Kläder jag MÅSTE ha!!!

Har sett massa skitsnygga outfits på olika artister jag bara MÅSTE ha!! Här är bara några få av dem:

y100jb_gift
Hans byxor och handskar

Denna jackan. Vet EXAKT vart jag kan få tag i den: Gucci!!

Glasögonen SÅ FREAKING FIERCE!!! Bryr mig inte om man inte kan se igenom dem, JAG MÅSTE HAA!

Hatten (utan fjäder), handskarna och kavajen

Jackan <3<3 (het bild, right?)

Kavajen och handskarna, OMG!!

Jaaackaaaan!!

Åter igen: JACKAAAN!!!

Hoodie/klänningen (?) WHAOUH

Hatten!!

Hjälmen

Hjälmen. Skitgulligt

Solglasögonen! + hatten om jag klipper håret kort!

Vet om maaassa andra kläder/saker att ha på sig som jag vill ha, men det blir för långt så jag postar allt eftersom!

Om ni hittar någon copycat på de här kläderna, TELL ME!!! JAG KOMMER ATT ÄLSKA (inte sex) DIG FÖR ALL EVIGHET!

Kraaam<333

D-tox

Kollade precis på filmen D-tox, och gud vad den var bra!

Det är en action/thriller film som handlar om en FBI polis som får sin tjej mördad at något freak som först borrar i offrets ena öga när den kollar ut genom titthålet på dörren. Sen hänger han upp liket någonstans.
Denna FBI agent försöker dricka sig till döds men sätter in sig själv i ett dårhus för poliser. Där blir flera "patienter" mördade av denna freak...
 
Resten måste ni se själva!! ...den är inte så läskig som det kanske låter. Den var grym!



Ha det underbart bra. Imorrn (idag) är det nyårsafton!

Happy B-day!!<3

Idag fyllde Sara och Eleonor finally 15år! GRATTIS!!!

De är de bästa kompisarna jag någonsin kan ha, och vi har känt varandra sen dagis<333 Ska bli så sorgligt att skiljas åt när vi börjar gymnasiet...

Sååå... jag gjorde en JÄÄÄTTEFIN teckning på oss!!!


Och självklart ska vi inte glömma världens finaste Nora!

Fantastic 4 for ever! Ibland får man väl geek-a till sig lite?


Älskar er. Kram


Recording

Har nu recordat några covers samtidigt som jag druckit te. Är förkyld och har ont i halsen som vanligt, men jag brukar alltid sjunga bort smärtan. Det fungerar faktiskt, har inte alls ont längre.

Om ni vill veta vad jag "covered":
Whataya want from me - Adam Lambert
Grenade - Bruno Mars
Bubbly - Colbie Calliat
Put your records on - Corinne Bailey Hae (hon heter nått sånt...tror jag)
Don't waste the pretty - Allison Iraheta

...och vad har jag på mig? Pyjamas! Inte riktigt pyjamas men har det jag brukar ha på mig när jag sover, som ni som läst tidigare vet. Annars får ni bläddra tillbaka. HAH


Adam och Allison<3

C ya


Mardröm

Idag vaknade jag typ 2. Är förvånad för jag brukar vakna runt 3-4...!! Aja, hursomhelst så drömde jag att jag klippte håret till över axlarna. Vet inte hur jag tänkte, men fan vad fult det såg ut!!! Och på något sett var min lugg också helt förstörd. Fan vad jag grät. Det var en sån lättnad att vakna och se att håret är kvar!!!


Jag med kort hår. Fejk ofc, har bara satt upp allt i en tofs där bak och låtit "överklippningen" hänga ner.

Ännu en bild på ett par skitsnygga boxers! (+gröna oyjamasshorts. haha)

Håll er uppdaterade, snart kommer mina julnaglar upp! Pussåkram


Nerrrd

Jag sitter seriöst vid datorn mer än 12timmar om dagen. Nördvarning?

På tal om nördar, jag ÄLSKAR fejkglasögon. Ibland när man inte kan hitta den coolaste kombinationen av en outfit är det bara att slänga på sig ett par stora glasögon så blir det redan fierce!
Jag har ett par glasögon, riktigt stora, som jag köpte i japan (tokyo) i somras. De kostade runt 200 svenska kronor. Varför jag köpte dem i Japan var främst för att jag aldrig hittade några speciella i Sverige, och självklart för att jag inte vill att någon annan ska ha på sig samma.
De glasögonen jag har är lik alla andra svarta fejkglasögon med silvriga pluppar på kanterna, fast istället för plupparna är det stjärnor (och så är de EXTRA EXTRA stora)! Snacka om gulligt!



Sara, jag och nell f.v. Hur snygga som helst!



Ha det bra! Kram

"Fucking gay get a life faggots"

Så jävla sjukt. Varför är världen full av homofober? FAN VAD JAG VILL GÅ OCH LÅSA IN DEM I EN MÖRK SOPTUNNA ELLER VAD SOM HELST FÖR ATT SLIPPA DEM!!!

Jag har en parodikanal ( www.youtube.com/erypaint ) där jag och (oftast) syrran klär ut oss till något sjukt och gör sjuka saker. Ofta spelar vi killar. Otroligt många tror att vi verkligen är killar och kommenterar sjuka saker som "Fucking gay get a life faggots", "gaaay warning!!" eller "asian homo parody". Tänk om jag verkligen var en homosexuell kille? FAN VAD JAG SKULLE BLI SÅRAD!!! Men de killar som ser att jag är en tjej har efter den videon frågat om min facebook och sagt snälla saker. ÄLSKAR KILLAR SOM KAN TYCKA ATT EN TJEJ MED KORT HÅR ÄR HET!! Btw, snackar mest om denna video: http://www.youtube.com/watch?v=-uAPp8RzUrg

Asså jag har inget emot att folk tror att jag är en kille eller så. Visst, jag är inte världens tjejigaste tjej... Bär inte string utan boxer (för tjejer ofc), tycker det är assnyggt med tjejer med kort hår, tycker att det är hur mysigt som helst med häng, vill otroligt gärna börja på boxning och bilracing (orolig mamma + ingen tid) och sover med bara byxor (och bh ofc..). Visst visst, kalla mig vad ni vill men jag är ju ändå en tjej. En helt straight tjej. Och killar, ni får leva med det. Är du en som kan älska en tom boy, kan jag älska dig lika mycket tillbaks. Haha.. Gay killar, varsågod! Det är ändå typ bara er jag blirkär i, innan jag får reda på att du e gay.. Fan vad sorgligt. Fick idag reda på att ännu en jag gillar var gay.. LOL!

Ni homofober är bara rädda. Visst får ni vara det, men det får ni hålla för er själva!!


Världens snyggaste boxers! Har massa sånna med denna text på, haha. På bilden har jag svarta mjukisbyxor över, men det kanske inte syns så bra..

GO PRIDE


Fast Shopping

OBS. Folk som är trötta på alla shoppingdagböcker i tusentals bloggar, här är ännu ett ooriginellt inlägg!!

Vid 6-tiden åkte jag vill Täby C och shoppade lite, typ bara 40min eller så. Köpte 4 linnen, tights och en t-shirt. Ibland är det skönt att bara springa runt i random affärer och köpa något snyggt!


Outfit of the day. Mitt hår fick ta en liten paus från platttången, fönade det bara idag.

Gick ut med svart pälsjacka, självklart fejkpäls! + 3 fierce ringar!

Woolmix Tights LINDEX 149:-

Linnen BIKBOK 99:-/st

T-shirt JC 199:-


Kanske lite tråkiga kläder, jag vet. Men det gäller att pull it off med snygga smycken och kavajer/västar!

Yess<3


Btw

Måste bara visa er den här innan jag går och lägger mig. Både älskar och hatar den på samma gång. HAHAHA vad hon är kul ändå!
http://www.youtube.com/watch?v=XOGNrpsoALQ&feature=related

E ny med bloggandet, och vet inte hur man visar viden "direkt" utan att visa en ful länk. Hjälp?



Enjooy

Hair Trouble

Har funderat på att klippa mig i flera månader nu, och just när jag trodde jag bestämt mig för att INTE göra det var det en person igår som sa till mig att jag liknar Willow Smith. Tycker inte att vi liknar det minsta, men har hört av många att jag liknar olika mörkhyade personer. Rätt coolt..

Och eftersom att Willow har en liknande frisyr som Rihanna har (så som jag vill klippa mig), och att Willow passar i det gör mig helt galen igen. Nu kommer jag gå runt och försöka bestämma mig om jag ska klippa mig eller inte. SKITJOBBIGT!!!

Kompisarna vill jag inte fråga om åsikter från, för det är ju klart att de tycker det är spännande att jag klipper mig så unikt, och ibland glömmer de att tänka på om jag verkligen skulle kunna pull it off. Så det här ska jag bestämma mig på egen hand... Pappa tyckte det var coolt, men mamma är ju helt emot det. Sååå... åter igen, PÅ EGEN HAND.

Hur fierce som helst!

Willow Smith

Där är ju lå långt.. borde jag..?

Den bjuder jag på.. ;)

03:16 G'night!


Sex and the city

Tjena

Kollade precis klart Sex and The City på vår nya bigga TV vi fick i julklapp (ja, egentligen var det ju mina föräldrar som köpte den som julklapp till hela familjen..).

Tänk att jag aldrig sett den förut. Hursomhelst, I loved it! Fick mig också att inse hur mycket jag ville ha en pojkvän... Jag e så cheesy men fan vad jag vill ha en!!! Ibland känns det som om jag aldrig kommer hitta någon, typ aldrig någonsin..? Kan typ bli ihop med nästan vem som helst nu, bara han inte är ful och OND. Aja, får fortsätta mitt lilla liv med mina kompisar. Vi har ju ändå alltid kul tillsammans! Haha, tönt Erika..


Min lilla pojkvän för tillfället. Egentligen e han gay... Han parar sig bara med killar. HAHA

Kram<3

NOH8

Som många vet stödjer jag bi och homosexualitet otroligt mycket. Själv är jag straight, men jag känner många bi och homosexuella. Allt började med Adam Lambert, så klart..

Eftersom att han stödjer det, och själv är gay, blev jag intresserad av olika campanger och sökte runt lite. Sedan dess har jag lärt känna många Adam fans, aka Glamberts, många homosexuella.


För någon månad sen (vet ej exakt datum) var det en dag där man skulle ha på sig något lila, för att stödja kampanjen "It Gets Better". It Gets Better är en kampanj mot homo/bisexuella tånåringar som tar självmord. Sök på youtube "It gets better" så kan ni se tusentals kändisar som pratar om kampanjen, som t.ex Adam.

Själv hade jag på mig en stor lila t-shirt med hood, där det står "shiny future" och lite andra fina saker. Sen skrev jag stort på armen "It Gets Better" och på handen "Go Purple". Smsade runt till mina kontakter om den dagen, så jag var inte ensam om att go purple!

Den 15 april är det NOH8 Day. Som det låter är det en dag emot hat, hat mot främst homosexuella och bisexuella. Då ska jag skriva stort på kinden NOH8, med svarta och röda bokstäver eftersom att det är den officiella symbolen. Hoppas ni också kan göra det!


Lite suddig bild men lila smink på It Gets Better dagen.

Lila tröja. Otroligt ful bild, sry!

Hade ett lila örhänge i min helix (övre delen av örat).

Min NOH8 bild. De flesta stödjande tar en bild med silvertejp över munnen och en NOH8 text på kinden. Ta en sån bild om du stödjer!

Kram<3


Sleepwalker

Häj!
Idag vaknade jag typ 3, och låg i sängen till typ halv 4 med mobilen... Jag älskar verkligen att sova! Sen var jag inte alls hungrig men tvingade i mig lite mat alldeles nyss... brunch?

Hursomhelst.. Nu har jag laddat upp en film jag redigerade klart igår. Den filmade vi 10 december i skolan med några lärare, hur kul som helst. Här är länken om ni vill se: http://www.youtube.com/watch?v=7-DW1Z7kU9Y

Nyss checkade jag igenom en kompis album på facebook från Glam Nation Tour... Jag saknar den dagen så jääävla mycket!!! För er som inte vet så är det Adam Lamberts världsturné som jag också var med på. Det var i Debaser Medis, som är en liten nattklubb på medborgargatan. Efter konserten träffade vi hans dansare: Sasha, Taylor, Terrance och Brooke (Brooke är också hans koreograf). Taylor och Terrance var huuur snygga som helst! Känns som om alla heta människor är kopplade till Adam... HUR?! Aja.. Jag fick en kram av alla + de signerade min ukulele. Vi snackade en liten stund med dem, och gu vad de e schyssta! De sa att vi var jätte söta <3 Så nu har jag kärat ner mig i ytterligare 2 personer... och ofc så är en gay.. VARFÖÖR? :'(

Saknar verkligen den dagen. Synd att vi inte kunde träffa Adam och hans band, men när de va i Sverige i mars fick vi träffa dem privat och vi hade en liten prvat "drink" med Longineu (trummisen) som nu har slutat för att gå tillbaks till hans gamla band Yellowcard. Han e en underbar människa, och YC äger! Vi var typ de första fansen i Sverige som fick träffa dem!! Hur coolt som helst. Jag har varit ett stort fan av Adam innan han var känd. Och det kommer jag vara för alltid.


I mars när vi träffade dem


Här är den enda bilden jag hittade på oss 4 + en annan vi lärde känna. Så snälla, ignonera mig! Detta är i Debaser.

Adam i Debaser!

C ya later, alligator!


Nerds & Nails

Okej, är redan tbx..

Klockan är snart 4am... Jag borde gå och lägga mig men jag är en nattuggla, kan bara inte sova. Såå.. jag tänkte nörda lite till! Tänkte visa några av alla mina nagelbilder, asså inten nagelfetish utan nageldesigns. Here u go!

Reptildesign. Ska lägga upp step by step bilder nån annan dag.


Leopard (Jag ÄLSKAR djurmönster<3)


iPods & Adam Lambert<3

Min lillasyrras naglar som jag fixade.

Småbarn ska ha lekfulla naglar = ett äpple!

Min andra syrras leopardnaglar. Att måla leoprints börjar bli en vana för mig..

Zebra



Hoppas ni fick inte inspiration! Fler designs väntar i mina filer + nya designs jag målar snart. Jag har också bilder av mina julnaglar som e uberfierce!

Och... många frågar mig om mina naglar är äkta, och ja det är de. Jag har aldrig använt lösnaglar, dock har jag ett oöppnat paket med coola lösnaglar, som jag kommer testa en vacken dag!

Puss å kram. Klockan är 04:06 och jag ska sova!

Glittery Alien From Planet Fierce

Jaha.. då gör jag som många andra och skapar en liten blogg! Jag la av med bloggandet för typ ett år sen, men nu känns det som om det är dags att starta igen! Så här är lite om mig..

Erika heter jag, ska fylla 16, bor lite utan for Stockholm, gillar filmregissering, redigering, fotoredigering och typ allt möjligt inom mediavärlden. Väldigt intresserad av kläder, hår, naglar och smink, typ mode som många kallar det men själv hatar jag att kolla hur andra klär och sminkar sig, så jag kallar min egna lilla "mode" för Fierce Fashion eller Glam. Det äckligaste jag vet är falska människor, typ sånna som inte kan vara sig själva, alltid ljuger och anpassar sig till andra. Det gör mig spyfärdig!

Yess... och så älskar jag Adam Lambert, det är han som inspirerar mig med typ allt som finns... och hans musik e bara så awesome!

Ja, de va väl lite om mig. Är jag intressant så fortsätt gärna att läsa, och är du en sån som ska sitta och hata mig så kan du bara dra.

Så... Här på bloggen ska jag väl skriva lite om vad jag har på mig, hur jag fixar hår, smink, naglar å typ lite annat kul. Inte så mycket smink dårå eftersom att jag inte alltid sminkar mig så speciellt... Yes, men naglar e rätt kul. Jag älskar att vara "over the top" med typ allt.



After a while, crocodile!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0