Outfit - Town

Dagens outfit när jag drog in till stan!



 


Outfit - Edgy Shorts

Outfitsdax maybe?

Helkropps


Kavaj och blus/linne
 

Skor med låga klackar. Ville egentligen ha ett par typ 16cm, men då blir jag så himla lång!!
 


Mysterious Beauty

En liten photoshoot jag jobbade med för några dagar sedan. Modellen heter Hanna!




Snabbis

Tänkte lägga mig nu efter att jag bara kollat bloggstatistiken, men när jag såg den fina statistiken var jag bara tvungen att slänga in ett litet inlägg!<3

Gymnasiet går skitbra, lite svårt med alla naturämnen men det ska nog lösa sig till slut. Mår rätt bra i den nya klassen, kände ju som sagt ingen (förutom 2 pers men de har jag träffat nån gång på fest och sånt). Alla är så himla gulliga, och det känns så kul att vi delar samma intressen, för vi är ju en estetklass :)

Fotolektionerna är jätte spännande, längtar tills vi börjar "på riktigt"!! Imorrn ska vi ha våra första svenska och franska (ev. annat språk) lektioner. Undrar hur det blir...

Vill slänga in en bild... men venne vad... Aja här får ni en bild på en av mina babes<3 HAHAHA!


Photo: Getty Images/Courtesy of

Vännerna retar alltid mig för de påstår att han ser handikappad ut!! Men hur jag är tittar och tänker kan jag inte hitta nånting "handikappat" med honom.... Killar som kan sjunga dras jag till som en magnet! Haha! Asså sorry om det här inte var det ni ville se... But me likey :)

Skärgårdsmorgon

Imorse åkte syrran, mamma och jag färja till skärgården. Det var jätte mysigt, och vi stannade på ett café och fikade innan vi åkte hem. Det var bara ett kort "besök" för vi skulle strax iväg och rida, men man måste utnyttja sommaren till fullo!

Glömde min kamera... Sorry, inga bilder!

Hide and Seek

Bild jag tog och redigerade för någon vecka sen.


Quick Quick

Tja. Ska lägga mig nu, men jag hinner slänga in ett litet inlägg.

Imorrn drar jag till stan för att köpa några tidningar för att inspireras av sensommarens mode (japanska tindingar ofc!). Sen ska jag träffa världsmästaren i origami ("pappersvikning"). Vi artister hänger ihop, right? Nä men saken är den att min syrra ska gå på en av hans origamilektioner han håller i Sverige innan han resen hem till Japan igen. Det blir coolt att se honom.



Någon gång under dagen ska jag kanske bli fotad... Till vad vill jag inte säga än! Om jag inte ska bli fotad ska jag nog ta in en modell och fota själv. Haha... Estetnörd.

Nails - Summer Candy

Fixade mina naglar för några dagar sedan efter 2månaders paus. Pausen var väldigt viktig för mina naglar eftersom att det är VÄLDIGT skadade! Men nu är plågningprocessen igång igen!

 

Strength

Love me for who I am, not who I want to be.






Slooooooww....

Skolan var asseg idag.. Massa håltimmar att spendera med klassen man knappt känner så det kändes extra segt. Man har lixom inte mycket att snacka om, visst snackar vi hela tiden men det är typ helt random saker som bara kommer upp i huvudet. Aja, snart blir det väl roligare antar jag! :) Hon som jag var med mest igår var av någon anledning inte där, så jag hängde på ett nytt gäng. Typ astrevliga.

Jag träffade några från min förra skola på väg hem. Jag kollade på dem och log men de typ dissa. Asså fuck them, vissa människor förändras aldrig. Orka min gamla skola, gillade verkligen inte eleverna där, men vissa var schyssta, andra helt ok! ;) Men 20% av alla där vill jag bara få bort från mitt liv.


Outfit - Coke Side of Life

Min första outfit i gymnasiet! I'm still myself, keeping my own style. I won't change just to be loved.

 

 

Skolstart!

Imorse var jag helt skakig av nervositet! Satt på busstationen och bara skakade och var helt borta i huvudet, sen vågade jag knappt kliva in i skolan. Helt ny klass, och jag känner inte en enda. Jag satt och smsade för att försöka lugna ner mig.

Men all denna panik var helt onödigt. Jag träffade klassen och fick direkt massa nya vänner. Alla var jättetrevliga och det känns som en bra klass! Jag hoppas detta håller och det inte visar sig senare att alla är asdryga, men man vet ju aldrig. Man får bara hoppas!

Först skulle man samlas i aulan för upprop, men jag hittade inte dit! När jag väl hittade hade de flesta redan suttit sig och jag kände mig som lilla tönten som inte vet vart jag ska våga sätta mig. Men sen träffade jag Mika och då kände jag mig lite bättre. Hon har gått där ett år och säger att det är en bra skola ;) Jag satte mig bara nånstans och väntade på att de skulle ropa upp mitt namn. Ni anar inte hur nervös jag var då!


Run Erika, Run!

Har precis varit ute och sprungit! Nu ska jag ta en dush och förbereda inför skolan som börjar imorrn!

Doing Nothing

Idag drog jag hem till Sara och Nell! Vi gjorde typ inget speciellt. Skulle se en film de hyrt men de hade lämnat tillbaka den... Istället tog vi en nostalgi-runda. Vi köpte chips och dricka, gick runt till alla våra gamla skolor och bara hängde runt det området. Vi gick in till vår skola som vi precis gått ut, och stod och pratade med lärarna hur länge som helst (eller Sara och Nell gjorde det... De gillar verkligen att snacka med lärare...?). Jag kommer verkligen sakna vissa lärare där, de flesta var unga, och engelska-talande och kändes mer personliga, inte bara gamla läraren Björn och Lise-Lott eller vad de svenska lärarna nu heter... Kommer kännas askonstigt att kalla lärarna för deras namn och inte Mr. eller Ms. "efternamn"!

Sen hämtade vi N&Ss kamera och sprang runt och fotade sjuka bilder. Vi testade den där nya grejen alla verkar älska, nämligen planka. Min kommentar: Random.

Lite bilder...



Träna?

Har lite träningvärk i fotleden, inte så farligt. Igår sprang jag några km, kände att nu fan är det dags! Jag tränar ju aldrig, har gymmat 1 gång i hela mitt liv. Ush vad seg jag är!



Sen var det dags för jobbet. För er som inte vet jobbar jag i stallet 6timmar/veckan. Så igår sprang jag runt som en stressad galning nonstop runt, runt, runt i stallet för alla ska ha ens hjälp. Sticker jag iväg för att hitta saker åt någon elev möter jag 10 nya elever på vägen dit som ska ha hjälp. Stressigt? Ja. Hann inte äns äta middag! När jag kommit hem efter timmar av arbete nonstop fick jag äntligen äta! Bra träning antar jag...?

På fredag ska jag äntligen börja rida igen! Behöver verkligen ha tillbaks det där fyrpacket på magen... finns inte mycket kvar av den så som jag latat mig under lovet!


Outfit - Tomboy Summer

Min outfit i lördags när vi födelsedags-shoppade!

 

Face!

Update

Har helt tappat fattningen om veckodagarna... Har listat ut att nu är det måndag för klockan är över 4AM, men vi säger att det e söndag för jag har inte sovit än!

I lördags födelsedags-shoppade jag och mamma! Det var jättetrevligt. Såhär långt har vi köpt följande (ska shoppa mer):

Chinos från Boomerang


Höga shorts från Whyred


Tröja från Mexx


Fick 2 halsband av min syrra!


Sen åkte jag hem till Mika för att sova över. Angie och Mamika var också med, vår asian crew måste alltid vara hel förstås! Saknas en känns det som att en stor bit av oss inte finns med... Svårt att förklara. Aja, men vi hade askul och vi snackade om allt möjligt som jag verkligen inte kan skriva om här! Jag lärde mig saker som jag alltid velat veta om men har lixom inte hittat nån jag kan snacka om sånt med, men nu fanns det en så det var ju perfekt! Om vad det var kan jag inte heller skriva om. Jag gjorde ett försök att lära Mika tungtricks typ som att twista den, göra klöver osv, och hon höll på hela kvällen men det gick inte så bra... Det var väl det enda jag kan skriva om såhär allmänt på bloggen, haha!

När jag kom dit överraskade de mig med födelsedagspresenter! Gud vad gulliga de är :D Sen överraskade vi Mika med födelsedagspresenter (det var det vi förberedde i fredags som jag inte kunde skriva om ifall hon läser bloggen). Till henne köpte vi ett par solglasögon, ett halsband och ett linne.

Jag fick ett linne, shorts och örhängen!
 

Jag fick också en ascool väst från Mikas mamma! :)

Sen på söndagen var vi typ jätte sega... Men vi åkte in till stan tillsammans och där mötte jag upp Nell för vi skulle shoppa! Alla affärer stängde 5 så vi hann inte riktigt dock...

Kram


Outfit - Summertale

Dagens outfit var ett enkelt sött linne över ett par svarta jeans som slutar en bit ovanför fötterna, med ett korshalsband jag köpte igår! Jag vägrar tro att hösten är på väg.





Puss

Awesome B-day!

Tack för alla fina gratulationer jag fick via mobil, post och facebook!

Jag har haft en underbar dag. Vaknade av alla telefonsamtal jag fick av folk som ville gratta! Vilken mysig start på dagen :) Sen satt jag och latade mig ända till middag och tårta. Min mamma är bäst på att göra tårtor! Helt seriöst, typ finaste och godaste tårtorna ever! Haha :D Sen fick jag massa presenter av min bäbissyrra, hon och hennes kompisar hade pysslat ihop massa saker till mig i skolan. Gud vad gulligt! Hon hade köpt en påse godis till mig också<3

Ett kort syrran hade gjort + ett par vantar hennes kompis gjort. Aww


Ett spöke syrran gjort. Typ gulligaste saken jag någonsit sett!!! Den har hår på huvudet<333


Dagen avslutades med en myskväll framför TVn med snacks. Vilken awesome dag :) Imorrn ska jag iväg och födelsedagsshoppa med mamma! Jag hade verkligen ingen aning om vad jag ville ha, så vi ska shoppa kläder imorrn istället :D

Kram<3

Fyller åååår!!

Tjena! Nu är jag äntligen 16! Jag ska få ÖVNINGSKÖRA! Vilket kaos det kommer bli i trafiken nu, jag är ju lite klantig som sagt... Pappa ska bara fixa så jag har tillstånd att köra, vad det nu innebär, sen drar jag ut på vägarna och racear som en galning!

Gissa vad? LPs brorsa Sebastien grattade mig! Blev fett glad :D LP (Longineu Parsons) är Yellowcards trummis, samt är också med i bandet LPMD. Även före detta trummis till Adam Lambert. Hur awesome är inte det?! Sebastien sa också förut att han haft en cruch på mig, fett gulligt<3 Han är boxare och "konstnär", deras pappa var typ rankad som världens bästa saxofonspelare. Talangfull familj!

Longineu
  

Sebastien
 



Nu ska jag njuta av födelsedagen! Lator alligator!

Haha!



Sådana kommentarer tröttnar man aldrig på! Haha!

Folk får gärna kommentera mitt utseende, blir alltid lika glad. De hojtar till från bilen, tutar, kommer fram och pratar osv. Bara jag håller mig undan lite och har pepparsprej i väskan. ;D

Remember kids, don't ever follow a stranger when they tell you to!

Outfit - Secret Key

Min outfit idag såg ut såhär!

Lite kallare väder ute så en lång kofta passade perfekt över linne + shorts!
 

  

I'm a diva

Skitnatt

Snabbt inlägg här, ska strax iväg till bussen.

Jag stod och dansade framför spegeln till 1, sen gick jag äntligen och la mig. Men jag vaknade 3 och kunde inte somna om!!! INTE EN ENDASTE BLUND!

Jag har alltid jättesvårt att somna, min hjärna tänker för mycket. Jag brukar ligga hela nätter och komma på ett helt filmmanus utan att somna, även fast jag ligger i nästan 10 timmar och blundar. Helt sjukt asså, kanske borde börja ta sömnpiller...?



Kram

Quicky

Ska gå och göra mig iordning för jag ska redan lägga mig. Ska upp tidigt imorrn för att jag ska in till stan och träffa några vänner jag inte träffat på flera månader! Ska bli askul!

Kram

Snacka Snusk

Snacka lite snusk lönar sig visst. Läsarrekord igår. Ska man tacka eller ska man vara creeped out? Folk som känner mig brukar ofta ge mig pinsamma tystnader när mina skämt blir för snuskiga. Dags att nån uppskattar det lixom? Fick dock censurera REJÄLT i bloggen...

Aja, see ya dirty people<3 You know how much I love you

Little more conversation, little less action please

Halo.

Min film släpptes för några timmar sen, fett nice! Nu är den bara att vänta på att pengarna ska rulla in och allt ska gå bra nu. Haha, nej men att jag skämmer ut mig framför folk över hela världen är liksom vad jag gör, I'm born to entertain. Min första komedifilm jag skrivit så den är fett B men jag gillar gun fight scenen; mycket oljud och lite blod.

Bloggade inte igår, men det finns inte mycket att skriva om gårdagen. Snackade med Sara i telefon i minst 2 timmar om allt möjligt, chattade sen i kanske 3 timmar, både viktigt och onödigt snack. Hur mycket vi saknar varann, hur fulla våra vänner blev, snygga killar, kläder, shopping, skvaller, folk som gör oss avundsjuka, träning, sexiga tjejmagar (straight talk), Saras sjuka sexlek med hennes nya kille (HAHAHA!), vilka som ligger och väntar i min säng osv. Okej, vi är inte horor... men jag menar, det är sommarlov och hittar man en snygg kille så gör man. SÄGER INTE MER! Gah... mina skämt är så snuskiga.
Update: Det blev konstigt snuskigt så jag fick stryka öve det...

Asså förlåt, men jag hittade ingen bild som passade min kategori. Denna var den minst snuskiga.

Aja, skönt att få ett rejält snack med Sara efter att inte ha snackat (förutom sms och chatt) i över 2 månader!

Puss


Zoo

Idag drog min familj och grannfamiljen på zoo. Jag var helt insatt på att ta skitsnygga bilder som jag sen kan redigera och lägga upp. Jag tog med min kamera, och en jättestor lens, hade laddat batteriet från natten innan. Gissa vad jag upptäcker när vi väl är framme efter 2 timmar och jag tar upp kameran för att börja fota? JAG GLÖMDE MITT FUCKING BATTERI!!! Där står jag med en 2kgs kamera, helt i onödan. Ingen var förvånad, alla sa bara "Typiskt Erika. Jag är inte alls förvånad." Okej, jag är väldigt glömsk.

Som tur var hade jag min mobil med mig, med kanske plats för 14bilder till (min mobil är alltid fullproppad med allt möjligt från porr till... skoja ba, men den är full).

Fick turen att se tigrar 1m ifrån!


Så sött!


Skumma fåglar...


Jag var helt insatt på att få se vita tigrar också, eftersom jag älskat de tigrarna sedan jag var väldigt liten. Vet inte varför, men de är så facinerande! När jag var liten kollade jag på bilder på vita tigrar med stora ögon och tyckte att det var en av det finaste djuret jag sett. Men djurparken hade troligen sålt dem, jag som ville se en live!
(Det finns bara 200 vita tigrar kvar i hela världen. Satt och grät inombords när jag läste om alla utrotningshotade djur. Önskar att jag kunde göra någon stor skillnad för djuren....)

Kram


Forest Beauty

Bild jag tog och redigerade idag. Modellen heter Hanna.


Strong

En bild jag tog och redigerade igår natt.



Rebel

Gjorde detta örhänge idag! På plectrumet står det "Rebel". TOTALT UR FOKUS, haha!


Snygg va?

Last Scene

Dagen började med dush och ansiktsmask, sedan var det dags att filma de allra sista scenerna på vår film!



Filmen släpps 10 Augusti!



KRAM


Skit

Idag har jag mått skit. Har varit trött men ändå inte. Jag försökte smygsova i soffan men jag kunde verkligen inte somna, hur trött jag än var.

Kan man se mer död ut än såhär på morgonen?


Vi hade en gäst till 3AM, kan nog vara därför. Om jag hade vetat att hon skulle komma kunde jag lagt mig innan 5AM dagen innan. Hursomhelst så fick jag en liten present av henne från japan!



Supergulliga trosor! På tal om presenter och stringtrosor, fattar inte när folk tycker det är "pinsamt" att ge "vågade" presenter. Jag har fått massa "vågade" presenter av olika personer, men det är bara bra med underkläder för de har man användning för! Samtidigt är det roligt att de alltid skrattar så himla mycket när man öppnar paketet. Haha! Min kompis gav sin killkompis ett par stringtrosor, BH och genomskinligt nattlinne. Shit vad kul det var att se hans ansikte när han öppnade presenten!

Aja, pussåhej

Pretty



De går högt upp men ändå inte. Skitsöta, right?

Outfit - New York Chick

Lite lättklädd idag? Det var ju så varmt!



Kram


Shoes, shoes and shoes!

Min shoeshopping addiction kom så plötsligt. Under det senaste året har jag fyllt mina hyllor, golv och hall med SKOR!!

Snart är den långa vintern här, men bakom mig finns hyllor fyllda med heels. Shit, vet inte vad jag ska ta mig till. Vill liksom inte trippa runt på isen i klackar och bryta alla ben i kroppen, så klantig som jag är. Kan ingen uppfinna ett par snygga vinterskor som man kan gå i snön med?! På vintern är boots det enda jag har på mig. Jag totalälskar boots, ni vet sånna med snöre där fram med en "rockig" stil? Sånna bär jag hela vintern lång, men även en sån bootsälskare som jag tröttnar på det till slut.

För några dagar sen såg jag ett par jätte fina Fred Perry-skor, var bara tvungen att ha dem. Och då hände det igen, ännu ett par sommarskor. Men jag behövde ännu ett par utan klackar......faktiskt.

Har redan använt dem ett par gånger. Skavsår gör ONT!
 

Puss

Eventful Day

Jag lyckades bättra lite på brännan idag på stranden. Eller rättare sagt "bränna djupare"... Efter några dagars boende vid Los Angeles strand vid Pacific Ocean (nära Malibu, ni som ser på 2½Men haha) går det nog inte att bli brunare än vad jag är. I alla fall inte under Sveriges sol. Men jag vill inte förlora min solbränna innan skolan börjar fick jag bränna fast min förra bränna. Ja, ni fattar nog vad jag menar! Riktigt varm dag idag i alla fall!

Så chokladbrun som jag var gick vi sedan på bio och kollade på Mr. Popper's Penguins. Tyckte filmen var riktigt rolig! Skriver nog en review lite senare, men har massa reviews på kö redan...



Kram


Relax, don't do it

Idag har jag bara chillat. Är lite trött i huvudet efter filmredigeringsdagarna, men så beroende som jag är satt vid redigeringsdatorn vid 1 på natten och ville redigera. Men av någon anledning ville inte den superstora filen komma fram, så jag gav upp till slut.

Chillface


Jag köpte ett par ridhandskar och ridstrumpor idag också. Det behövdes verkligen då mina har några tusen hål. Efter en månads användning går de sönder, hur bra kvalité jag än köper...



Jag saknar mina vänner. Alla är bortresta eller jobbar hela dagarna. Vill liksom ut och galna till mig som vi alltid gör. Men den 11e ska jag träffa några. Vad vi exakt ska göra kan jag inte skriva, men vi ska planera en sak för en annan fin vän. Det blir askul!

Imorrn ska jag gå ut och ha en tjejdag med mamma och syrrorna. På kvällen ska vi på bio! YAY!

Kram

Editing Process

Idag har jag spenderat runt 8 timmar på att redigera den kommande filmen. Kan ge er några sneak peaks!





Kram

RSS 2.0