Preparation

Idag har jag varit och testat ytterligare några kläder och smink för the fashion show! Sen tränade vi på själva catwalken. Emellanåt satt vi och proppade oss fulla på all godis de hade förberett. ...och min fot känns lite bättre. Måste fortfarande halta runt, och idag fick jag skippa ridningen, men förhoppningsvis går det över snart! Det kommer bli så kul på showen!

Jag orkar inte skriva mer just nu, jag mår lite dåligt efter another jerk kille. Ska lägga mig och kolla på How I met Your Mother och förhoppningsvis somnar jag utan att behöva tänka mer.


Trötta jag efter showförberedningen


Puss.

Ouch

Ni anar inte vad som hänt... Jag har fan stukat foten och det gör så jävla ont! Jag skulle ut med hunden, och det var bäckmörkt och så trampade jag typ i ett hål 10m från mitt hus i en backe och foten hamna så jävla fel och det gjorde så himla ont! Jag kunde inte stå upp så jag la mig mitt på vägen och först hade skitont och ba "AAAAAAAAH!" för jag kunde ärligt talat knappt andas, sen började jag gapskratta för det var så jävla papetiskt(syrran var med mig, det var inte så att jag låg och gapskrattade högt för mig själv). Trodde först att jag brutit den för det gjorde oförklarligt ont.

Jag visste att något skulle hända innan den stora dagen (fashion show). Jag är så otroligt arg på mig själv och min klumpighet och otur!!!!!! GAAH, vill bara skrika helt seriöst... Om det här inte går över till fredag får jag nog inte jobba för de vill inte se en haltande modell på scen. FUCK JÄVLA SHIT!!! Sen ska jag gå på söndag också. Nu kan jag bara hoppas.......

                                     Jag vill gå, jag vill gå, jag vill gååå!!!
                            

Shoe Addcition

Som många vet är jag helt kär i skor. Jag har typ inte shoeshoppat på aslänge, och hittade 2 skor online som jag tror jag ska klicka hem! Har aldrig köpt skor online för det är så svårt med storlekar och jag har inte tålamod och ork att skicka tillbaka osv. Men nu ska jag ge det en chans!

Ett par Jeffrey Campbell och ett par röda (självklart med klack) blir det nog. Hösten har ju kommit och jag behöver fler höstskor med klack!!

Hare great, nu är det LOV<333


Q&A

Anonym om Outfit - Sun Tall:

vart har du köpt din jacka? jättefin!



Tack! Den här jackan kommer från Zara. Tror dock inte att de fortfarande säljer den för jag fick den för några år sen. Men det är först nu som jag börjar använda den flitigt! :P



Anonym om Daniel Hechter:

var har du köpt din skjorta? :)


 

Den här skjortan fick jag låna av min syrra, och jag tror den kommer från H&M. Tänker härma henne och köpa den för den är så jäkla snygg! :D

Puss

That's What Girls do


Confusing

När jag inte träffat honom på flera dagar saknar jag honom. När vi är tillsammas är jag alltid jätte jätte glad. Hjärtat slår inte snabbare, det pirrar inte i magen, men jag vill spendera tid med honom så länge som möjligt, och det är svårt att skiljas åt. Vad fan är det för känsla? Hjärtat slår inte snabbare vid hans sällskap, men han känns mer än bara en vän. Hjälp...


Camera Whore

Igår tog vi en sväng ut för första gången med den nya båten!
 

 

Idag fotades jag för ett "klädföretag" (venne vad det heter) jag ska catwalka för nästa vecka. Först sminkades och fixades jag i någon timma, innan jag fotades med olika outfits. Jag har fotats för dem en gång innan. Ni anar inte hur mycket jag älskar att sitta och bli fixad utan att själv behöva röra ett enda finger. Vi blev så bortskämda med massa godis och snacks och så himla många fina kopimanger om hur fina vi är. Åh, love<3

Vi får se vart de bilderna hamnar, är inte helt säker vad jag gett mig inpå, haha. Men har inget emot att de hamnar lite här och där över nätet.

Det är sjukt galet vad jag ska ha på mig. Jag ska inte avslöja något, men det är lite... galet? Fan vad jag älskar sånt.

Catwalken pågår i 2 dagar. Jag vill tyvärr inte säga var och när, för det finns människor där ute som jag inte vill ska "stalka". Hoppas ni förstår!

Tyvärr har jag inga "behind the scenes" bilder för vi var så upptagna och sprang fram och tillbaka. 

Daniel Hechter

Min outfit den 21a Oktober. Daniel Hechter -byxor och ärmlös skjorta.

  

 


Movienight

Jag har inte bloggat de senaste dagarna, har faktiskt ingen bra ursäkt, haha. Igår (fredags då klockan är 4 på morgonen nu) bowlade jag med klassen efter donkenlunch med ett gäng människor. Var skitkul att bowla :)

Idag var jag hos Filip lite spontant och åt middag och var där till typ 1. Vi kollade på film hela kvällen.


Filip, jag och tönt


Det var väl det! Har massa outfitbilder på hårddisken jag måste lägga upp, men kommer inte åt dem just nu så det fixar jag senare!

Puss


Sometimes these cuts are so much deeper then they seem


Kväll

Sitter med min favvotidning och försöker komma på några coola outfits. Eftersom att jag precis duchat droppade det ner från håret och tidningen blev helt blöt :'( Men nu sitter jag med en stor handduk runt huvudet istället. O så intressant.

 

Igår var jag hos Anna med Lucy. Vi lagade lunch kl 3, fan vad hungriga vi var! Köttbullar, makaroner+pasta och sallad blev det. Gott! Sen målade vi naglarna. Jag fixade bådas naglar, och jag ska lägga upp bilder senare, men Lucy har de i sin mobil så hon måste skicka först.

Skitkul var det i alla fall! Puss.

Här tog det stopp

När jag äntligen snart var framme med bussen hem efter den jätte blöta och kalla dagen, slutade motorn plötsligt att fungera, så jag fick gå hem i regnet... Skitkul.

Imorrn ska jag springa coopertest, och jag kommer såå faila för jag har så dålig kondition och typ nån astma(?!), har inte kollat upp men det är något jävla stort fel på mina lungor. När jag är förkyld har jag alltid efterhosta i minst 1månad. Såå fel, right??

Aja, nu ska jag ta av mig mina mysiga fejkglasögon och dusha i superhetta så det bara ryker om mig när man kommer ut.

Sorry for the smoke, I'm just that hot.


Fika med tjejerna

Sitter med Sara och Sara på ett Café i stan och fikar. Det ösregnar ute, mysigt när man är inne i värmen. Sen ska vi ut och shoppa! Får hoppas att jag inte halkar med mina 1m höga heels!





Puss

Running around like a clown on purpose

Sitter och lyssnar på MIKA. Love him!<333

Igår gick jag upp typ 10, och stack och gymmade så jävla hårt. Har aldrig gymmat så mycket i hela mitt liv (iförsig har jag bara varit på gym 2ggr EVER, men om man tänker all träning). Sen tog jag tåget in till stan och träffade Mika, Angie och Mamika och fikade en stund och pratade om allt mellan himmel och jord, as usual. Sen fick jag jättebråttom hem för jag skulle rida, men mamma var snäll och hämtade mig på stationen med alla ridkläder så jag bytte om i bilen. Stressigt!

Idag träffade jag Astrid, Daniel, Jaro och Hanna. Vi smet in till en cafeteria i en kyrka(haha!) och satte oss och snackade. Sen drog vi ut och typ klättrade..? Folk var inte glada att se oss hoppa omkring, oh well. Efter det drog vi in på donken och några köpte hamburgare, innan Astrid och Jaro åkte hem. Hanna, Daniel och jag gick runt lite i centrumet och försökte hitta en mössa till Daniel, utan resultat. Jag har i alla fall tvingat honom att köpa en neongrön, -gul, eller rosa mössa. Hoppas han köper det för det är SNYGGT! Vi har bestämt att typ åka in till stan eller nån annan stans nån gång så ska jag plocka på en outfit till honom som han ska ha på sig. Fan vad kul!! Boots är ju då ett måste asså! :D

 

 


Weekend

Har haft en jättemysig dag! Först stod jag på en busstation och väntade på en buss som inte skulle komma på 20min, så jag sprang runt och tog mysiga höstbilder. Sen träffade jag Daniel i stan för att klättra. Hans kompisar skulle tydligenn inte komma, men det var lika kul ändå! Man fick jävligt ont i händerna dock...

Efter att ha klättrat i nästan 2 timmar drog jag vidare för att träffa Sara. Nell var också där så vi shoppade alla tre. Det blev dock ingen bio för vi hittade ingen film vi ville se, så vi gick till tacobar för att äta istället.

 



Av några anledningar kunde inte vi vara med på födelsedagsfesten, men vi gick dit för att bara hälsa på människorna där, de skulle ändå på nån pub efter som vi inte kommer in på. Vi 3 threw a party ensamma så vår helgfest var ändå avcheckat!

Sen gick vi i mysiga höstmörkret runt kl 9 igenom folktomma humlegården. Vi hade det jätte mysigt, innan polisbilen kom. Vi blev asrädda och började springa som galningar, innan vi stannade för att vänta in polisen. Vi vart ju lite konstiga, och likaså när vi pratade så han trodde vi var skitfulla och ställde en massa frågor.... Myset var förstört.

menmen, vi hade skitkul! Som vanligt, hah! Och vi slapp åka med polisbilen hem! -check!


Outfit 12e Oktober

Lång skjorta, smalt bälte, svarta strumpbyxor och heels.

Oh Happy Saturday

Känner nu att kylan börjar komma, om några veckor kommer snön. Fy fan vad äckligt med snö. Blött, kallt och halt. Det enda positiva är att man kan åka snowboard och pulka. Måste traska runt i platta skor utan klack, snyft..

Jag för några dagar sen när det var 0'C ute!
 

Imorrn ska jag klättra med Daniel och hans kompisar. Jag har klippt av mina stackars naglar så nu har jag korvfingrar, haha! Hoppas det är värt det!

Senare drar jag vidare och träffar Sara för shopping, sen ska vi springa in på bion och se på nån film helt spontant. Senare på kvällen blir de födelsedagsfest med ett gäng roliga människor! Wiho!


Indipendent

Jag vill passa in genom att inte passa in. Vill inte vara som alla andra, vill vara en tjej som tänker lite "outside the box". De flesta säger att jag är just denna tjej. Unik och cool får jag ofta höra, och det blir jag så otroligt glad över. Jag älskar ju att ha på mig saker som andra inte har/vågar ha på sig.

Visst vill jag passa in, jag vill ha mitt gäng, och inte känna mig som the third wheel. Fejka ett leende är lätt, men även om jag verkar säker och hyper, känner jag alltid att folk inte accepterar.

Problemer är väl att jag alltid vill ha ett gäng vart jag än är. Men de andra verkar ju ha det, varför kan inte jag? Jag har lagom många grupper, men känner att jag vill ha en i gymnasiet. Det har liksom inte klickat. Jag har hittat massa skitroliga människor jag så gärna vill vara med, men ibland känns det lite som att jag kastas runt mellan grupp till grupp. Orsaken är ju egentligen säkert att det är jag som går runt, och "kastar runt mig själv". Men om jag hade självförtroende skulle jag våga stanna.

Ge mig självförtroende. Du som har överflödig, bara tryck i mig en del av ditt. Jag vill våga, jag vill sluta tänka för mycket. Jag vill sluta vara blyg.

 

Studyyyyh

Pluggar... Längtar till fredag för då är jag fri från läxor och prov. Behöver ha något att göra akut då. Ring mig någon om ni vill hitta på nått! Skriver inte numer här men fråga mig på facebook ni som har mig där och SNÄLLA SYSSELSÄTT MIG!!!

I helgen blir det fun, whaowhao!

Vill leva i nuet...

Det har inte hänt så mycket intressant i livet på sistone, jag har ju varit sjuk och varit hemma. Skittråkigt.

Igår skulle jag träffa filmgänget och börja jobba med mitt senaste manus, men den här skitförkylningen ville inte försvinna så det blev inställt. Förhoppningsvis ska vi träffas på onsdag! Imorse skulle jag in till stan och träffa Angie, Mika och Mamika, men min skitförkylning........ Vi bestämde oss för att ställa in det och istället träffas nästa vecka allihop, så gulliga de är <3 Det enda jag gjort idag var att rida.

På tisdag och onsdag har jag skitstora prov, och kan inte göra annat än plugga...

Ligger bredvid mig just nu...


Men på lördag kanske jag ska träffa Daniel och 3 av hans kompisar jag aldrig träffat och klättra! Kommer bli skitkul, jag har aldrig gjort det förut. Hoppas de har tålamod med mig, haha! Efter det ska jag träffa en massa människor i stan och fira Tommys födelsedag. Mys<33

Tommy e en hora, that's why we like him~<3 Haha!
 



That's what's up. Sorry för tråkiga uppdateringar på sistone, men när min jävla förkylning försvunnit ska jag festa nätterna lång!

Puss.

Home

Har precis kommit hem från en middag med massa trevliga människor. Sen såg vi en film på deras skitstora hemmabio, en sån vill jag ha, nej jag SKA ha en sån!

Åkte hem extra tidigt för jag skulle plugga.... men fan, orkar inte! Har så himla mycket i huvudet nu att jag inte kan koncentrera mig... Men jag ska försöka. Tjo!


Omfg....

Typ 99% av alla killar jag crushat på har senare visat sig vara gay, och jag överdriver inte. Men shit!! Nu har jag hittat nån faktiskt STRAIGHT som är söt, bor i sverige, svart färgat hår, boots, och bögig. <333 Nu är jag lycklig!



Nu fan ska jag ta honom...


Chey

Sitter hemma och kollar på Sex and The City, äter choklad och storgråter.

Ja, jag ljuger. Men jag kollar på sex and the city (för 3e gången) och äter choklad. Marabou Cookies and Cream. Nomnom<333 Btw så saknar jag New York jävligt mycket när jag kollar på sånna filmer...

Jag är så jävla sjuk. Mår skit,skit,skit. Ville verkligen försöka gå till skolan idag men kände att det var absolut omöjligt. Kommer faila på alla prov vi har nästa vecka känner jag... Det är ute med mig. Har totalpanik!!!

Aja... Ska krypa in i min stora filt och kolla vidare på filmen. Puss


No givin up when you're young and you want some

Söt pojk. Bisexuell pojkvän, vore inte det något? :)



Knas

Gulligt av folk att bråka om mig<3 haha


För fan jävla skit #¤#&"/!!!

Mår så jävla dåligt. Ont i halsen, huvudet och hela kroppen, täpp i näsan, stressad osvosv. Hade typ feber igår kväll, och imorse också men jag gick till skolan ändå! Fan... Var inte 100 på feber men jag hade ont i lederna och mådde jättedåligt så det tyder ju på det...

Imorrn måste jag stanna hemma för att bli lite friskare, enda dagen vi inte har fysik så det är ju typ bara torsdagar jag kan ligga hemma och vara sjuk... Men jag ska plugga hemma till ett stort SKITSVÅRT fysikprov vi har nästa vecka så ingen vila här inte. :(

Aja, nu måste jag sova för jag svimmar snart. Jag lägger in några egoz på mig, mwihi!<3

 
 

A superwoman chick, you know that I am

Idag fixade Sara coola men lite skumma tidningkläder på mig!





Riktigt kul, tills jag tvingades ut i kylan utan kläder när jag kände mig febrig... haha!


I guess you missed me

Jag sitter här i sängen med en smoothie i handen och tänker på mina fina vänner...

Nej fan, jag skoja bara. Nu är ni lite trötta på cheesy Erika 'aight? Nu känner jag att jag borde skärpa till mig och bli lite fierce igen, haha. Lite gulliga inlägg kommer jag slänga in då och då, det får ni leva med för jag har en lite gullig sida jag också. Jag kan ju inte gå runt och vara jävligt cool hela tiden!

Jag med vännerna på Debaser Medis November 2010. En av de bästa nätterna ever<3


Skämt åsido... Imorrn ska jag träffa Sara och sätta på mig hennes senaste skitcoola designs och ha en photoshoot sen. Hon är en trevlig oh snuskig tös att jobba med. Bilderna kommer nog bli lite body showing, hoho! Menmen, riktigt kul kommer det bli, och hon ska få pyssla med mig rejält! Älskar att bara stå där och alla kläder, hårfix och makeup slängs på. Nomnom<3

Just give me one more chance to make it right

Åt 3 nybakade kanelbullar till frukost. Fin start på dagen. Nu sitter jag och lyssnar på Maroon 5 medans jag pluggar fotografi. Inte för att jag vill plugga, utan för att det var en läxa, men den här gången är det helt okej, foto och film är det enda jag inte har mycket emot att plugga. Artisteri är det jag vill hålla på med resten av livet, men det är inte många som tror att min framtid som artist kommer bli bra. Det är hård konkurrens och svårt att försörja sig med. En av miljoner klarar det, men om jag bara ger upp blir jag bara noll i miljonen, right? Varför ska jag ge upp?

Åter till ämnet så är det här en fin söndag. Ännu finare skulle det vara att vakna med en fin pojk vid min sida. Någon som kan skratta åt mina sjuka skämt, någon som kan acceptera min konstighet, någon som får mig att känna mig fin. Det är väl inte helt omöjligt? Eller är det?

Problemet med mig är att jag har tendens att stöta bort alla killar som någonsin varit det minsta intresserade av mig. Jag ser ut att ignonera, men sanningen är att jag är enormt blyg. Jag har ärligt talat aldrig träffat någon blygare än mig. Och när jag väl vill säga något blir det bara fel.

Jag vet inte vad det är som orsakat mitt dåliga självförtroende. Jag har inte haft det lätt i skolan, har aldrig känns att jag passar in, försen nu i gymnasiet. Jag har alltid varit den där sjuka tönten som aldrig snackar. Varför? För att jag är så rädd att saker ska bli fel.



Självförtroende är inget man bestämmer sig för att bara skaffa. Det tar sin tid, om inte en evighet. Har blivit erbjuden massa modelljobb lite överallt, men jag har aldrig riktigt tackat ja. Folk kommer döma mig, ständigt kommer folk tänka "Varför är hon där? Hon passar inte in." Men i vinter kanske jag åker till japan och jobbar för en av japans största modetidningar, eftersom att min modellscout tjatar. Det känns väl bra, lite fin får jag väl känna mig? Det här är första gången jag någonsin sagt det här med modelljobben, kände att det kanske var dags nu. Har alltid varit rädd att folk ska döma, men nu orkar jag inte bry mig. Japan, here I come.


Outfit 29 September

Ute


Inne (fail fokus)

Din för alltid

Vill bara uppleva den känslan


Fixtrixat!

Bloggdesignen är fixad. Ser helt okej ut faktiskt, eller vad tycker ni? Headern är en bild som togs i New Jersey i somras, ska ha den bara tillfälligt tills jag hittar något bättre!

På tal om New Jersey, jag lovade ju er för länge sen att lägga upp några av de tusentals bilder jag tog från när jag reste runt USA! Men jag måste ha mycket tid för det, då jag måste välja ut några få bilder och försöka skriva så många platser som möjligt jag var på. Ni får ha tålamod, men det kommer!

...men ni kan alltid få sneakpeaka på en dålig bild från Las Vegas!


Bloggdesign

Jag vet att ni har tröttnat på min bloggdesign, ska försöka ändra så snart jag kan! Hoppas på ikväll efter fotoplugget och filmredigeringen!

Osminkadtjej-boost!



I'm still in love but all i heard was nothing

Parfymen som jag använde bara för att det påminner om dig har jag slutat använda. När allt känns hopplöst finns det inget annat än att ge upp. Jag med en kille går antagligen inte ihop. Men aldrig ska jag sluta älska dig.

Kalla mig inte besatt, det är bara det att jag blir kär så lätt.


RSS 2.0