågen kom. Hur ska det bli imorrn? Hur kommer alla att bete sig? Hoppas verkligen inget allvarligt hänt någon. Minst 1000döda står det ju... Herregud...

Kolla videon från händelsen


Om jag ska försöka översätta säger de hela tiden: "Är du okej??" "Mamma var är du?" "Vi måste springa ut! Mamma! Spring ut!" "Vi måste gå härifrån! Saker kan falla ner!" "Vi måste ringa mormor/farmor och morfar/farfar" "Har du telefon?" "oj nu börjar jordbävningen igen" "Jag måste springa in och hitta mobilen!" han springer i i ett skakande hus "vart e den? Vart e den???" osv. Herregud vad läskigt. De kunde knappt gå. Enligt min mormor gungade det i 10 minuter!!!

Några bilder:

Tokyo Tower böjdes!!!












Jag har själv varit med om ett skalv som mätte runt 5rs, och det var läskigt nog.

Hoppas de flesta klarat sig. Snälla, klara er :'(

Hoppas det inte kommer mer... snälla

Plugg hela veckan

NO uppsats - Check! NO rapport - Check! Hemkunskapsuppsats - check! Franskaprov - Check! Jobba med bildprojekt i 6 timmar - check! Skriva på svenskauppsats - Check! Matteprov - Imorrn, check!

Ja, allt detta har jag gjort denna vecka, och det har inte äns gått 5 dagar efter lovet. Bra planering av lärarna...shit vad det suger. Aja, imorrn som sagt har jag matteprov och om jag inte får MVG på den är det ute med min framtid... eller nej men ledsen blir jag.

Sitter nu med nytvättat blött hår och låter det torka naturligt så jag får skitlockigt imorrn!

Min "look" idag:


 

 

Egoegoegoego tja!


Underbar dag!!!

Hejhej!

Imorse när jag hade jätte bråttom för jag dushade för länge, såg jag en spindel krypa på hårtorken. Det var så jävla läskigt och ingen var hemma så jag var tvungen att lösa det själv! Buhuu... Så jag rusade till köket och tog ett glas och kastade den mot spindeln och hoppades att jag skulle träffa och bura in den. Succeed! Spindeln var ju ett litet tecken på att våren nu börjar komma, och det är så underbart! Men dumt nog tog jag på mig en fucking DUNJACKA till skolan! Wtf?? Aja, jag fryser ändå så lätt så det var väl lika bra..? Eller är jag för positiv? Jaja, whatever.

Skolan började kl.9:35 och slutade kl. 13:00. Tänk er, bara 3 lektioner! Underbart, right? Men imorrn har vi franskaprov så jag ska plugga lite ikväll.

Såhär såg jag ut idag!

 

 

                          

Puss


Nails - Candy Dinosaur

Vill ni se hur mina naglar ser ut nu? Klart ni vill:

 

Oj, nu märkte jag hur mörka nagel-för-nagel bilderna var... får ta om bilderna så får jag ladda upp dem imorrn!

Aja, ni kan passa på att se mina ätbata (nej) örhängen!
 

Kramkram 

Lördagsgodis!

I lördags köpte jag fruktcocktail som lördagsgodis. Jag avgudar fruktcocktail<333 Skulle kunna leva på att bara äta det. Mmmmm... Sen köpte mamma massa pocky så de satt jag också och smååt på! Och glass, massor av glass! Glassen på bilden skickade min mormor från Japan<3 Egentligen e de jelly, men vi råkade frysa den... Gott ändå!

 

 

Okej, nu kommer massa hatare och säger "Vi vill inte veta vad du åt i helgen Erika!!!". Nehe? Alla kan väl inte gilla allt jag skriver. Like it or not, I'm writing about it anyway!

Kramkram


My Morning Routine

Det här är vad jag sysslar med på min morgon/kväll:

Dusha
 

Borstar tänderna


Hudvårdsprodukter


 

Torka håret


Föna, torka och föna igen
  

Sen massa hårfixande och hårprodukter...Done!
 

Kram

Asiatmys

Tjaa! Oj vad dålig jag är på att uppdatera, sorry y'all!

I onsdags hade jag som sagt sleepover med mina finaste vänner.

Först på morgonen åkte jag till Mika för att lämna alla sleepover sakerna, och sen åkte vi till T-centralen och träffade några människor, typ Angie, Mamika, Nicky, Kentaro, Dylan och Leo. Där tappade Mika sin iPhone och den gick sönder...


Sen drog vi vidare till riksdagshuset för att kolla på nån tråkig grej

Utsikten:
 

sen direkt till nån annan plats för att fixa lite saker!

Mika jobbar för fullt

Medan jag och Mamika äter upp Leos godis...

Sen åkte vi alla direkt till Mikas föräldrars sushirestaurang!



Och Angie lyckades smaka på allt som fanns
 

Sen hade vi filmkväll och åt massa sötsaker
 

Och pratade om allt mellan himmel och jord hela natten (Mika gillar tydligen inte att bli fotad när hon e trött..)


Och de som somnade fick sitt straff (Mamika visste inte att hon hade blivit klottrad i ansiktet när jag bad henne att le för kameran).


Vi hade skitkul<3

Kramkram

At Mikas

Sitter hos Mika och nördar medans hon fixar sig. Snart ska vi til riksdagen! Där ska jag träffa Angie och Mamika, sen blir det sleepover och vi kommer ha så jävla kul!!!
Aja, C ya lator Alligator!!!

Bio och Shopping!

Idag kollade jag på bio med mamma och mina småsyskon! Filmen hette Trassel, och den var 3D. Den var mycket bättre än jag trott. Man tänker ju lixom, "animerad film med namnet Trassel??? Hmmm... lite barnsligt kanske?" men nejdå, den var ärligt talat rolig! Vi var ju lixom tvugna att anpassa oss till min yngsta lilla minisyrra! Och vi ville ha en mysig dag tillsammans! Och så fick det bli!

Innan bion shoppade vi. Dagens köp:
 
 Alla 3 från Monki!

Sen köpte vi Clinique 3 steg treatment på Kicks. Och jag som hade lovat mig själv att sluta med all aknevård för jag får inte akne så ofta längre. Men det är så spännande med nya produkter, älskar det<3 Den kostade typ runt 300kr? Håller inte koll för mamma betalar för allt, kläder och sånt. Bortskämd? Neeejdå.
Har redan börjat använda! Hoppas det ger resultat... Men efter att ha använt Proaktiv solution 3 steps treatment, är det svårt att hitta något bättre!


...egentligen är det min dag att jobba i stallet idag, men jag hostar nonstop (det är något fel på mig, ska kolla upp hos doktorn), och får inte vara utomhus en lång tid. Så vi shoppade i Kista C! Sen någon timme i Stockholm.

Kramkram

RSS 2.0