ELECTRIC SHOCK, NO I CAN'T GET ENOUGH

Tränat galet idag. När jag kom hem och duschat däckade jag och sov i nån timme för jag vart så jävla trött.
-----------

Skolan är rätt chill nu. Håltimmar hela tiden, fattar inte äns vrf vi ska gå i skolan 2 veckor till när vi typ bara har 1-2 lektioner/dag där vi inte äns gör något vettigt?? Imorrn har vi typ 3 timmars håltimme igen, men då ska jag dra hem efter lunch för jag ska till läkaren. Slipper håltimmen till sista lektionen, wiho! Är faktiskt taggad att träffa doktorn. Nu fan vill jag få medicin som fungerar lixom? hahah.. Jävla skitacne och ?astma?. Nej inte kul.



God natt


LOOKBOOK - Cause there's nothing between you and your dreams


MONKEY BUSINESS

Har äntligen skrivit prov i Fotografisk bild. Har pluggat så himla mycket inför det, så nu hoppas jag på bra betyg, även fast det gick skitdåligt... Men nu har jag tid att blogga igen!

I förrigår var jag som sagt och shoppade igen. Det är svårt att låta bli när sommaren börjar komma. Nu i veckan blir det 12'C. Aja, vi fick en veckas sommar i alla fall??

Jag köpte 2 plagg inne på Monki!

På senaste tiden har jag blivit helt obsessed med nätlinnen. Tycker det är så snyggt att klä sig vågat! Plus att det typ är sommar nu, och sommar=naket, right?? Jag kanske låter helt sjuk, men det snyggaste är ju att inte ha något under linnet, och då menar jag ingen BH, ingenting. Det är inte alla som förstår sig på den stilen, men don't call me crazy! Men jag skulle aldrig våga gå ut så haha.


Köpte också ett linne. Föll för den öppna ryggen och den lysande färgen.




Kram


BRB

Jag har som ni säkert märkt, låtit bloggen lida en stund. Det är mycket plugg nu, och det måste jag tyvärr ta i första hand. Men idag shoppade jag en kortis (igen) så imorgon (alternativt på måndag beroende på om jag har tid) kommer ett litet shoppinginlägg, så håll i er tills dess!

...kanske gör något galet med håret också snart?? Har ju köprt hårfärg höhö.



Kramar


LOREEEEEEEEN!!!!

Vår egna Loreen vann hela jävla skiten! WOW! Tror jag drömmer....

Jag satt helt fast framför TVn och glömde att andas då och då, samtidigt som jag rapporterade allt på twitter (@erikalambert). Helt otroligt vad hon är duktig!



Grattis Loreen, du är Sveriges stolthet!


BITCH BODY

Tjenare folket! Jag har varit lite upptagen med prov inför det nationella prov i matte vi hade idag, så jag har inte haft så mycket tid att fota fina bilder eller lägga ner tid på bloggen. Sen är jag varje dag på gymmet också förstås. Men nu har jag 2 prov kvar, +läsa ut en hel engelsk bok på 400s på 2 veckor (för jag tänker alltid "äh jag gör det imorrn") men sen är det SOMMARLOV! Det känns så overkligt! Har snart redan gått ett år på gymnasiet! Kommer bli ganska stolt över att jag klarade ett år på NA utan att få underkänt en enda gång (peppar peppar). Nej nu måste jag läsa!

Träningen börjar visa resultat btw!


Mama knows best

Mami kom hem igår efter 3 nätter i Kroatien och hade köpt presenter till oss (mig och mina syskon). Världens bästaste mamma <3

Det här fick jag!




Underbart fint halsband med en äkta pärla som man ska stoppa in i "buren".




Man skulle öppna musslan själv för att få ut pärlan. Ser ni pärlan?


Moschino parfym! Tror det är min första märkesparfym jag ägt haha (bortsett från Victorias Secret). Den luktar så himla fräsht och himmelskt gott! Perfekt till sommaren!


Kramar


Nothing to lose, so don't act like such a grown-up

Jag hann shoppa i Göteborg en liten stund.

Shorts från Beyond Retro. Kommer använda dem uppvikt nere vid benen!

 Kortkorta linnen från TopShop (slutar ca 10cm nedanför brösten).




...och när jag kommit hem till stockholm låg den här på min säng!


Mamma la den där innan hon skulle resa iväg med jobbet! Hon kom hem idag med massa presenter hihi :) <3

Kram


LOOKBOOK - I'll lay you down on a higher plane, in Nirvana stay

Postade nyss en ny look! Jag bloggar troligtvis mer imorrn, har shoppat igen(!) samt tagit några få bilder i Göteborg som jag kan visa er. Men nu måste jag plugga!

Shopping

Måste gå och duscha nu för jag ska snart dra iväg ända bort till Göteborg! Men eftersom att jag inte bloggat på ett tag kände jag mig tvungen att slänga in ett inlägg för mina fina läsare. Jo, jag tänkte visa er vad jag köpte i veckan!

Ett par dödligt snygga Wrangler jeans. 1199:-




Linne från Saint Tropez. 249:-


Bustier från Gina Tricot. 99:-


Nya löparskor, äntligen! Inte helt säker på vad det kosta för mamma betalade, men tror det var 1300:-


Ha en underbar långhelg!! Bloggen får troligtvis lida tills jag komemr hem (fredag), men vi får se om jag lyckas slänga in ett inlägg där borta.

Kram


ANYBODY THERE

Någon som fortfarande är vaken? Själv sitter jag och bloggar med halvdöda ögon...



Ska lägga mig innan 3 har jag bestämt. Vi hörs imorrn!


WE'RE JUST HAVING FUN, WE DON'T CARE WHO SEES. LIVING YOUNG, WILD, AND FREE

Lördagen spenderades i staden med Westin. Vi hade planerat att fota bland körsbärsblommorna på Kungsträdgården, men de hade hunnit försvinna... Det enda vi såg var gröna blad med kanske 3 blommor i varje träd... Tåg en bild eller två på blommorna, men det var verkligen inte vad jag planerat.

Här är en fin bild på Westin iaf!<3


Eftersom att det både var muligt, regnigt och blommorna var borta, spenderade vi timmar på att shoppa istället! Jag hade typ en lista med saker jag tänkt köpa men INGET av dem fanns kvar. Allt var slutsålt och jag blev så jävla ledsen! Speciellt ett par skor jag hittade på Monki, som jag verkligen LÄNGTADE efter att få köpa var slutsålt, och fanns tydligen inte kvar i någon butik! När jag kommit hem letade jag runt på nätet efter dem, typ folk som ville sälja sina, eller andra skor som liknade dem, men hittade INGET! Är så himla, himla ledsen!!

Menmen... Det enda jag fick hem var en gul bustier. Visar bild sen. Ska shoppa mer imorrn och på tisdag/onsdag. Hoppas jag hittar fler grejer för nu har jag typ cash flow haha!

Kramar


Gotye - Somebody That I Used to Know

Bästa låten på radion just nu. Är helt beroende av den, den är oförklarligt bra <333 Så jävla kär


WE WERE MEANT TO FLY

Kom precis hem från skolan och är helt genomblöt. Det ösregnar ju ute och jag hade varken paraply eller luva, hade också på mig en jacka som man inte kan stänga där fram. Wonderful.

Tog en dag ledigt från gymmet, känner för att bara ligga hemma och slappa idag. Ska först hoppa lite hopprep i vardagsrummet, innan jag börjar steka halloumi. Mums!

Vill ha sommar, typ NU!!! (bilden är tagen i Japan 2010. Titta vad smal jag var då!)


Peace.


LET'S FOLLOW THE SAME PATTERN

God kväll folket! Gymmat idag med Westin, vilken överraskning va? Skämt o sido... Jag hänger ju ofta i gymmet, så ibland är det kul att ha med en vän att svettas tsm med, haha. Det negativa är ju att jag får svårt att fokusera då. Jag kan ju inte multitaska, utan tappar t.ex räkningen på repetitioner etc. så fort vi börjar snacka. Men det är konsekvenserna man får ta när man har roligt!

Slänger in två outfitbilder från LOOKBOOK. Om det är någon som har LookBook konto, passa på att hypea + fan mig!


WE CAN RIDE AWAY, NO TIME TO WASTE TONIGHT BABY

Vaknade nyss i soffan som en bakfull unge.. Har typ sovit i tre timmar. Vart ju så trött för jag sov typ bara 5 timmar inatt, på grund av en sista-minuten-läxa-upptäckt jag gjorde runt 12. Jag har egentligen lite läxa tills imorrn men oh fuck it, får väl plugga extra imorrn då. Ska ju också gymma med Westin, haha asså jag tränar varenda dag känns det som. Det gick från att aldrig ha tränat i gym (och inte heller hemma...) till att träna varje dag! Hur gick det till lixom? Min PT måste vara stolt över att se mig på gymmet varje dag haha! Jag berättade ju för honom att jag aldrig tränade.. Men vill man ha snygg kropp får man träna utan stopp! (kom på de helt själv, jävla cool jag är).

Kolla in vad jag hittade på datorn! Min tunnisrumpa + rygg för ca 1år sen. Nu har jag lite mer muskler längs ryggraden, och mer runt mina smilegropar över rumpan!


Nej nu ska jag ta en dusch för 3e gången idag, sen sova!
Puss


I AM NOT A WHORE, BUT I LIKE TO DO IT

Tjena folket! Har haft ett litet uppehåll för jag har varit upptagen med livet.

Hade en crazy kväll i fredags. Vi såg LMFAO i grönan! Fan vad bra de var!!! SkyBlu hade skadat ryggen och kunde inte vara med på scen, men Redfoo var så jävla grym. Jävligt sexig var han också, trodde aldrig jag skulle säga/tycka det, men fan nu har jag en liten crush på honom haha.











Det blev lite panik dagen innan för jag hade svårt att hitta folk som ville gå samma tid som mig, men som tur var frågade Xia mig om jag ville gå med henne, kvällen innan själva showen! Tur det, annars skulle jag vara tvungen att åka dit själv (men skulle självklart ha massa sällskap under showen av vänner som kommer andra tider hihi).

Xia!


Vi stod typ på 3e raden! Såå nära scenen. Höll på att svimma ett fåtal gånger av det stora trycket där framme, men jag klarade igenom hela showen, som var en och en halv timme. Det var så jävla många som svimmade, bars ut av vakter etc. Jag skildes åt från Xia under showen för det är typ omöjligt att lyckas hålla sig på en plats för alla knockar en, trycker en och drar i en. Det visade sig att hon också var en av dem som var tvungen att gå ur crowden lite tidigare för trycket. Ett gäng killar precis bredvid oss började ju fightas också...

I grönan träffade jag en massa andra vänner, men det vart ju så galet att man inte hann säga mer en hej eller vinka.

Två svettiga, smutsiga, något alkoholluktande tjejer efter konsären



Kram


I LIKE CRAZY, FOOLISH, STUPID

Är hemma nu och sitter i sängen och äter en stor Marabou Nonstop. Yum! Jag träffade Mamika och Mika i stan för att kolla på Mamikas projektredovisning, vilket var dans. Hon är så jääävla duktig på att dansa! Vilken tjej asså!

Träffade också många igenkända ansikten... De var på en fest jag var på för några veckor sedan. Lite awkward situation när man träffar nån som var skitfull sist man sågs, och är lite osäker på om han känner igen mig eller inte... haha! Men det gjorde han så "puuh" på den.

Just det! Helvete vad läskigt det var när jag skulle försöka hitta till byggnaden de skulle ha presentationerna i... Jag gick typ lite vilse. Först blev jag jagad av en psykopattant (ni som brukar hänga i sthlm har säkert träffat på henne, hon är överallt). Hon ropade "EEEEEEEEEEEEEEEEEY" till mig så jag började gå snabbt åt andra hållet. Sen hörde jag henne bakifrån komma närmare och närmare samtidigt som hon säger sjuka saker och är jätte arg för no reason. Jag sprang runt där och var jagad en stund, innan jag flydde in till en klädaffär och gömde mig. Herregud...

Sen går jag vidare och är jätteorolig över att träffa på henne igen, men då skriker 5 stora killar efter mig och frågar om jag vill ha lift. De följer efter mig och ba "eey eey tjejen! Vill du ha lift ellaaah??".

Vilken dag asså.


I WAS LOOKING FOR LOVE ALL OVER

Sitter på tåget in till stan för att träffa Mika och Mamika! Det behövs verkligen, jag är så trött på falska människor för det finns det gott om. Kommer vara ute hela kvällen som sagt, så vi får se om jag orkar blogga mer sen när jag kommit hem. Ha det bra så länge!


ITTY BITTY CUPCAKES

Vi slutade klockan 1 så Lucy och jag åkte hem till mig och bakade cupcakes! Lyckades fota massa bilder till ett fotoprojekt till skolan samtidigt. Här bjuder jag på några helt oredigerade bilder, kanske visar er nya bilder senare när jag redigerat dem?







Snyggt förkläde vi hittade va?? Haha

På kvällen åkte jag till gymmet och tränade i några timmar. Har ju latat mig under långhelgen so..

Ska lägga mig nu. Upp tidigt imorrn för nationella prov... sen kommer jag vara borta hela kvällen och vara hemma vid 10-11 för jag ska ha lite kalaskul i stan. hoho

<3


VALBORG

Tjena, haft en bra valborg?

Jag har som sagt varit med Philip, sen drog vi till majbrasan och träffade Westin och gänget. Vi hade galet kul och "dansade" lite galet... Vet inte riktigt om man ska kalla det för en dans, kanske fylledans... eller?

När vi skulle dra hemåt träffade jag världens socialaste tjej. Hon vart ju så jävla full så hon visste inte vad hon snackade om, haha! Först ville hon ta kort på mig och sen ville hon att jag skulle joina hem till henne med hennes andra fulla kompisar. Drygt fulla människor är ju rätt underhållande, eller hur?

Efterrätt


Galet folk vid brasan?



Nej nu ska jag sova, klockan är snart 4. Vi får se vad jag hittar på imorrn... Min syrra dissar så det blir ingen shopping med henne nej... Kanske ska ut och shoppa och fota med Westin, annars får jag leta upp någon att spendera dagen med. Kanske blir en dag med mamma <3

Puss


RSS 2.0