It's Friday

Skolan slutade kl 5, med tre timmars fysik som sista lektion, i Vetenskapens Hus i stan. På en fucking fredag, bara för att vi naturare satsar.

Jobbigt asså... Jag kom hem lite innan 7 med huvudvärk. Kan man må bättre på en fredag??

Aja, nu ska jag ta en dusch och kanske skypea med en vän, för mitt osminkade face är så jävla fräscht! Imorrn blir en kul dag i alla fall.

Inlägget avslutar jag med en bild på världens hetaste kille och hans man. Ja, de är förlovade, och har barn (tvillingar!!) <3


Perfect Everything

Har köpt ett par dödligt snygga boots. Just de bootsen jag trodde bara fanns i mina drömmar. Har velat ha just ett par sånna sedan flera år tillbaka, och idag hittade jag dem för 1595kr på Rizzo. Får hoppas att de håller länge. 



De är så äckligt heta. Köpte även ett par Perfect Jeans inne på Gina Tricot. Glad färg, glad Erika.



Oh happy day~

Add Some Happiness

Glada naglar! Nagellacken fick jag av Mika <3


Söt

Mysig han är <3


The Ring

Jag är förlovad!!! Skämt åsido, fick världens finaste ring av Nell <3

Bloggar mer imorrn, nu ska jag faktiskt sova, så duktig som jag är.


Helgen

Hoppas ni haft en trevlig helg. Min var helt okej. Skulle ha myskväll hos Sara J med Sara W från lördag till söndag men det blev inte av för hon skulle träffa sin brorsa. Men på lördag morgon träffade jag Mika, Angelica och Mamika. Vi bestämde oss för att vara i Japanska Skolan som vi gick ut förra året, och hjälpa till för de hade nån speciell dag där de skulle göra mochi. Om ni inte vet vad det är så googla! Och självklart fick vi äta mochi också. Sen bytte vi "julklappar". Jag som är seg som vanligt har inte hunnit köpa något än, men nästa gång vi ses så jävlar! Angie hade inte heller hunnit köpa till mig så jag var inte helt mobbad.



Tröjan till vänster och linnet i mitten hade mamma köpt hem när hon var i stan, och frågade om jag ville ha dem. Självklart fick de en plats i min garderob! Den svarta tröjan till höger var en present från Mamika!


Nagellacken fick jag av Mika! Helt underbara färger, har den orangea och guldiga på naglarna nu faktiskt!


...och vad är en helg utan godis?


Piece.

Outfit 18e Januari

Har alltid varit en tomboy innerst inne. Ibland väljer jag att visa det! (stökigt rum och hylla med gosedjur, bjuder på den!)













Sötaste tröjan in history, right? Haha..!


18e Januari

Jag var ledig i måndags, tisdags och onsdags, skönt! Såå, i onsdags drog jag in till stan med Nora! Shoppade, och fikade. Vi satt på plattan i t-centralen och åt tårta och kakor. Haha, så jävla skön hon är den tjejen. Köper tårta på Hemköp ;P

Jag köpte ett par skor från Aldo, de är 2 die 4, gosh vad söta de är! Ännu en anledning att längta till våren!







Outfitsbilder i nästa inlägg!


Perfekt till en hungrig fredagskväll


Allt känns så rätt












Loving Life

Allt känns så jävla bra just nu. Händer roliga saker i veckan, fått helt okej betyg, kommit över de killar jag velat komma över, lärt känna nya underbara människor, inte långt kvar till alla hjärtans dag (<333), ledig till torsdag, har underbara vänner, underbar familj, underbart liv. Nothing can pull me down <3


15e Januari

Laserdome med klassen! Fan vad kul. Kl. 19:00-23:00, 4 timmars spel, fun fun! Bara älskar min underbara klass.

Tyvärr inga bilder..

Silly

Lite bilder från 13/1





Bättre kvalité och fler bilder kan ni hitta här: www.erikaart.deviantart.com

Puss!

13e Januari

Fredag den 13e, omagawd...

Nej men allt gick bra. Åkte skridskor med klassen på idrottslektionen, jag suger på det. Kan inte tro att jag var så himla bra på det när jag var liten, hoppade, snurrade och åkte skitsnabbt. Nu känner jag mig bara som bambi på hal is...

Hade bestämt med Sara att träffas efter skolan, men det blev inte av för hon hade dubbelbokat. Jag fick total damp på henne för jag hade ju ställt in allt annat jag tänkte göra den dagen för att träffa min bästa vän, men när jag hade slutat och tänte gå mot hennes skola för att möta upp henne messade hon och sa att hon inte kan. Oh well, sånt händer väl ibland. Så jag åkte hem och fotade lite istället. Bilder kommer med annat inlägg!

På kvällen åkte jag till Astrid med Nell för myskväll med film och tv-spel, och massa snacks och dricka förstås. Mitt i natten fick vi för oss att gå ut i kylan och ha lite kul. Kröp under elstängslet till en hästhage och sprang runt som galningar på isen, sen la vi oss på varandra mitt på vägen för jag vet inte vad..... Också sånt som händer antar jag.. Sov hos henne och dagen efter var allt lite segt...



Astrid och jag ....

Nell och jag... Myspys


That's what friends do!

Lite freak out när jag spelade Black Ops. Zombies är läskiga, OKEJ?!



Kramar


11e Januari

Astrid ville bli fotad så självklart ställde jag upp! Blev riktigt fina bilder om jag får säga det själv :)




10e Januari

Åkte med fotoklassen till en fotostudio i stan och fotade galet mycket. Var så himla kul, måste absolut göra om det!!!

Först fick vi testa lite fototeknik på en skyltdocka


Lucy, Dominika och jag jobbade ju ganska så oseriöst.. hahah


















Den 7e Januari

Drog in till stan med Sara och Nell. Shoppade, fikade och snackade om allt mellan himmel och jord. Tänk vad mycket det är som hänt när man inte setts på typ 3 veckor! :O


Inläggsstorm

Tjaa. Har inte bloggat på en månad typ? Förutom det senaste inlägget som handlade om ingenting haha. Nu kör jag ett inläggsstorm med lite grejer som hänt den senaste veckan! Sen får jag fixa ett inlägg för Japan-resan också.

Black Ops

Long time no see! Sitter hos Astrid med Nell och spelar Black Ops :) Har sovit här också, galen kväll igår hahah.. Ska spela vidare nu, skriver mer när jag kommit hem.

Puss


RSS 2.0